Arama

MSN otomatik oturum açma işlemini her gün işaretlemeden nasıl yapabilirim?

Güncelleme: 16 Aralık 2009 Gösterim: 3.046 Cevap: 3
freehappy - avatarı
freehappy
Ziyaretçi
11 Ağustos 2009       Mesaj #1
freehappy - avatarı
Ziyaretçi
Merhabalar,

Sponsorlu Bağlantılar
Windows XP pro, SP3 ile Windows Live Messenger 8.1 kullanıyorum.
Windows'un acilmasiyla beraber WLM penceresi normal bir sekilde basliyor, "beni hatırla", "parolamı hatırla", "oturumu otomatik olarak ac" seceneklerini isaretleyerek log in yaparak oturum acabiliyorum, fakat windows'u her baslattigimda bu secenekler isaretlenmemis olarak karsima yeniden cikiyor, her seferinde yeniden yaz, yeniden yaz....

Bir fikri olan ya da bu problemi daha once deneyimlemis kimse paylasabilir mi lutfen?

tesekkurler...
Majeste - avatarı
Majeste
Ziyaretçi
12 Ağustos 2009       Mesaj #2
Majeste - avatarı
Ziyaretçi
Böyle birşey başıma gelmedi ama olsaydı çözüm için ilk deneyeceğim şey en güncel sürümü kurmak olurdu.
Sponsorlu Bağlantılar
freehappy - avatarı
freehappy
Ziyaretçi
12 Ağustos 2009       Mesaj #3
freehappy - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba,

tavsiye ettigini daha once denedim ama msxlabs'ta forumu olan baska bir hata (windows live communications platform-wlcomm.exe) mesajı aldigim ve burda tavsiye edilen herseyi yapmama ragmen herhangi bir olumlu sonuç elde edemedigim icin eski surume geri dondum. fakat biraktigim gibi kalmamis maalesef.

ilgine tesekkurler
_oZYy_ - avatarı
_oZYy_
Ziyaretçi
16 Aralık 2009       Mesaj #4
_oZYy_ - avatarı
Ziyaretçi

.
.

Oturum açma yardımcısı lazım arkadaşlar !!

Daha önce bi sayfadan tüm meil adreslerime ulaşabiliyordum şimdi meil isimleri kaytta kalmıyor bildiğim kadarı ile dahaönceki msn sürümlerinde vardı bu oturum açma yardımcısı ..

msn 8.5 kullanıyoum buradan uyguladığım paaylaşım sayesinde sorun yok msn de ama bu oturum açma yardımcısı lazım !!!

Konuyu arattım konu ile ilgili ne bir başlık ne bir pylaşım bulamadım forumda sayfada yok ,hiç bi yerde yok....

Kısacası banna sadece oturum açma yardımcısı laazım!!

Şimdiden tşkLer katkılarınızdan dolayı , kolay gelsin iyi forumlar...