Arama

Bankacılık ve sigortacılık bölümleri olan üniversiteler hangileridir? - Sayfa 6

Güncelleme: 19 Ocak 2012 Gösterim: 63.726 Cevap: 58
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Ağustos 2011       Mesaj #51
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
4 yıllık bankacılık nerede var ??? acil cevap pleaseeee
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Ağustos 2011       Mesaj #52
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bn bankacı olmak istiyorum puanları vb bilgiler hakkında bilgi verirmisiniz ..
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Ağustos 2011       Mesaj #53
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar ben 2 yıllık bankacılık okuyorum akdenızde suan 2.sınıa gectım ama seneye dgsle 4 yıllıga tamamlamak ıstıyorum ama puanlar cok yüksek ve bankacılık va sigortacılık bölümünün ııcnde baska hangi bölümleri okuyabılırz bankacı olabılmk için.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Ağustos 2011       Mesaj #54
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Ekim 2011       Mesaj #55
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
@rKaDaşLar sİzE çoK kÖtÜ Bir hAb€riM vAr bAnkAclıK bÖlÜmÜ sAdEce 4 üNiversiTede var OnlArda 1....ANKARA_ 2.....İSTANBUL_ 3.....İZMİR _ 4....BURSA
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Kasım 2011       Mesaj #56
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
eşit ağırlık bölümündeyim..ne yapıcam belli değil bana kolay meslek lazım bankacılık kolay mı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Kasım 2011       Mesaj #57
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bnde ticaret lisesinde okuyorum bu sene sınava gırcem ygs-6 ile alan 4 yıllık bankacılık bolumu ıstanbuldakı unıvlerde varmı ben arastrdım ama ygs-6 değil yardımcı olun lutfen ?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Aralık 2011       Mesaj #58
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkaaşlar dört yıllık balıkesirde var bide kayseride
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Ocak 2012       Mesaj #59
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
MRB. ARKADAŞLAR BEN BANKACILIK VE SİGORTACILIK 2 YILLIK MEZUNUM. 2011 SENESİNDE MEZUNUM YANİ YENİ. 1: HOCALARIMIN BİZE DEDİĞİNE GÖRE 4 YILLIK BANKACILIK TÜRKİYEDE SADECE 2 İLDE MEVCUTMUŞ. AMA NERELER DE BİLEMİYORUM. 2: İKİ YILLIK DEVLET OKULU ADÜ VAR BENDE ORADAN MEZUNUM. AYRICA BÖLÜM ADI BANKACILIK VE SİGORTACILIK ALT DALI SİGORTA BÖLÜMÜNÜ SECTİM 2. SENEMDE. BANKA SINIFININ DERSLERİ ZORLUYDU AMA BENİM BÖLÜMÜM(SİGORTACILIK) SÖZEL AĞIRLIKLI VE RAHATLIKLA 2 YILDA BİTİRDİM.. BANKA BÖLÜMÜ SEÇENLER ACIKTAN 4 YILLIĞA TAMAMLAYIPTA BANKALARA GİREN ARKADAŞLARIM VAR. YANİ BAYAĞI ZORLU. AYRICA YUKSEK MERTEBEDE ÇALIŞAMIYORSUN BİR ANDA. BAYAĞI Bİ GİŞE DE ÇALIŞIYORSUN BANKALARDA. 3Msn TongueARA KONUSUNA GELİNCE, BANKALARDA DEDİĞİM GİBİ GİŞEDE BAŞLIORSUN VE ASGARİ ÜCRET HA BİDE O KADAR AKILLANMIŞLAR Kİ BANKALAR 1 YIL DEMEDEN İŞÇİ DEĞİŞTİRİYORLAR, ÇÜNKÜ YENİ KANUNDA 1 SENEYİ GECEN İŞÇİLER ÇIKARIRLARSA TAZMİNAT ÖDEMEKLE YÜKÜMLÜLER. BU YUZDEN HEP BANKA GİŞELERİNDE Kİ KİŞİLER SÜREKLİ DEĞİŞİYOR. SİGORTA DA İSE ASGARİ ÜCRET, BAZI ŞİRKETLER EĞİTİM VERİP İŞ HAYATINDA SÜREKLİ İŞİNE YARAYACAK SERTİFİKA VERİYORLAR, PRİM VE SİGORTA DA İŞ POTANSİYELİNİ GÖREREK MAAŞ ARTIMINI DA YAPIYORLAR. NEYSE SİZ BİLİRSİNİZ. SON SÖZ:.. SİGORTA COK EĞLENCELİ, ASOSYAL OLMAYAN, BENCE PARALI, BİR MESLEK GELECEĞİN GÖZDE MESLEĞİ... COK YERDEN İŞ TEKLİFLERİ ALDIM MALESEF AİLEM UZAK YERLER OLDUKLARI İÇİN İSTEMEDİLER. YARINDA İŞ GÖRÜŞMEM VAR BU 6-7. İŞ BAŞVURUM 7 AYDA BUKADAR CEVAP BENCE ÇOK İYİ. SİZ DAHA GENİŞ ÇAPLI ARAŞTIRMALAR YAPIN.. HEM SİGORTA HEMDE BANKALARI GÖZLEMLEYİN... BAŞARILAR DİLİYORUM HERKESE HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN Msn Happy