Arama

Tırnak nasıl temizlenir? - Sayfa 2

En İyi Cevap Var Güncelleme: 16 Ekim 2014 Gösterim: 24.662 Cevap: 14
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Aralık 2012       Mesaj #11
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

aRakadaşım bunLar benimLe aLakaLı deqiL beN qiTar çaLıyoruM ve bu yüZden tırNakLarımı kesMiyoRum ve aRaLarı coK kirLeniryoR.haTTa inSan iÇinde tırNakLarımı sakLamak zoRunda kaLıyoruM.buNa bi çaRe yoK mU yaa!!!

Arkadasım aynı sorun bendede var bulduysan cevap yazarsın ben bulamadım saygılar...
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Eylül 2013       Mesaj #12
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba oncelikle benim tirnaklarimda seninkiler gibi bende bu sorunun cevabini aradim sanirim alkolle cikiyolar asetonlada cikartabilirsin ayrica en guzel cozum french yapmak eger evinizde french yoksa normal bantlada yapabilirsiniz Msn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
SweetLolly - avatarı
SweetLolly
Ziyaretçi
29 Eylül 2013       Mesaj #13
SweetLolly - avatarı
Ziyaretçi
Yarım limonun içine parmaklarınızı, tırnaklarınız içinde kalacak şekilde yerleştirin. Birkaç dakika bekleyin. Limondaki doğal asit tırnaklarınızı beyazlaştırır. Yarı yarıya oksijenli su ile su konulmuş bir kapta, tırnaklarınızı sabunla yıkayın. Tüm tırnaklarınızı yıkadıktan sonra durulayın ve sonra bir losyon sürün. Dişlerinizi için kullandığınız parlatıcı ve beyazlaştırıcı ürünler tırnaklarınızda da işe yeriyor. Tırnaklarınızı dişlerinizi parlatan ve beyazlatan macunlarla yıkayın. Tırnaklarınızın tertemiz ve parlak olduğunu göreceksiniz. Beyaz tırnaklar için oksijenli su ve suda bekletilmiş fırçayı deneyin. Islak fırçayı tırnaklarınızın temiz olduğunu görünceye kadar tırnaklarınıza sürtün. Daha sonra ellerinizi iyice durulayın ve losyon sürün. ‘Diş macunu ve fırça ile temizlik olur mu’ demeyin, bir kez deneyin. Bir diş fırçası alın ve beyazlatıcı diş macunu sürerek tırnaklarınızı fırçalayın. Temizlendiğine emin odluktan sonra ellerinizi durulayın ve nemlendirici bir losyon sürün. Bütün bu uygulamalar hem tırnaklarınızın parlak, sağlıklı ve temiz olmasını hem de çabuk uzamasını sağlayacak.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Kasım 2013       Mesaj #14
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Ya arkadaşlar bazılarınınkini görüyorum 1 hafta kirlenmiyor ama bende de şu özellik var genellikle okula sabah gittiğim için sabah anca hızlı bir şekilde temizliyorum akşam yine kirleniyor.Ama size bir çare buldum OKULDA İSENİZ ELLERİNİZİ HER TUTTUĞUNUZ KİRLİ BİR YERDEN TENEFÜS ZİLİ ÇALDIĞINDA TUVALETE HEMEN GİDİP TIRNAKLARINIZI 2 ELİNİZDEKİ TIRNAKLARINIZI AVCUNUZA 5 KERE 10 SANİYE SÜRTÜN YANİ TOPLAM 20 SANİYE OLUYO HER TENEFÜS BÖYLE YAPIN ELİNİZ GEÇİYOR =)
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Ekim 2014       Mesaj #15
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bnim tırnaklarımıda okula gıttıgım için genelde kesiyorum ama dugunde falan uzatıyorum ama malesef ojede belli oluo diyede hemde uzatırken çok utanıyorum bune bi çare bulun

Benzer Konular

25 Ağustos 2017 / seniz Soru-Cevap
6 Eylül 2009 / Misafir Soru-Cevap
21 Temmuz 2011 / Misafir Soru-Cevap
9 Haziran 2014 / Misafir Soru-Cevap