Merhaba. Benim babam asker ve askeri kimlik kartım var. Fakat en yakın arkadaşım askeri değil onu ankarada hava hastanesinin ordaki havuza geçirebilirmiyim? yada Edok havuzuna lütfen bilgi verin
Merhaba. Benim babam asker ve askeri kimlik kartım var. Fakat en yakın arkadaşım askeri değil onu ankarada hava hastanesinin ordaki havuza geçirebilirmiyim? yada Edok havuzuna lütfen bilgi verin
Bildiğim kadarıyla böyle yerlere girmek için belli statü kimliğiniz olması lazım.Polis yerlerinde de bu böyledir.
askeri kimlik olması lazım her ikinizde de diğer durumlar da akrabalara belki izin verebilirler.Arkadaşınızın sizinle kan bağının olması lazım sanırım.
Askeri tesislere , asker yakını olduğunuzu belli edecek bir belge göstererek girebilirsiniz... onun dışında yanınızda bir arkadaşınızı vb. sokamazsınız... (Tabi istisnalar olabilir.) Ama kural böyledir.