Arama

Vücudumun halsiz kalmasında farenjitin etkisi var mı?

Güncelleme: 2 Mayıs 2009 Gösterim: 1.914 Cevap: 1
ergin yıldız - avatarı
ergin yıldız
Ziyaretçi
2 Mayıs 2009       Mesaj #1
ergin yıldız - avatarı
Ziyaretçi
ben şu an 27 yaşındayım kendimi bildim bileli bademcik sorunum var her rahatsızlandığımda yaklaşık bi 8-9
gün ateşler içinde yatardım çok antibiyotik kullandım yaklaşık 9- 10
Sponsorlu Bağlantılar
yaşlarındayken yine bir gün rahatsızlandım sabah uyandığımda mide bulantısı baş dönmesi ve ilerleyen zamanlarda çift görme göz bebeklerinin yana kayması gibi durumlar görüldü ankara hacatepe üniversite hastanesinde yaklaşık 9-10
ay kaldım hiçbir ilaç tedavisi verilmedi ve kendi kendime
iyileştim tabi daha sonra bademcik sorunum devam etti tabi ve nitekim ben askerdeyken bademciklerimi aldırdım. şu an farenjit sorunum var sadece boğaz ağrısı oluyor ateş falan yok bazen ilaç kullanmadan kendiliğinden geçiyor. bide vücudum genelde halsiz kalıyor bunun farenjitle bir alakası varmı acaba artık ilaç kullanmak istemiyorum. vücudumun başka bir yerine böbreklerime falan zara verir diye korkuyorum sizlerin önerebileceği bir hastane varmı çünkü artık tam tedavi olmak istiyorum yada bildiğiniz bir bitkisel tedavi şekliyardımcı olursanız sevinirim saygılar
Keten Prenses - avatarı
Keten Prenses
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2009       Mesaj #2
Keten Prenses - avatarı
Kayıtlı Üye
Tonsillalar vücudun organizmayla karşılaşan ilk organlarından biridir. ve elbette hiç bir işe yaramayan bir organ değildir. savunma sisteminde önemli rol oynarlar. sık sık tonsillit olan kişiler genelde savunma mekanizmaları zayıf olan kişilerdir. ve tonsillit alındığında birinci engeli ortadan yok etmiş oluyorsunuz. bundan sonra mikroorganizmalar farenks te tutunıp farenjite sebep olurlar. sonrasında ise akciğerlere inerek bronşite sebep olabilirler..

Sponsorlu Bağlantılar
ilaç kullanmak istemiyorsanız hasta olmadan önce vücut direncinizi arttırıcı tedbirler alabilirsiniz. (vitamin ve mineral takviyeleri ve düzenli beslenme gibi) vücudunuzu zayıf düşürecek alkol ve sigaradanda uzak durmalısınız..
bunun yanında Sanırım Ankarada sınız .. Ankarada önerebileceğim en iyi hastane zaten Hacettepe hastanesidir. doktorunuzu değiştirmenizi yada bir KBB uzmanına (prof.dr.Bülent Gürsel olabilir mesela)
görünmenizi tavsiye edebilirim
sağlıklı günler dilerim.
Quo vadis?