Arama

Facebook'ta nasıl çevrimiçi olunur? - Sayfa 9

En İyi Cevap Var Güncelleme: 15 Eylül 2012 Gösterim: 142.404 Cevap: 298
Shebo - avatarı
Shebo
Ziyaretçi
20 Mayıs 2010       Mesaj #81
Shebo - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar bu problem çok sık karşılaşılan bir problemdir.bende yaşıyorum.sorun iki nedenden kaynaklanıyor sanırım.kullandığınız tarayıcı hangisiyse(explorer,firefox,chrome...)bilgisayarınızdan tamamen kaldırın(program ekle kaldırdan kaldırdıktan sonra başlat>ara yaparak tarayıcınızı aratın kalıntı varsa silin).bilgisayarı yeniden başlatıp tarayıcınızıda yeniden yükleyin.bunu yaptıktan sonra siz faceden yazdığınızda gönderilemedi msjları seyrekleşir.ikincisi facebooktan kaynaklanabiliyor çünkü ciddi yüklenmesi olan bir site.buna yapabileceğimiz bir şey yok.fakat şöylede birşey var ki ben bilgisayara format attım çöktüğü için ve ilginçtir ki bu problemde ortadan kalktı.
(yalnızca benim yaptıklarım ve düşüncelerimdir umarım sizinde işinize yarar.)
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Mayıs 2010       Mesaj #82
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya bna yardım edin face de ne beğne biliom ne yorum atabiliom biri bna yardım etsin bn yeniyim
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Mayıs 2010       Mesaj #83
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Ya Bendede ARKadaşLaRım AçıK OLmasına Rağmen 0 SoHbeT Dio Napcam ... Msn Confused
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Mayıs 2010       Mesaj #84
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bende facede çevrimçi arkadaşlarıma msj atamıyorum sohbet sayfasına tıklıyorum aktif olmuyor.
misafir - avatarı
misafir
Ziyaretçi
24 Mayıs 2010       Mesaj #85
misafir - avatarı
Ziyaretçi
fesbuk çevrim içi olamiyorum
KaNKaWaReZ - avatarı
KaNKaWaReZ
VIP VIP Üye
25 Mayıs 2010       Mesaj #86
KaNKaWaReZ - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

ya bna yardım edin face de ne beğne biliom ne yorum atabiliom biri bna yardım etsin bn yeniyim

Dün Benimde Aynı Sorun Yaşadım Bir Kaç Saat Sonra Sorun Ortadan Kalktı.

Alıntı

Ya Bendede ARKadaşLaRım AçıK OLmasına Rağmen 0 SoHbeT Dio Napcam ... Msn Confused

Alıntı

bende facede çevrimçi arkadaşlarıma msj atamıyorum sohbet sayfasına tıklıyorum aktif olmuyor.

Hesap > Arkadaşlarını Düzenle

Açılan Sayfada Listeler > Arkadaşlara Tıklayın "Yeni Liste Oluştur" Örnek: Arkadaşlarım
Bir Kaç Arkadaşlarını Gruplara Ayırın, MSN'de Nasıl Gruplara Ayırıyorsanız Facebookta Böyle Bir Sistem Mevcuttur.

Sohbet Sorunu Çözülürse Geri Dönüş Yaparsa Sevinirim

Alıntı
misafir adlı kullanıcıdan alıntı

fesbuk çevrim içi olamiyorum

Kullandığınız İnternet Tarayıcısı Nedir ? Üst Mesajımı İnceleyin.

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Haziran 2010       Mesaj #87
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben facebooka girdiğimde sohbet(16) yazıyo atıyorum.Sonra tıklıyorum acılıyo kısıler birine tıkladıgımda anında offlıne oluyo herkezde boyle oluyo kımseyle sohbet edeıyorum luten yardım edin!!!!! Msn Sad
ağırYaralı - avatarı
ağırYaralı
Ziyaretçi
1 Haziran 2010       Mesaj #88
ağırYaralı - avatarı
Ziyaretçi
bendeki sorunlar ;
profil resimlerim açılmıyr,
yüklediğim videolar açılmıyr,
sohbet edemiyrm, sohbet yerinde ünlem işaret var sohbet devre dışı diyor oraya tıkladığım zaman BAĞLANTI HATASI VAR DİYOR..
bende 120 arkdş var ben hepsini görüyrm ama beni kimse görmüyr hatta onların arkdş listelerinde bile yokum facem hayalet oldu sanki..
okey oynayabiliyrm ama ne okeyde ne profil resmim nede adım çıkmıyr... ACAYİP bişey Msn Happy)
herkese msj atabiliyrm ama bana cvp yazamıyrlar...
DÜZELTMEK İÇİN BOŞUNA UĞRAŞMAYIN... YENİ Bİ FACE AÇIN DERİMM.. BAŞKA YOLU YOK ÇÜNKÜ...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Haziran 2010       Mesaj #89
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
sohbeti açamıyorum hep çevrim dışı diyo nasıl düzeltebilirim
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Haziran 2010       Mesaj #90
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
iyi günler ben facebook sayfasına üyeyim sayfamda çevrim içi ol yazıyo ama olmuyo bana yardımcı olurmsuunuz arkadaşlarım beni çevrim dışı sanıyorlar