Arama

2010 yılında meslek liseleri ek puan alabilecek mi? - Sayfa 2

En İyi Cevap Var Güncelleme: 1 Nisan 2012 Gösterim: 31.054 Cevap: 26
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Temmuz 2010       Mesaj #11
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bnm sbs puanım ortalamam 336 selimiye tarım meslek lisesine gitmek istiyorum puanı 361 girebilirmiyim acaba?
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Eylül 2010       Mesaj #12
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya anadolu kız meslek son sınıf çocuk gelişimi okuyorum hacettepe 472 puanla almış ek puan ne kadar gelyor ham kaç puan alınsa yeter...? =s
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Eylül 2010       Mesaj #13
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bu adam hıc bısey bılmıor meslek lıselerı hıc bır sey orenemez dıyor fakat bır seyı unutoyor yenı sıstemde meslek okullarında matematık geometrı gıbı dersler var yada sole acıklıyım duz lısede okuyan bı ogrencıyle meslek lısesınde okuyan bır ograncının hıc bır farkı olmaz duz lısede okuyanında bırıkımı yoktur bu bırazda ogrencıye bakar calısan yapar calısın cocuklar kımsenın ne sozune nede lafını bakın calısan basarır bole adamlarada kanmayın.............
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Aralık 2010       Mesaj #14
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
nasıl kazanacaksınız bu puanlarla doğrusu anlayamadım. kendi geleceğinizi bakalarına mı soruyorsunuz, internetten araştırıp okulların taban puanlarına bakamıyormusunuz gençler? ayrıca bu türkçe kullanımı ile biraz zor kazanırsınız istediğiniz okulları!
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Ocak 2011       Mesaj #15
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben 11.sınıf genel lisede okuyorum 2.dönem mesliki açık öğretim lisesine geçebilirmiyim ve geçersem ek puan verilirmi?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Şubat 2011       Mesaj #16
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben düz lisedeyim ve sayısal bölümdeyim ama okul öncesi öğretmenliğini istiyorum bunun için ne kadar puanım kırılıcak yaklaşık ne kadar net yapmam lazım ve en önemlisi meslek liselerini na kadar ek puan veriyorlar bunu öğrenmek istiyorum acil cvp yazarsanız sevinirim
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Şubat 2011       Mesaj #17
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben 440 aldım 7.sınıfta ne kadar almm gerk sizec
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Şubat 2011       Mesaj #18
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
veriyolar arkadaşım 30 puan ek geliyo bende çocuk gelişimi mezunuyum çocuk gelişimi ve okul öncesi öğrretmenliklerinin yanında özel eğitim öğretmenliğin ve sosyal hizmetler uzmalığınıda düşünüyorum bunlar için de sadece sosyal hizmetler branşımızda varda ama ek puan geliyormu bunu bilmiyorum ve bu mesleği yapanlar varsa biraz bilgi verebilirlermi 2011 önlisans kpss müthiş bir alım olmuş
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Mart 2011       Mesaj #19
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
kız meslek lisesi 12. özel eğitim bölümündeyim kaç puan alırsam üniversiteye yerleşebilirim
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Mart 2011       Mesaj #20
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya ben meslek lisesi son sınıf öğrencisiyim bana ek puanlarla ilgili bi bilgi verirmisiniz ek puan 30 mu yoksa 60 mı:?? LÜTFEN BİLGİ