Arama

XP'de MSN adreslerinin kaydolmaması için ne yapabilirim?

Güncelleme: 19 Eylül 2009 Gösterim: 2.069 Cevap: 5
gülseren - avatarı
gülseren
Ziyaretçi
16 Eylül 2009       Mesaj #1
gülseren - avatarı
Ziyaretçi
benim sorunum bilgisarayım bütüm paylaşımlarımı kaydediyor kaydettiği yer,bilgisarayım ,yerel diks c,documast and settings,administratör,local settings,application,micrasoft,(mesenger ve windowslive contacts )
buraya kaydediyor kaydetmemesi için ne yapa bilirim size şimdiden teşekkür ederim sorumun cvbı varsa eğer uygulamalı olarak bildirirseniz sevinirm
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Eylül 2009       Mesaj #2
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya lütfen biri yardım etsin lütfeeen nasıl silcem bittim bn yhaa
Sponsorlu Bağlantılar
gülseren - avatarı
gülseren
Ziyaretçi
17 Eylül 2009       Mesaj #3
gülseren - avatarı
Ziyaretçi
ya lütfen bu konu hakkında yardım etcek kimse yokmu?msn pulus kullanmıyorum ama yine kaydediyor.mesengerde ileti geçmişini sakla kutucuğuda işaretli değil ama yine daha önce sölediğim için kayıt ediyor
Rower - avatarı
Rower
VIP MazessezaM
18 Eylül 2009       Mesaj #4
Rower - avatarı
VIP MazessezaM
Alıntı
gülseren adlı kullanıcıdan alıntı

benim sorunum bilgisarayım bütüm paylaşımlarımı kaydediyor kaydettiği yer,bilgisarayım ,yerel diks c,documast and settings,administratör,local settings,application,micrasoft,(mesenger ve windowslive contacts )
buraya kaydediyor kaydetmemesi için ne yapa bilirim size şimdiden teşekkür ederim sorumun cvbı varsa eğer uygulamalı olarak bildirirseniz sevinirm

Msn ileti geçmişi bu dizine kayıt olmaz.
Bilgisayarım\Araçlar\Klasör Seçenekleri\Görünüm\''Gizli dosya ve klasörleri gösterme'' kutucuğunu işaretleyip uygula diyerek bu klasörleri gizleyebilirsiniz.
Gölgen misali yanındayım!Msn Thunder
gülseren - avatarı
gülseren
Ziyaretçi
19 Eylül 2009       Mesaj #5
gülseren - avatarı
Ziyaretçi
teşekkürler ama zaten gizli dosyalar klösrü gözükmüyor ama aradan tüm klösörleri ara diye tıklarsan hepsi çıkıyor oda bneim için ii olmuyo bu olmaması için ne yapmalıyım yani hiç kaydetmesin istiyorum bu olmuyormu
Rower - avatarı
Rower
VIP MazessezaM
19 Eylül 2009       Mesaj #6
Rower - avatarı
VIP MazessezaM
Alıntı
gülseren adlı kullanıcıdan alıntı

teşekkürler ama zaten gizli dosyalar klösrü gözükmüyor ama aradan tüm klösörleri ara diye tıklarsan hepsi çıkıyor oda bneim için ii olmuyo bu olmaması için ne yapmalıyım yani hiç kaydetmesin istiyorum bu olmuyormu

Msn\Araçlar\Seçenekler\Güvenlik\''Bu paylaşılan bir bilgisayardır.Kişi listemi ve yenilikler bilgilerini bu bilgisayara kaydetme'' kutucuğu işaretleyip uygula deyiniz.
Gölgen misali yanındayım!Msn Thunder