Arama

D sürücüsündeki dosyalar DeepFreeze programından sonra kayboldu, yardım eder misiniz?

Güncelleme: 25 Nisan 2012 Gösterim: 3.262 Cevap: 4
Help - avatarı
Help
Ziyaretçi
28 Mayıs 2009       Mesaj #1
Help - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bugün b.sayara depfreeze yükledim ama D deki önemli klasörlerim gitti deepfreezi kaldırmama rağmen bu klasörlere ulaşamıyorum sistem geri yüklemeden de yapamıyorum yardım edecek var mi
Sponsorlu Bağlantılar
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
29 Mayıs 2009       Mesaj #2
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
Pandora Recovery diskten tamamen silinmiş olan dosyaları kurtarmak için kullanıcılara güçlü ve efektif bir yol sağlayan ücretsiz bir araç. Bilgisayar üzerinde gelende bir dosya silindiğinde Geri Dönüşüm Kutusuna güvenilir. Fakat oradan da kaldırılan tamamen silinmiş olan dosyalara ulaşmak istenildiğinde ikinci şansı bulmak mümkün olmaz. İşte bu noktada Pandora Recovery programı Geri Dönüşüm Kutusundan silinmiş veya Shift + Delete tuş kombinasyonu ile direkt olarak silinmiş ya da DOS ortamında kaldırılmış dosyalara ulaşmak için kullanıcılara kolay ve hızlı bir çözüm sağlıyor ve dosyaları geri getirme imkanı sunuyor.

Sponsorlu Bağlantılar
Pandora Recovery sahip olduğu basit ve sade arayüz ile bilgisayarda bulunan diskler üzerinde silinmiş dosyaları geri getirmek için gezinme ve arama yapmanıza imkan sağlıyor. Program arşivlenmiş, gizlenmiş, şifrelenmiş, sıkıştırılmış her türlü dosyayı geri getirebiliyor. Alternate Data Streams (ADS) adı verilen sistem ile dosyaları geri getiren yazılım klasik arayüz sihirbazı, ipucu bölümü ve içerik yardımı gibi özellikler ile dikkat çekiyor.

Programı Yükle

Deneyiniz.

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Mayıs 2010       Mesaj #3
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

formattan sonra d kayboldu

formttan sonra d sürücüm gözükmüyo bilgisayarım sağ tıkladım yönetten disk yönetiminden sürücü harfi we yolu değiştir seçeneğini seçersem d sürücüsündeki yedeklerim silinir mii
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Ocak 2012       Mesaj #4
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yok silinmez o sekilde siliceksin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Nisan 2012       Mesaj #5
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Byler BEn Dosyanın adını bulamıyorum adı ne acaba program files a giriyorum sonra d ye basıom gelmio adı ne ltfen bi yrdm please