Arama

Katsayı problemi kalktı mı? - Sayfa 7

En İyi Cevap Var Güncelleme: 3 Aralık 2011 Gösterim: 42.911 Cevap: 76
Misafir essf - avatarı
Misafir essf
Ziyaretçi
1 Şubat 2010       Mesaj #61
Misafir essf - avatarı
Ziyaretçi
merhabalar arkadaslar ben bu sene fakülte kazandım kaytıt yaptırdım we okuldan ayrıdım bu sene tekrar sınawa gircem puanım kııkacak mı
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Şubat 2010       Mesaj #62
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yha ben sağlık meslek lisesi okuyrm son sınıfım bölümüm tıbbi sekreterlik paramedik okumAk için öss den kaç puan almam gerekıyrr bılen varmııııııı
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Şubat 2010       Mesaj #63
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
biz mürvet ve merve anadolu teknik lisesinin bilişim teknolojileri bölümünde okuyoruz. seneye son sınıf olcğız.bu katsayının kalkıp kalkmadığını öğrenmek istiyoruz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Şubat 2010       Mesaj #64
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
meslek lisesi 1 sınıf ögrencisiyim tek umudum kat sayının kalkması yazılanlara göre kalkmış umarım bir daha geri gelmez ve ben liseyi bitirene kadar dewam eder bunca sene meslek liselilerin hakkını yediler sonuşta bizde türkiye watandaşıyız meslek liseli olmamız hiş bişey degiştirmez diye düşünüyorum arkeolog olmak istiyorum ama meslek liseliyim şimdi bu sorun ortadan kalktı konuyla ilgilenen ve bu kararı veren herkese çooooooook teşekkür ediyorumm
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Şubat 2010       Mesaj #65
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
son karara göre katsatyı kalkmadı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Şubat 2010       Mesaj #66
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
selam arkadaşlar ben düz lise çıkışlı bi sözel öğrencisiyim bu katsayı da en az sizin kadar beni de rahatsız etti. bu katsayının amacı neydi kişiyi yeteneği olduğu alanda tercih yapmak ama tam tersine oldu bu şimdi gerek meslek isekeri gerekse anadolu liseleri olsun bütün öğrenciler sözel den tercih yapıcaklar bu da bizim önümüzü kapatıyo adam tm den geliyo 15 mat netiyle geçiyo beni buda bize haksızlık değil mi sizce ? bizim sözel sınıf başlangıçta 13 kişiydi şimdi 25 kişiye çıktı bunu türkiye geneline vurduğunuz zaman kaç bin öğrenci ediyoo... meslek liselerine gelince madem mesleki tercih yapmak istemiyodun ne işin vrdı meslek lisesin de ? simdi tm den say dan yada meslekten sözele gelen her öğrenci türkçe edbyat tarih öğrtm istiyoo e o zaman nerde kaldı eşitlik adalet ...? hem bize mat dersi verilmediki okullarda müfredatta yok diye biz mat yerine beden müzik gördük . görmedigimiz seyi nasıl istiyolar bizden hem ki bi 10 netin üstüne çıkmamız isteniyoo . bence bu katsayı hemen geri getirilmeli eşitlik o zaman saglanmış oucak ...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Şubat 2010       Mesaj #67
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadasim meslek liselerinde görülüyor mu sanıyosun matematik?Ayrıca sözelden sınava giriceksen seni matematik ne ilgilendirir sadece ygs de mat var.İkinci bölümde tamamen sözel çözüceksin.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Şubat 2010       Mesaj #68
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
endüstri meslek lisesi bilişim teknolojileri bölümü öğrencisiyim.4 yıllık bilgisayar öğretmenliği için ek katsayı puanından yararlana biliyor muyum?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Şubat 2010       Mesaj #69
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
BEN İMAM HAİTP LİSESİ ÖĞRENCİSİYİM İSTER KALKSIN İSTER KALKMASIN HEMDE SON SINIFTA OKUYIRUM EN FAZLA KAZANAMAM AÇIKTA MI KALIRIM OKUMAYAN AÇMI KALMIŞ. AMA BUGÜN BİZİM ÖNÜMÜZE ENGEL KOYAN ADAMLAR YARIN ENGELLERİN BÜYÜĞÜ İLE KARŞILAŞTIKLARI ZAMAN NE YAPACAKLAR DÜŞÜNEMİYORUM BİLE. ÖLÜMDEN ÖTE KÖYMÜ VAR. KESER DÖNER SAP DÖNER. GÜN GELİR HESAP DÖNER.CENEZE NAMAZLARINI KILDIRMAK İÇİN ARTIK YURT DIŞINDAN PAPALAR GELİR ONLARIDA YAKARLAR HERALDE. ALLAHIN DEDİĞİ OLUR. ALLAHIN SELAMI ÜZERİNİZE OLSUN
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Şubat 2010       Mesaj #70
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
kalksın artık katsayı