Ziyaretçi
oncelikle belimde çok sayida benler çıkmaya basladi onlar için güneşte oldu diyebilirim aam bi senedir vucudumun çeştli yerlerınde genelde kollarım ve vucudumda nokta kadar once yavas yavas kırmızı olyıo ve kasıntıyla birlıkte kahverengi bene donuşuyo ama kabarık deil
ve birde tırnak diplerınde çıkıyo ama onlar kızarip çıkmıyo bn onları kesiyorum tırnak makasiyla bişeyde olmuyo aslında ama vucudumdakılerden korkuyorm ve alnımda çıkıyodu birkere kızarıkken kopardim.zaten hiçbiri kanamıyoda
yanı bnların pek güneşle ilgisi olduğunu soyleyemicem ve korkuyorm daha fazlalasıcak diye
ve birde tırnak diplerınde çıkıyo ama onlar kızarip çıkmıyo bn onları kesiyorum tırnak makasiyla bişeyde olmuyo aslında ama vucudumdakılerden korkuyorm ve alnımda çıkıyodu birkere kızarıkken kopardim.zaten hiçbiri kanamıyoda
yanı bnların pek güneşle ilgisi olduğunu soyleyemicem ve korkuyorm daha fazlalasıcak diye
Sponsorlu Baglantilar
Benler; kahverengi,siyah ya da nadiren koyu mavi renkte olabilirler.Her koyu renk değişikliği yada kabarıklık ben değildir.Deride var olan değişikliğin Ben olup olmadığı konusunda dermatoloğunuz size yardımcı olacaktır.
Doğuştan gelen benlerde daha fazla risk olmakla birlikte benlerin bazıları kanser riski taşıyabilir.Bu nedenle,tehlikeli benlerin takibi son derece önemlidir.