Arama

Movie Maker'da film dosyasını kaydetmedeki sorun neden kaynaklanıyor olabilir? - Sayfa 2

En İyi Cevap Var Güncelleme: 25 Mayıs 2015 Gösterim: 18.347 Cevap: 16
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Eylül 2011       Mesaj #11
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kaydet e tıklıorum Maker direk kapanıor we Kaydetmio Yardım Edin Msn Sad
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Aralık 2011       Mesaj #12
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar ben projemi yaptım. sonra bilgisayarıma kaydet diorum .windows movie makerden çıkıyor .sonra film dosyasını kaydet diorum .yine cdye kaydet diorum yine çıkıor yardımcı olursanı z çok mutlu oluırum şimdiden tşklere
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Aralık 2011       Mesaj #13
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba Movie Maker'dan bir slayt hazırladım.Herşeyiyle hallettim ve bitirdim fakat Filmi Bitir bölümünden bilgisayara kaydet,CDye kaydet gibi seçeneklere tıkladığımda program otomatik olarak kapanıyor.Bende bu yüzden Farklı kaydey deyip MSWMM formatında kaydettim.MSWMM formatınıda CD'ye çekince DVD gibi playerlar okumuyor.Bir çözüm arıyorum yardımınıza ihtiyacım var.Windows ultimate sp3 kullanıyorum sorunun bundan kaynaklandığını düşünüyorum yardım ederseniz sevinirim.En azından bir çözüm yolu söyleyin çünkü o slaytı CD ye çekmem gerek...İyi çalışmalar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Ocak 2012       Mesaj #14
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
dostum nerodan video şeklinde kaydeti seç o zaman kaydettiğin dosyayı dvd ler açar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Haziran 2012       Mesaj #15
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
movie maker de video yapıcagım zaman REsimleri yüklüyorum sarkıyı koyuyorum hata veriyor
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Aralık 2012       Mesaj #16
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
beyler yaw videyoyu yaptım bilgisayarıma kaydet diyorum direk kapnıyor onu nasıl yapa bilrim yardımcı olurmusnuzz ? .s
ELİF - avatarı
ELİF
Ziyaretçi
28 Nisan 2015       Mesaj #17
ELİF - avatarı
Ziyaretçi
videoyu kırpıp kaydediyorum ancak ses var görüntü yok Msn Sad