Arama

Açtığım siteye müzik, oyun nasıl yükleyebilirim? - Sayfa 3

En İyi Cevap Var Güncelleme: 24 Kasım 2014 Gösterim: 9.390 Cevap: 22
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Şubat 2013       Mesaj #21
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba....
Şimdi önce bedava sitemizi açalım.Sayfalarımı değiştire tıklayalım,bir sayfaya tıklayalım sonra kaynak yazısına tıklayalım sanra bir oyunsitesi açalım oyuna başlamadan sağ tıklayalım öğeyi denetle diyelim sonra alttaki mavi şeridi sağ tıklayın copy as html diyin. kaynağa tıkladığımız yere yapıştıralım. sonra sayfaya girin ve sitenizde oyun olacaktır....bunu tekrarlayarak sitenizde çok oyunlarınız olabilir sitenizde iyi eğlenceler.....
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Kasım 2014       Mesaj #22
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ruby70 adlı kullanıcıdan alıntı

ttnetweb siteme nasıl fon müzigi yükleyebilirim html kodları nereye nasıl yazılıyor müzik nasıl yükleniyor???

Selamlar:ttnetweb sitesini bilmiyorum blok tarzı birşey ise fotoğraf, müzik vb. eklemek farklı olabilir ama sayfaları siz yapıyorsanız index sayfanızı Dreamweaver ile açınız. window/Behaviors/Play sound yolunu takip ederek çalmasını istediğiniz müzik dosyasını gösteriniz. Site açıldığında arka planda çalacaktır.(index sayfanız ile birlikte müzik dosyanızı da servere yollamayı ihmal etmeyin)
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Kasım 2014       Mesaj #23
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

birisi bilgi vere blirmi nasıl oyun yüklücemi kendi siteme

Ben de kendi sınıf sayfalarımı yapıyorum. Bir süredir oyun eklemeye uğraşıyorum. Dreamweaver ile ( .exe) uzantılı dosyaları eklediğimde açmıyor,indiriyor. (.swf) uzantılı dosyaları ise açıyor. Bunun için Dreamweaver ile ilgili sayfayı açın, common sekmesinden flash simgesini tıklayın, açılan pencereden oyunu gösterin ve kaydedin (düzenlediğiniz sayfa ile birlikte oyun dosyasını da ftp klasörünüze yollamayı unutmayın)

Benzer Konular

4 Ağustos 2014 / Misafir Soru-Cevap