Arama

The Godfather II oyunu nasıl oynanır? - Sayfa 2

En İyi Cevap Var Güncelleme: 25 Kasım 2012 Gösterim: 26.974 Cevap: 33
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Şubat 2010       Mesaj #11
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bu mesaj 'en iyi cevap' seçilmiştir.
yaw ben bazı adamları aileme alamıyorum mesela uzerinde yumruk işareti olan adamları alamıyorum yanına gidiyorum konusuyorum hiç kabul etmiyo lutfen bi yardımcı olursanır süperr olur...acil cevap?
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Mart 2010       Mesaj #12
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar eğer görev gelmiyorsa ya bi dükkanın içine girin ordaki telefon çalıyosa açın.yada bütün mekanları ele geçirin
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Mart 2010       Mesaj #13
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yha görev yok çarpı işareti gözükmüyo 2saat telin başında bekedm tede çalmyo salak gibi dolaşıyom 2tane adamm war bıktm polislerle çatışmaktan napmam lazımm??????????
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Nisan 2010       Mesaj #14
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
abi yha görewler çıktı aynı 1 deki gibi ew patlatcan galba ama girilmiyo kübayı aldım komple new york a gittim oraları alıyodum bi baktım kübada aldım mekanlar yalan olmuş 4-5 tane ew war nası gire bilirim oralara??????????????????????
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Nisan 2010       Mesaj #15
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
YA ARKADAŞLAR SON 3 TANE YER KALDI ORALARI ALA BILMEM ICIN KAPILARI KIRAN YUMRUK SEKLINDEKI ADAMI ALMAM GEREK ONU ALAMIYORUM GOREVLERINI YAPTIM AMA BITANESINI YERINE GETIREMIYORUM O GOREVDE INGİLİZCE(NECK SNAP KİLLS:KİLL SOMEONE USING THE NECK SNAP SKİLL)YAZIYO ANLAMI DA BOYUN KIR FILAN NASIL YAPICAM BUNU?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Haziran 2010       Mesaj #16
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya arkadaşlar bu oyuna yeni başladım ben arabaya biniyorum arabadan inemiyorum nasıl iniliyo bu arabadan

arkadaşlar godfather oyunuda arbadan ineemiyorum nasıl inilir
Son düzenleyen Misafir; 21 Haziran 2010 15:02 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Ağustos 2010       Mesaj #17
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ARKADASIM GOREV GELICEGI ZAMAN SANA HABER VERIO ZATEN.....BİLDIGIN GIBI GOREV OLDUGU ZAMAN -X- İŞARETI GOSTERIO HARITADA...EGER GOREVLERINI BITIRMISSEN VE HARITADA X İŞARETI GOSTERMIOSA SEN GİDİP DIGER MAFYALARIN MEKANLARINI BASICAKSIN....Msn Wink MEKAN SAHIBI OLDUKCA HIKAYE ILERLICEK SANA YENI GOREVLER GELICEK ZATEN.....COZEMEDIGINIZ BI KONU OLURSA

tatanqa_54@windowslive.com ekleyın ben size yardımcı olurum Msn Wink
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Eylül 2010       Mesaj #18
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
"Take over all of Carmine Rosato's businesses" diye görev çıktı ne yapmam gerek YARDIM!!!!!!!!!!!!!!
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Aralık 2010       Mesaj #19
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kardeş Carmine Rosatonun Bütün Mekanını alcaksın bu kadar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Aralık 2010       Mesaj #20
Misafir - avatarı