Arama

Sırtımdaki ağrı için ne önerebilirsiniz?

Güncelleme: 21 Haziran 2012 Gösterim: 5.613 Cevap: 11
guluko2 - avatarı
guluko2
Ziyaretçi
2 Ağustos 2009       Mesaj #1
guluko2 - avatarı
Ziyaretçi
YAKLAŞIK 8 SENEDİR SIRT AĞRISI ÇEKİYORUM,gİTTİĞİM DR SIRTIMDA 4. VE 5.BOĞUMLARDA SİNİR SIKIŞMASI VAR DEDİ,AĞRI KESİCİ VERDİ.BUGÜNE KADAR AĞRI KESİCİLERLE İDARE ETTİM.2 GÜNDÜR,BELİMDEN 1 KARİŞ YUKARISINDA SIKIŞMA OLDU.NEFES ALAMAMAYA BAŞLADIM.KALBİBE VURDU.BİRKAÇ KÜLTÜR FİZİK HAREKETLERİ YAPTIM SONUÇ YOK,2 GÜNDÜR GÜNDE 6 TANE AĞRI KESİCİ ALIYORUM.GEÇMEDİ .KIPIRDAMADAN SIRT ÜSTÜ YATARSAM AĞRIM AZALIYOR.YATTIĞIM ZAMAN AYAK PARMAK UÇLARIMDA VE TOPUKLARIMDADA KARINCALANMA VE BİRAZ UYUŞMA BAŞLIYOR,KOLLARIMI RAHAT KULLANAMIYORUM.ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM.
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Ağustos 2009       Mesaj #2
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
İstersen mr v.s varsa kopyala ! Araştırılsın burda ! Burda yapılabilincek en iyi değerlendirme yönlendirme olur. Tabikide konuyla ilgili yada hastalıkla her ne ise o branşta bir uzmana. Doktor'a gidiceksin çözüm bu !!
Sponsorlu Bağlantılar
exodus - avatarı
exodus
Ziyaretçi
2 Ağustos 2009       Mesaj #3
exodus - avatarı
Ziyaretçi
Son düzenleyen fadedliver; 2 Ağustos 2009 12:07
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
2 Ağustos 2009       Mesaj #4
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
guluko2 adlı kullanıcıdan alıntı

YAKLAŞIK 8 SENEDİR SIRT AĞRISI ÇEKİYORUM,gİTTİĞİM DR SIRTIMDA 4. VE 5.BOĞUMLARDA SİNİR SIKIŞMASI VAR DEDİ,AĞRI KESİCİ VERDİ.BUGÜNE KADAR AĞRI KESİCİLERLE İDARE ETTİM.2 GÜNDÜR,BELİMDEN 1 KARİŞ YUKARISINDA SIKIŞMA OLDU.NEFES ALAMAMAYA BAŞLADIM.KALBİBE VURDU.BİRKAÇ KÜLTÜR FİZİK HAREKETLERİ YAPTIM SONUÇ YOK,2 GÜNDÜR GÜNDE 6 TANE AĞRI KESİCİ ALIYORUM.GEÇMEDİ .KIPIRDAMADAN SIRT ÜSTÜ YATARSAM AĞRIM AZALIYOR.YATTIĞIM ZAMAN AYAK PARMAK UÇLARIMDA VE TOPUKLARIMDADA KARINCALANMA VE BİRAZ UYUŞMA BAŞLIYOR,KOLLARIMI RAHAT KULLANAMIYORUM.ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM.

Geçmiş olsun ancak doktor tavsşyesş olmadan ağrı kesici dahil almayınız.Mutlaka en kısa zamanda uzman bir doktora başvurmalısınız.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Ağustos 2009       Mesaj #5
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Doktora basvurmalisiniz.Ayrica belinizin agrisini artiricak hareketlerden uzak durmalisiniz agir kaldirmak gibi (vs...)
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Ocak 2010       Mesaj #6
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

bobrek usutmesi belirtileri

böbrek üşütmesi sırt agrısı yaparmı
biruni - avatarı
biruni
VIP Önce Sağlık
25 Ocak 2010       Mesaj #7
biruni - avatarı
VIP Önce Sağlık
sırt ağrıları için umbago rahatsızlığını incelermisiniz.

böbrek üşütme ağrıları sırta kadar çıkmaz.
Düşüncene katılmam şart değil, düşünceni anlatman için savaşırım...
Plexicroma - avatarı
Plexicroma
Ziyaretçi
24 Mayıs 2010       Mesaj #8
Plexicroma - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar sırtım son 1 haftadır çok kötü ağrıyor. Daha çok sol omzumun altı, sol kolumu hareket ettirdiğimde çok ağrıyor. Kalkarken, otururken, yürürken çok kötü ağrıyor. Acaba ne yapabilirim ?
_Yağmur_ - avatarı
_Yağmur_
VIP VIP Üye
24 Mayıs 2010       Mesaj #9
_Yağmur_ - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
Plexicroma adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar sırtım son 1 haftadır çok kötü ağrıyor. Daha çok sol omzumun altı, sol kolumu hareket ettirdiğimde çok ağrıyor. Kalkarken, otururken, yürürken çok kötü ağrıyor. Acaba ne yapabilirim ?

Geçmiş olsun bu konuda uzman bir doktora gitmenizi önerebiliriz.

Sırt Ağrıları ile ilgili bilgi için tıklayınız.=) Sırt Ağrıları
"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Ekim 2010       Mesaj #10
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
mrblar... benım sag tarafım cok agrıyor gobegım dgılde daha cok sırtım cok agrıyor sag alt tarafta bıraz sıskınlık var ıstahsızlık yok ama yedıgım zaman bulantı yapıyor cvbınızı beklıoyrm cvbı almdn aıleme bısy solemeyı dusnmuyrmm cnku....