Arama

Ülkemizde kaç tane bakanlık vardır? - Sayfa 4

En İyi Cevap Var Güncelleme: 27 Nisan 2014 Gösterim: 108.931 Cevap: 92
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Nisan 2011       Mesaj #31
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bu bakanlıklarla ilgili tek tek bilgi verin ödevimiz var
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Nisan 2011       Mesaj #32
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bana yardım edin bu sosyal bilgiler ödevim kaç tane bakanlık var tam sayıyı söyler misiniz
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Mayıs 2011       Mesaj #33
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
5 e gidiyom ödev var bakanlıklar tamam isimleri ne bakanların performans değil ama xD
love - avatarı
love
Ziyaretçi
3 Mayıs 2011       Mesaj #34
love - avatarı
Ziyaretçi
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı - İstihdamvirgs çalışma hayatının düzenlenmesi ve sosyal güvenlik hizmetlerini yerine getirmek üzere kurulmuştur.

Çevre ve Orman Bakanlığı - Birimlervirgs mevzuatvirgs müdürlükler.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı - Tarihçevirgs bakanlığa bağlı kuruluşlarvirgs özelleştirme ile ilgili bilgilervirgs doğal gaz çalışmalarıvirgs genel enerji durumu.

Kültür Bakanlığı - Bakanlık ile ilgili genel bilgilervirgs Devlet Opera ve Balelerivirgs Devlet Tiyatrolarıvirgs İl il Türkiyevirgs ülkemizin sanatsal geçmişi.

Milli Eğitim Bakanlığı - Genel duyurular ve bakanlık ile ilgili bilgiler.

Milli Savunma Bakanlığı - Bakanlık ile ilgili bilgilervirgs ihale duyurularıvirgs yasaklı firmalar listelerivirgs AQAP kalite belgesi alan şirketlerin listesi ve başvuru ile ilgili bilgiler.

Sağlık Bakanlığı - Sağlık bilgilerivirgs istatistiklervirgs ilaç fiyatlarıvirgs ihaleler.

Sanayi ve Ticaret Bakanlığı - Bakanlık birimleri ve hizmetlerivirgs duyurularvirgs Türkiye ile ilgili ekonomik göstergeler.

Tarım ve Köy işleri Bakanlığı - Haberlervirgs tarım bilgilerivirgs istatistiklervirgs projelervirgs araştırmalarvirgs yayınlarvirgs ve de mevzuat.

T.C. Bayındırlık ve İskan Bakanlığı - Organizasyon Şemasıvirgs bağlı kuruluşlar ve ilgili kuruluşlar hakkında bilgiler.

Turizm Bakanlığı - Bakanlık ile ilgili bilgiler ve adreslervirgs Türkiye ve Dünya fuar takvimlerivirgs Türkiye'de turizm ile ilgili bilgilervirgs il ve konaklama rehberleri.

Ulaştırma Bakanlığı - Bağlı birimler ve kuruluşlarvirgs Devlet Demiryollarıvirgs Hava Meydanları İşletmesivirgs PTTvirgs Türk Telekomvirgs çeşitli duyurular.

Adalet Bakanlığı - Bakanlığın görevlerivirgs istatistiklervirgs hukuk programlarıvirgs genelgelervirgs birimler.

Adli Sicil - T.C. Adalet Bakanlığıvirgs Adli Sicil ve İstatistik Genel Müdürlüğü Sayfaları; suçlar ve sicil konusunda istatiksel bilgileri bulabilirsiniz.

Ceza ve Tevkif evleri Genel Müdürlüğü - Cezaevleri ile ilgili faaliyetlervirgs haberlervirgs istatistikler ve genelgelervirgs müdürlüğün birimleri.

Başbakanlık - Bakanlar Kurulu listesivirgs Başbakanlık görev dağılımıvirgs basın toplantıları ile ilgili bilgilervirgs mevzuatvirgs teşkilatvirgs genelge ve kanunlar.

Aile Araştırma Kurumu Başkanlığı - Aile eğitimi ve madde bağımlılığı hakkında bilgi alabilirsiniz.

Atatürk Araştırma Merkezi - Atatürk'ün kişiliğinivirgs ilkelerinivirgs Atatürkçü düşünceyivirgs Atatürk inkılaplarını aydınlatacakvirgs değerlendirecek bilimsel araştırmalar yapan kurumun organizasyon yapısı kütüphanesi ve araştırmaları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Avrupa Birliği İletişim Platformu (euturkey) - Avrupa Birliği Genel Sekreterliği'nce hazırlanan sitede Avrupa Birliği ile ilgili detaylı bilgilervirgs Türkiye - AB ilişkilerivirgs ulusal programvirgs AB takvimi ve TAIEX hakkında bilgiler ve güncel haberler bulabilirvirgs forumda fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.

Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü - Türkiye'deki basın ve yayın kuruluşları üzerine bilgivirgs dış basında Türkiye haberlerivirgs basın özetleri.

Başbakanlık Yönetim Bilişim Sistemi Merkezi - Kamuya erişim bilgilerivirgs çeşitli devlet veritabanlarıvirgs ulusal bilgi sistemi ile ilgili bilgilervirgs sakıncalı siteler listesi.

Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü - Kurumun ürettiği hatıra para ve madalyonlarvirgs tedavüldeki paralarvirgs paranın tarihçesivirgs mağazavirgs müze ve web sergisi.

Denizcilik Müsteşarlığı - Denizcilikle ilgili kanunvirgs yönetmelik ve tüzüklervirgs kurum ve limanlarımız hakkında bilgiler yer alıyor.

Devlet Arşivleri Genel Müdürlüğü - Kurum hakkında genel bilgilervirgs daire başkanlıklarıvirgs yayınlarvirgs arşiv araştırma izni hakkında bilgilervirgs Osmanlı ve Cumhuriyet dönemi arşivleri ve fotoğraf galerisi.

