Arama

Herhangi bir oyuna mod nasıl yapılır? - Sayfa 2

Güncelleme: 3 Temmuz 2014 Gösterim: 28.327 Cevap: 19
UnknowN - avatarı
UnknowN
VIP VIP Üye
8 Haziran 2009       Mesaj #11
UnknowN - avatarı
VIP VIP Üye
Flash Dıskın varsa herhangı bır internet cafeden indirip bilgisayarına yukleyebılırsın en mantıklı yol .
Sponsorlu Bağlantılar
SORUNLU ÇOCUK - avatarı
SORUNLU ÇOCUK
Ziyaretçi
9 Haziran 2009       Mesaj #12
SORUNLU ÇOCUK - avatarı
Ziyaretçi
evet çog güzel ama tabi internnett kafe ne der 3 DEFA GİTMİŞİMDİR
Sponsorlu Bağlantılar
UnknowN - avatarı
UnknowN
VIP VIP Üye
9 Haziran 2009       Mesaj #13
UnknowN - avatarı
VIP VIP Üye
Bunun 3le 5le alakası yok Cafe sahıbı sana bişey diyemez gid paşa paşa indir disk'ine at eve gel ne kadar oturduysan onun parasını veriyosun yani indirdin die ek ücret vermiceksin.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Mayıs 2010       Mesaj #14
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar internet cafe işletiyorum ama Baterfield 1942 indirip kuramı yorun nasıl yapılıcagını bilen yardıcı olursa çok sevinirim açilen oyunu indirmem gerek yardımcı oldugunuz için şimdiden teşekür ederim
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Kasım 2010       Mesaj #15
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar farming simulatörde nasıl oluyoo mod yapamadım
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Ocak 2011       Mesaj #16
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
kotasız indirebiliosun kotaya sağ tıkla özelliklerden sorunu baska bilgiyle hallet diorsun indirene kadar onu kapalı tutuyosun ondan sonra açıyorsun bilgilerimden tüm downloadı siliyorsun bitti!
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Şubat 2011       Mesaj #17
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ARKADAŞLAR MOD YAPIOM AMA SADECE SKİNS YANİ İNSANIN GÖRÜNÜMÜNDE.KISACASI MOD DEĞİL DE YAMA GİBİ BİR ŞEY. YAPILIMI DA:
1: ÖNCE GTA VİCE CİTY VEYA GTA 3'ÜN DOSYASINI AÇIN. 2: SONRA DA "SKİNS" YAZILI DOSYAYA GİRİN VE ORADAKİ BİR RESMİ PAİNTE KOYUN. 3Msn TongueAİNTTE BU RESMİ (NASIL BİR TARZDAN HOŞLANIYORSANIZ...) KAFANIZA GÖRE BOYAYIN. 4: SONRA RESMİ KAYDEDİN VE OYUNA GİRİP OYUNCU TİPLERİNDEN BULABİLİRSİNİZ ................ BY AHMETCAN :::::: Y.A.K. CD DVD VE FİLM
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Haziran 2011       Mesaj #18
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Lfs de mods nasıl yapılır beyler ?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Ağustos 2011       Mesaj #19
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
dostum herhangi bir oyunda mod yapmak hiç de kolay değil istersen ki (isteyecen) ama sonra sende benim gibi vazgeçeceğini bu işin
ne kadarda zor olduğunu 52 resimli anlatımın 52.sine baktığında anlayacaksın hepsini iyi incele ama her ikimiz de zamanımızı
boşa harcıyoruz ben artık program ve oyun trainer yapımını yapıyorum ama program bile yapsamda bir türlü mod yapamıyorum
aslında yapabilirim ama çok fazla hemde çok fazla uğraş gerektiriyor program yapıyorum şimdi program yapmak bile
daha az uğraş gerektirir üstelik her oyunda mod yapılmaz çünkü her oyunun mod yapmak için kendi oluşturdukları programlar vardır
ör:Gta San Andreas"ın mod yapmak için programları var işte bende o tür programları yapmaya çalışıyorum ama sen genede

Mod Yapmak İstiyorum adresi ver resimli ve videolu anlatımla boşa uğraşacaksan tamam anlatım sitesini
ve adresinin linkini veriyorum (Unutma 4 veya 5ten fazla program indirip ayrıca kullanımını öğrenmen lazım)
Site Adres Linki:GTA SA Programcılığı (Mod Yapımcılığı)(Ders)
bu Site Adres Linkini üzerine tıkla bir şey olmassa http:// bölümü varya oraya yapıştır Haydi eyvallah eğer mod yaparsan ilerde
benim Sayemde Haaa Msn Grin isterim senden Haaaa Msn Grin Tabi Eğer bulusam neyse haydi görüşürüz (Ben Biliom Vaz Geçeceeeenn Msn Grin) Bay
yardım ederler - avatarı
yardım ederler
Ziyaretçi
3 Temmuz 2014       Mesaj #20
yardım ederler - avatarı
Ziyaretçi
team-wier den yollaya bilirim