Arama

Hangi marka fondötenler su bazlıdır?

En İyi Cevap Var Güncelleme: 30 Ağustos 2009 Gösterim: 15.955 Cevap: 3
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Ağustos 2009       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

su bazlı fondöten

bana marka olarak su bazlı fondöten tavsiye edebilir misiniz?ayrıca max faktör ün fondötenleri su bazlı mı?
EN İYİ CEVABI fadedliver verdi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

bana marka olarak su bazlı fondöten tavsiye edebilir misiniz?ayrıca max faktör ün fondötenleri su bazlı mı?

Neredeyse her markada istediğiniz özellikte ürünü bulmak mümkün.Max Factor'de de mevcut:)
c0
Sponsorlu Baglantilar
Bizler suratımızda bir sivilceye rastladığımızda sokağa çıkma yasağı ilan ederken, birçok filmde kötü cildine rağmen mükemmel bir görüntü ile karşımıza çıkan güzel Hollywood kızlarının sırlarını sizler için araştırdık. Problemli cildinizi her gün mükemmel göstermek istiyorsanız, teniniz için yapmanız gereken fondöten ve pudranızı topraklanmadan yayabilmek için su bazlı bir nemlendirici kullanmak. Su bazlı fondöten için kullanabileceğiniz Dermalogica yağsız ve su bazlı Treatment Fondöten parlamayan bir görüntü için birebir. Nefes alan pürüzsüz bir cilde sahip olmanıza yardım eden bu ürünün fiyatı ise 47 YTL.

c2
Cildim pürüssüzleşti, fakat şimdide yorgunluk ve stresin temsilcisi göz altı torbalarımla baş edemiyorum diye yakınıyorsanız, su bazlı fondöteninizi ve toz pudranızı bütün yüz ve boyun bölgenize uyguladıktan sonra, gözaltınızdaki o mor kocaman torbalardan kurtulmak için krem bir gözaltı kapatıcısı uygulamanız gerekiyor. Doğal görünümlü, cilt rengine uygun tonlarıyla kusurları, kırışıkları ve çizgileri kapamaya yardımcı olan Max Factor'ün ürettiği Erace adlı kremsi içeriği ile morlukları gizlemekte oldukça başarılı. Her ten için uyumlu renklerinden,kendinize uygun olan bu kapatıcı ile canlı gözlere sahip olmanın fiyatı ise 24 YTL..

fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
30 Ağustos 2009       Mesaj #2
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
Bu mesaj 'en iyi cevap' seçilmiştir.
Alıntı

Neredeyse her markada istediğiniz özellikte ürünü bulmak mümkün.Max Factor'de de mevcutMsn Happy
c0
Sponsorlu Bağlantılar
Bizler suratımızda bir sivilceye rastladığımızda sokağa çıkma yasağı ilan ederken, birçok filmde kötü cildine rağmen mükemmel bir görüntü ile karşımıza çıkan güzel Hollywood kızlarının sırlarını sizler için araştırdık. Problemli cildinizi her gün mükemmel göstermek istiyorsanız, teniniz için yapmanız gereken fondöten ve pudranızı topraklanmadan yayabilmek için su bazlı bir nemlendirici kullanmak. Su bazlı fondöten için kullanabileceğiniz Dermalogica yağsız ve su bazlı Treatment Fondöten parlamayan bir görüntü için birebir. Nefes alan pürüzsüz bir cilde sahip olmanıza yardım eden bu ürünün fiyatı ise 47 YTL.

c2
Cildim pürüssüzleşti, fakat şimdide yorgunluk ve stresin temsilcisi göz altı torbalarımla baş edemiyorum diye yakınıyorsanız, su bazlı fondöteninizi ve toz pudranızı bütün yüz ve boyun bölgenize uyguladıktan sonra, gözaltınızdaki o mor kocaman torbalardan kurtulmak için krem bir gözaltı kapatıcısı uygulamanız gerekiyor. Doğal görünümlü, cilt rengine uygun tonlarıyla kusurları, kırışıkları ve çizgileri kapamaya yardımcı olan Max Factor'ün ürettiği Erace adlı kremsi içeriği ile morlukları gizlemekte oldukça başarılı. Her ten için uyumlu renklerinden,kendinize uygun olan bu kapatıcı ile canlı gözlere sahip olmanın fiyatı ise 24 YTL..

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Ağustos 2009       Mesaj #3
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

ben fazla fondöten kullanmadığım için bilgim yok fakat cildinize uyan fondöten seçmenizi öneiririm.Cildinizi rahatlatıcı fazla bunaltmayan fondötenler kullanmanız önerimdir.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Ağustos 2009       Mesaj #4
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bilgilendirdiğiniz için çok teşekkürler..ya cogu zaman abdest alırken yüzümde makyaj oluyor suyu geçirip geçirmediğinden emin olamıyorum ve silmek zorunda kalıyorum bu da benim işimi zorlastırıyor o yüzden bildiğiniz su bazlı makyaj ürünlerini paylaşırsanız çok yardımcı olursunuz