istanbul marmara üniversitesi edirne trakya üniversitesi manisa celal bayar kütahya dumlupınar üniversitesinde 4 yıllık bankacılık bölümü ancak bunlar eşit ağırlık 1 den alıyo devlet üniversitesi bu kadar diğerleri özel 350 puanla da güzel bir yere yerleşile bilir bu bölümlerde
yardm edn ya tercihlerde nere gitcemi şaşrdm taban puan kaç lazım bu bankacılıkta bilgi wern lütfn nerde 2 nerde 4 yıllık war bekşiyorm
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı
istanbul marmara üniversitesi edirne trakya üniversitesi manisa celal bayar kütahya dumlupınar üniversitesinde 4 yıllık bankacılık bölümü ancak bunlar eşit ağırlık 1 den alıyo devlet üniversitesi bu kadar diğerleri özel 350 puanla da güzel bir yere yerleşile bilir bu bölümlerde
ÖSYM'nin sitesinde 2010 yılı Yüksek Öğretim Programları Rehberi de hizmete sunulmuştur. Bu robotu kullanarak istediğiniz bölümlerin hangi üniversitelerde olduğunu ve başarı sırasını öğrenebilirsiniz.
Arkadaşlar bnde ticaret lisesi ögrencisiyim İleride Mali Müşavirlik düşünüyorum ama bunun için YGS 6 da hangi bölümü şeçebilicemi bilmiorum??? bilen varsa bi yardım... Hangi Bölümleri Seçersem ileride Mali Müşavir Olabilirim...