Devlet Planlama Teşkilatı - Ekonomik göstergelervirgs çeşitli ekonomik ve sosyal çalışmalar ile ilgili araştırma raporları ve haberler.

Dış Ticaret Müsteşarlığı - Dış ticaret mevzuatıvirgs duyurularvirgs Türk İhracatçılar Rehberi ve ilgili linkler.

Diyanet İşleri Başkanlığı - İslâm dininin inançlarıvirgs ibadet ve ahlâk esasları ile ilgili işleri yürütmekvirgs din konusunda toplumu aydınlatmak ve ibadet yerlerini yönetmek amacıyla kurulmuş olan kurumun sayfasında dini bilgiler ve kurum çalışmaları hakkında bilgiler bulunuyor.

Güneydoğu Anadolu Projesi Bölge Kalkınma İdaresi - GAP projesi üzerine bilgilervirgs gelişmelervirgs duyurularvirgs haritalarvirgs fotoğraflar ve sıkça sorulan sorular. Ayrıca kuruluş hakkında da bilgiler bulunmakta.

Hazine Müsteşarlığı - Hazine ile ilgili istatistiklervirgs araştırma raporları ve makaleler. Enflasyonla mücadele programıvirgs IMF ve Dünya Bankası çalışmaları üzerine bilgiler.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı - 1985 - 2002 yılları arası yapılan uygulamalarvirgs özelleşecek kuruluşlarvirgs özelleştirme programı ve Özel Sosyal Destek Projesi hakkında bilgi ve haberler.

Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu - Kurumun çocuklarlavirgs yaşlılarlavirgs özürlülerlevirgs ailelerle ve doğal afetlerle ilgili hizmetleri ve projelerivirgs ilgili mevzuatvirgs uluslararası sosyal hizmetler ve gönüllü faaliyetleri.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fonu - Burs duyurularıvirgs Sosyal Riski Azaltma Projesi hakkında bilgiler.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı - Fon uygulamaları ve Dünya Bankası projeleri hakkında bilgilervirgs değerlendirmelervirgs yayınlarvirgs tebliğlervirgs duyurular.

Türk İşbirliği ve Kalkınma İdaresi Başkanlığı (TİKA) - Türkiye'yle tarihi ve kültürel bağları bulunan Orta Asyavirgs Kafkasyavirgs Karadeniz ve Balkan Ülkeleri'ne kalkınmalarında destek vermeyi amaçlayan kurumun projelerivirgs duyurularıvirgs yayınları.

Emniyet Genel Müdürlüğü - Genel Müdürlüğü'nün tarihçesivirgs görev alanlarıvirgs gerekli bilgiler ve kişisel haklar.

İçişleri Bakanlığı - Bakanlık ile ilgili bilgilervirgs mevzuatvirgs tarihçevirgs teşkilatvirgs haberler.

İçişleri Bakanlığı Strateji Merkezi Başkanlığı - Birim hakkında bilgilervirgs araştırma ve yayınlar.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı - İçişleri Bakanlığı'na bağlı olarak çalışan Başkanlıkvirgs narkotikvirgs kara para ve diğer mali suçlarvirgs organize suç ve silah alanlarında etkinlik göstermektedir.

MİGM - Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü.

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü - T.C. Kimlik numarası sorgulama hizmeti veren resmi site.

Sivil Savunma Genel Müdürlüğü - Sivil savunma önlemleri hakkında bilgilervirgs ilkyardım bilgilerivirgs yangından korunmavirgs sığınaklarvirgs arama ve kurtarma birimleri.

Gelirler Genel Müdürlüğü - Maliye Bakanlığına bağlı olan Müdürlüğün sitesindevirgs vergilerle ilgili bilgiler ve duyurular yer almaktadır.

Maliye Bakanlığı - Bakanlık teşkilatıvirgs bakanlığa bağlı çeşitli başkanlıklarla ilgili bilgiler.

Muhasebat Genel Müdürlüğü
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Mayıs 2011       Mesaj #35
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
24 arkadaşlar..........
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Mayıs 2011       Mesaj #36
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
çabuk olun ödevim var
merveirem - avatarı
merveirem
Ziyaretçi
4 Mayıs 2011       Mesaj #37
merveirem - avatarı
Ziyaretçi
Şunlar vardır.
Adalet Bakanlığı
Bayındırlık ve İskan Bakanlığı
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı
Çevre Bakanlığı
Dışişleri Bakanlığı
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı
İçişleri Bakanlığı
Kültür Bakanlığı
Maliye Bakanlığı
Milli Eğitim Bakanlığı
Milli Savunma Bakanlığı
Orman Bakanlığı
Sağlık Bakanlığı
Sanayi ve Ticaret Bakanlığı
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı
Turizm Bakanlığı
Ulaştırma Bakanlığı
Ekonomi Bakanlığı
Aile Bakanlığı

Msn CoolMsn CoolMsn CoolMsn CoolMsn CoolMsn Wink
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Mayıs 2011       Mesaj #38
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bakanların görevleri nelerdir ??? lütfen yardım edin yarına ödevim var yetişmezse matematik dersin yıldız alamam.Msn Sad
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Mayıs 2011       Mesaj #39
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
devletimizde kaç bakanlık vardır. lütfen gönderirmisin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Mayıs 2011       Mesaj #40
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
27 tane

Benzer Konular

17 Ocak 2016 / Misafir Cevaplanmış
18 Şubat 2016 / Misafir Cevaplanmış
18 Mart 2014 / Ziyaretçi Soru-Cevap
13 Nisan 2014 / Misafir Cevaplanmış
15 Mayıs 2011 / Ziyaretçi Soru-Cevap