dostum herhangi bir oyunda mod yapmak hiç de kolay değil istersen ki (isteyecen) ama sonra sende benim gibi vazgeçeceğini bu işin
ne kadarda zor olduğunu 52 resimli anlatımın 52.sine baktığında anlayacaksın hepsini iyi incele ama her ikimiz de zamanımızı
boşa harcıyoruz ben artık program ve oyun trainer yapımını yapıyorum ama program bile yapsamda bir türlü mod yapamıyorum
aslında yapabilirim ama çok fazla hemde çok fazla uğraş gerektiriyor program yapıyorum şimdi program yapmak bile
daha az uğraş gerektirir üstelik her oyunda mod yapılmaz çünkü her oyunun mod yapmak için kendi oluşturdukları programlar vardır
ör:Gta San Andreas"ın mod yapmak için programları var işte bende o tür programları yapmaya çalışıyorum ama sen genede
Mod Yapmak İstiyorum adresi ver resimli ve videolu anlatımla boşa uğraşacaksan tamam anlatım sitesini
ve adresinin linkini veriyorum (Unutma 4 veya 5ten fazla program indirip ayrıca kullanımını öğrenmen lazım)
Site Adres Linki:
GTA SA Programcılığı (Mod Yapımcılığı)(Ders)
bu Site Adres Linkini üzerine tıkla bir şey olmassa http:// bölümü varya oraya yapıştır Haydi eyvallah eğer mod yaparsan ilerde
benim Sayemde Haaa
isterim senden Haaaa
Tabi Eğer bulusam neyse haydi görüşürüz (Ben Biliom Vaz Geçeceeeenn
) Bay