Arama

Ağzımda sabahları beyaz maddeler oluyor, bunlar nedir ?

Güncelleme: 8 Kasım 2010 Gösterim: 3.953 Cevap: 3
jake422 - avatarı
jake422
Ziyaretçi
6 Temmuz 2009       Mesaj #1
jake422 - avatarı
Ziyaretçi
Yaklaşık her sabah uyandığımda ağzımda mercimek büyüklüğünde beyaz maddeler oluyo tatları çok kötü ve tatlarını hissettiğim anda istifra edicek gibi oluyorum kokuları da tatları gibi berbat ancak ne olduklarını heryerde aradımsa da bulamadım doktora gittik ama doktor endoskopi çekilmen gerekli dedi Msn Confused çok korkuyorum eğer gerekirse çekileceğim fakat eğer başından böyle bi olay geçmiş birileri varsa eğer yardımcı olursa sevinirim
Sponsorlu Bağlantılar
Son düzenleyen ozti; 6 Temmuz 2009 21:01 Sebep: başlık değişti
ozti - avatarı
ozti
Ziyaretçi
7 Temmuz 2009       Mesaj #2
ozti - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
jake422 adlı kullanıcıdan alıntı

Yaklaşık her sabah uyandığımda ağzımda mercimek büyüklüğünde beyaz maddeler oluyo tatları çok kötü ve tatlarını hissettiğim anda istifra edicek gibi oluyorum kokuları da tatları gibi berbat ancak ne olduklarını heryerde aradımsa da bulamadım doktora gittik ama doktor endoskopi çekilmen gerekli dedi Msn Confused çok korkuyorum eğer gerekirse çekileceğim fakat eğer başından böyle bi olay geçmiş birileri varsa eğer yardımcı olursa sevinirim

En doğru bilgiyi doktorunuzdan alabilirsiniz , sağlık ile ilgili konular da gecikmeden tıbbi yardım almanız en doğru yol bu , ayrıca endoskopi artık korkulacak bir durum değil iğne ile biraz narkoz verip tam bayıltmadan hemen yapıyorlar ve birşey hissetmiyorsunuz böylece doğru tanı en net şekilde söyleniyor.Acil şifalar dilerim , geçmiş olsun umarız önemli bir şeyiniz yoktur..
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Kasım 2010       Mesaj #3
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Çok peynir tüketiyorsanız şayet bunların boğaz ,geniz gibi yerlerde kalan kırıntıları tükürüğünüz içersindeki enzimler sebebiyle hafif çürür ve bu tarz koku veren kırıntımsı şeylere dönüşür. Korkacak birşey değil.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Kasım 2010       Mesaj #4
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bendede bazen oluyo çok sık değil doktor bi sey olmaz dedi