Ziyaretçi
ben şu an 27 yaşındayım kendimi bildim bileli bademcik sorunum var her rahatsızlandığımda yaklaşık bi 8-9
gün ateşler içinde yatardım çok antibiyotik kullandım yaklaşık 9- 10
yaşlarındayken yine bir gün rahatsızlandım sabah uyandığımda mide bulantısı baş dönmesi ve ilerleyen zamanlarda çift görme göz bebeklerinin yana kayması gibi durumlar görüldü ankara hacatepe üniversite hastanesinde yaklaşık 9-10
ay kaldım hiçbir ilaç tedavisi verilmedi ve kendi kendime
iyileştim tabi daha sonra bademcik sorunum devam etti tabi ve nitekim ben askerdeyken bademciklerimi aldırdım. şu an farenjit sorunum var sadece boğaz ağrısı oluyor ateş falan yok bazen ilaç kullanmadan kendiliğinden geçiyor. bide vücudum genelde halsiz kalıyor bunun farenjitle bir alakası varmı acaba artık ilaç kullanmak istemiyorum. vücudumun başka bir yerine böbreklerime falan zara verir diye korkuyorum sizlerin önerebileceği bir hastane varmı çünkü artık tam tedavi olmak istiyorum yada bildiğiniz bir bitkisel tedavi şekliyardımcı olursanız sevinirim saygılar
gün ateşler içinde yatardım çok antibiyotik kullandım yaklaşık 9- 10
Sponsorlu Bağlantılar
ay kaldım hiçbir ilaç tedavisi verilmedi ve kendi kendime
iyileştim tabi daha sonra bademcik sorunum devam etti tabi ve nitekim ben askerdeyken bademciklerimi aldırdım. şu an farenjit sorunum var sadece boğaz ağrısı oluyor ateş falan yok bazen ilaç kullanmadan kendiliğinden geçiyor. bide vücudum genelde halsiz kalıyor bunun farenjitle bir alakası varmı acaba artık ilaç kullanmak istemiyorum. vücudumun başka bir yerine böbreklerime falan zara verir diye korkuyorum sizlerin önerebileceği bir hastane varmı çünkü artık tam tedavi olmak istiyorum yada bildiğiniz bir bitkisel tedavi şekliyardımcı olursanız sevinirim saygılar