arkadaşlar bu live msgr son sürüm hiç hoşuma gitmiyo ben 8.5 i yüklesem oda güncellenmeden kullanamazsınız deyip bu sürümü kullanmak zorunda bırakır mı beni ona göre kaldıracağım o da böyle yapacaksa hiç uğraşmayayım
arkadaşlar bu live msgr son sürüm hiç hoşuma gitmiyo ben 8.5 i yüklesem oda güncellenmeden kullanamazsınız deyip bu sürümü kullanmak zorunda bırakır mı beni ona göre kaldıracağım o da böyle yapacaksa hiç uğraşmayayım
sanırım yeni sürümü istemiyorsunuz.aşağıdaki yöntemi uygulayınız.
Sponsorlu Bağlantılar
Aşağıdaki çözüm yolunu izleyerek sürüm değiştirmek zorunda kalmadan MSN açabilirsiniz.
C:\Program Files\MSN Messenger klasörüne gidin, msnmsgr.exe dosyasına sağ tıklayın ve Özelliklere girin. Uyumluluğa gelin ve Windows 2000 seçin Tamama tıklayın. MSN'yi tamamen kapatıp yeniden açın ve oturum açmayı deneyebilirsiniz.
sanırım yeni sürümü istemiyorsunuz.aşağıdaki yöntemi uygulayınız.
Aşağıdaki çözüm yolunu izleyerek sürüm değiştirmek zorunda kalmadan MSN açabilirsiniz. C:\Program Files\MSN Messenger klasörüne gidin, msnmsgr.exe dosyasına sağ tıklayın ve Özelliklere girin. Uyumluluğa gelin ve Windows 2000 seçin Tamama tıklayın. MSN'yi tamamen kapatıp yeniden açın ve oturum açmayı deneyebilirsiniz.
ama bir kere güncellemeyi yapmış bulundum şimdi dediğini yaptım ama tabiki gene yeni sürümle açıyo kaldırmalı mıyım hepsini ne yapmalaıyım sizce
ben dediklerini yaptım ancak tabiki yeni sürüm kendiliğinden değişmediği için (ben güncellemeyi yapmıştım) yeni msgr dan açtı şimdi kaldırmalımıyım önce ne yapmalıyım sizce