Arama

Beden eğitimi öğretmeni olmak için ne yapmalıyım? - Sayfa 8

En İyi Cevap Var Güncelleme: 17 Mart 2015 Gösterim: 115.734 Cevap: 96
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Nisan 2011       Mesaj #71
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
slm ben güler beden eğitimi öğretmeni olmak istiyorum bunun için boyumun kilomun kaç olması gerekir hangi bölümü seçmem gerekir ve ouanımın ne kadar olması gerekir en kısa zaman da cevaplarsanız çooooook sevinirim
Sponsorlu Bağlantılar
ener - avatarı
ener
Ziyaretçi
21 Nisan 2011       Mesaj #72
ener - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

slm ben güler beden eğitimi öğretmeni olmak istiyorum bunun için boyumun kilomun kaç olması gerekir hangi bölümü seçmem gerekir ve ouanımın ne kadar olması gerekir en kısa zaman da cevaplarsanız çooooook sevinirim

Başvuru Şartları ;
Aday Kabul Koşulları
Sponsorlu Bağlantılar
1. T.C. ya da K.K.T.C vatandaşı olmak,
2. 2008 yılında ÖSS’ye girmiş ve ham puan olarak;
a) Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü ile Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Rekreasyon ve Spor Yöneticiliği Bölümleri Özel Yetenek Sınavları’na girebilmek için 2008 ÖSS sınavının dört puan türünün herhangi birinden;Liselerin Spor alan/kol bölümlerinden mezun olanlardan ve milli sporculardan 2007 yılında ÖSS sınavına girmiş ve dört puan türünden (ÖSS-SÖZ-1, ÖSS-SAY-1, ÖSS-EA-1, ÖSS-DİL) birinden en az 185.000 puan almış olmak,
b) Liselerin diğer bölümlerinden mezun olanlardan 2008 yılında ÖSS sınavına girmiş ve dört puan türünden (ÖSS-SÖZ-1, ÖSS-SAY-1, ÖSS-EA-1, ÖSS-DİL) birinden en az 185.000 puan almış olmak,
3. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun değişik 48. maddesindeki şartları taşımak ve görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmamak, (Omurga bozuklukları, kamburluk, pelteklik, kekemelik, düz tabanlık vb. engellerinden biri veya bir kaçı bulunanlar başvuramazlar.) gereklidir.
4. Başvuru, adayın kendisi veya bir yakını tarafından yapılacaktır.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Nisan 2011       Mesaj #73
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben beden ogretmeni olmak istiyorum ben futbol yonunden cok iyi olduguma inanıyorum ve beden ogretmeni olmak istiyorum
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Mayıs 2011       Mesaj #74
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
mrb beden eğitimi öğretmeni olmak istiyorum sınavlar zormu taban puanı kaç cwplarsanaız memnun olurum
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Mayıs 2011       Mesaj #75
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
BAŞVURULAR NE ZAMAN
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Mayıs 2011       Mesaj #76
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben murat bende beden egitmi ogretmeni olmak istiyorım torpil gecerlimi acaba
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Haziran 2011       Mesaj #77
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ben 8, sınıf öğrencisiyim beden öğretmeni olmak isteyorum fakat hangi liseye gtceyim konusunda hiç bir fikrim yok puanlarımdsa baya düşük ne yapmlıyım Msn Grin
cassper - avatarı
cassper
Ziyaretçi
29 Haziran 2011       Mesaj #78
cassper - avatarı
Ziyaretçi
Herkese merhaba . Geçen sene liseyi bitirdim . 2 senedir üniversite sınavlarına giriyorum ama başarılı olamadım. O yüzden beden eğitimi öğretmenliği okumak istiyorum . Onun içinde mulakatlara girmemiz gerekiyormuş. Mulakatlarda bizlere neler yaptırıyorlar ? Bide başvurular ne zamn başlıyor ? Beni bilgilendirirseniz sevinirim . Şimdiden teşekkürler . TERCİHİM ÇANAKKALEDE MULAKATLARA GİRMEK..
ümran çilingir - avatarı
ümran çilingir
Ziyaretçi
5 Ekim 2011       Mesaj #79
ümran çilingir - avatarı
Ziyaretçi
ben lise1 ögrencisiyim ve hedefim beden ögretmeni olmak ama calışmak icin yeterince bilgim yok ve cok ne bana bir akıl verinşübhe ediyorum başaramıcam diye
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Ekim 2011       Mesaj #80
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ARKADASLAR HERHANGI BI LISEDEN OLUP,YGS DEN BARAJI GECMEK YETERLİDİR. ZOR OLAN ISE MÜLAKATLARI,YANI OZEL YETENEK SINAVI. ORNEGIN 100 METREYI 11 SANIYEDE KOSMAK GIBI. 15 SANIYE YE KADAR SURE VERIYOLAR AMA 11 SANIYEDE TAMAMLAYANA TAM PUAN VERIOLAR. KOORDİNASYON MINYATUR KALEYE GOL BASKETBOL TOPUNU KUTULARA ATMA VB. GIBI BIRCOK SPORLA İLGİLİ BÖLÜMLER YER ALMAKTADIR. AYRINTILI BILGI ICIN OGRETMENLERE DANISMAK EN IYISI