Arama

Michael Jackson yakıldı mı yoksa gömüldü mü?

Güncelleme: 5 Ağustos 2009 Gösterim: 3.316 Cevap: 2
lşıkoıo - avatarı
lşıkoıo
Ziyaretçi
5 Ağustos 2009       Mesaj #1
lşıkoıo - avatarı
Ziyaretçi
mıchael jakson yakıldımı gömüldümü
Sponsorlu Bağlantılar
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
5 Ağustos 2009       Mesaj #2
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
lşıkoıo adlı kullanıcıdan alıntı

mıchael jakson yakıldımı gömüldümü

Michael Jackson'ın bedeninin yakıldığı iddia edildi.

Sponsorlu Bağlantılar
Önceki gece Los Angeles'ta görkemli bir törenle anılan Michael Jackson'ın sahneye altın tabut içinde getirilen cenazesinin akıbeti bilinmiyor Neverland'de gömmek için izin bekleyen ailesinin cenazeyi sakladığı ve bedeninin yakılıp küllerinin serpildiği iddialar arasında

Popun Kralı lakaplı ABD'li ünlü şarkıcı Michael Jackson, milyarlarca insana ulaşan canlı TV yayınıyla önceki gün son yolculuğuna uğurlandı. 50 yaşında hayatını kaybeden ünlü yıldızın cenazesi, altın kaplama bir tabut içinde önce gün Los Angeles'taki Forest Lawn Mezarlığı'na götürüldü.

Burada aile arasında düzenlenen sade törenden sonra Jackson'ın altın kaplama tabut içindeki naaşı, töreninin düzenleneceği Staples Center'a nakledildi. Ünlü isimlerin Jackson'la ilgili anılarını anlattıkları ve şarkılarını söyledikleri gecede duygusal anlar yaşandı. Peki törenin sonunda o altın tabut ne oldu? İşte bu sorunun cevabını kimse bilmiyor.

ÇİFTLİĞE GÖMMEK YASAK

ABD magazin basını, sahneye konulan tabutun boş olduğunu; Jackson'ın cenazesinin anma töreni öncesi götürüldüğü Forest Lawn Mezarlığı'na gömüldüğünü iddia ediyor. Mezarlığın içindeki "Liberty Hall" salonunda yapılan özel tören yaklaşık 40 dakika sürmüştü.

Daily Gossip isimli magazin sitesi, törende Jackson'ın tabutunun Liberty Hall salonundan mezarlığa sokulduğuna dair bir kanıtın bulunmadığını yazdı. Yani, ünlü şarkıcının Forest Lawn Mezarlığı'na gömülmediği kaydedildi. Jackson'ın Kaliforniya'daki "Neverland" adlı çiftliğine gömülmesini isteyen ailesinin, yasal izni alana kadar cesedin gizli tutulan bir yere gömüldüğünü söyleyenler de var.

İngiliz Sun gazetesine konuşan kaynaklar, Jackson ailesinin, naaşın Neverland'a gömülmesiyle ilgili yasal sorunla karşılaştığını kaydetti. Kaliforniya eyalet yasaları, ikamet edilen bir çiftlik evinin bahçesine veya önüne defin yapılmasına izin vermiyor.

Bu yasak sadece, Jackson'ın yakılması ve küllerinin bu bölgeye yapılacak bir anıta yerleştirilmesi yoluyla delinebiliyor. Aileden konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmemesi de spekülasyonları artırıyor. Öte yandan ünlü şarkıcının törenden önce yakılıp, küllerinin Neverland'de serpildiğini öne sürenler de bulunuyor. Sansasyon yaratan yaşam biçimiyle dünya basınını manşetten meşgul eden Jackson, öldükten sonra da uzun süre gündemi meşgul edecek gibi görünüyor.

Beyni hala inceleniyor

MICHAEL Jackson'ın ölüm sertifikası, ölüm nedeni belirtilmeden açıklandı. Sanatçının özel ve halka açık cenaze törenlerinin yapıldığı gün Halk Sağlığı Ofisi tarafından açıklanan sertifikada, ölüm nedeni olarak "ertelendi" ifadesi yer aldı. Yetkililer, "araştırmacıların halen şarkıcının beynini incelediklerini" söyledi.
kaynak
cruel_91 - avatarı
cruel_91
Ziyaretçi
5 Ağustos 2009       Mesaj #3
cruel_91 - avatarı
Ziyaretçi
İngiliz Daily Telegraph gazetesi, Michael Jackson'ın Pazartesi gecesi, yakınlarının katıldığı bir törenle gömüldüğünü iddia etti. Gazetenin internet sitesinde, cenaze törenin fotoğrafları da yayınlandı.
Michael Jackson yakıldı mı yoksa gömüldü mü?
Michael Jackson yakıldı mı yoksa gömüldü mü?Kaynak : Şok İddia: Michael Jackson gömüldü mü? Foto 07 Temmuz 2009 Salı 18:35

Benzer Konular

7 Kasım 2011 / KisukE UraharA Müzik ww
2 Şubat 2012 / Misafir Soru-Cevap