Arama

Dalgalı saç kalıcı olarak nasıl düzleştirilir?

En İyi Cevap Var Güncelleme: 17 Ocak 2014 Gösterim: 40.244 Cevap: 16
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Ekim 2009       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
dalgalı bir şaçım var aldığım düzleştirici ile saçımı düzleştirmeye çalışıyorum düz oluyo fakat 1 gün dayanmıyo saçımı düzleştirici ile nasıl kalıcı yapabilirim
EN İYİ CEVABI exodus verdi
Kalıcı Saç Düzleştirme işlemi ile artık 8 ay boyunca düz ve daha sağlıklı saçlara sahip olabilirsiniz. Birçok saç tasarım merkezi tarafından uygulanan kalıcı saç düzleştirme işlemiyle saçlarınız 8 ay boyunca yeni fönlü gibi düz ve parlak gözüyor. Uygulamanın sağlığa zararı olmadığı belirtiyor.

Sponsorlu Baglantilar
Saç düzleştirme işlemi nasıl yapılıyor?

*Öncelikle Saç analizi yapılarak saçın durumu kontrol edilir.

*Saça Koruyucu sprey sıkılır ve hafifçe taranır.

*Saçta yıpranmış kısımlar varsa ön bakım yapılır.

*Saçın pul tabakasını açabilecek ürün saçın tamamına sürülür ve bekletilir.

*Saç yıkanarak ısıdan korumaya yardımcı bakım spreyi sıkılır.

*Saçın her bir bölümü kağıt inceliğinde ayrılarak düzleştirici maşa ile düzleştirilir. Bu işlem saçın uzunluğuna göre gür olma durumuna göre yaklaşık 1-1,5 saat sürer.

*Düzleştirilen saça 'Sabitleyici süt' sürülerek beklenir.

*Sabitleyici üründen sonra saç durulanır ve son bakım yapılır.

*Bu işlemden sonra fırça kullanmadan fön ile kurutulur.

*3 gün boyunca saç yıkanmamalı, saçında klips ya da toka kulanılmamalıdır.

Yapılan tüm işlemlerden sonra denizden, havuzdan, banyodan çıkıldığında saçlarınız yine dümdüz fön çekilmiş gibi durur. İstenildiği zaman maşa yapılabilir ya da dalgalı olarak da kullanılabilir
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Ekim 2009       Mesaj #2
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

dalgalı bir şaçım var aldığım düzleştirici ile saçımı düzleştirmeye çalışıyorum düz oluyo fakat 1 gün dayanmıyo saçımı düzleştirici ile nasıl kalıcı yapabilirim

Kuaförlerde aynı perma gibi 6 7 ay süresi olan düzleştirme yapılmaktadır.Kuaföre gidiniz.Sizi bilgilendireceklerdir.
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Temmuz 2010       Mesaj #3
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benim saçlarım düzleşiyor ama rüzgar falan vurduğunda bozuluyor kalıcı olarak düzleşmesi için ne yapmalıyım acaba?
exodus - avatarı
exodus
Ziyaretçi
14 Temmuz 2010       Mesaj #4
exodus - avatarı
Ziyaretçi
Bu mesaj 'en iyi cevap' seçilmiştir.
Kalıcı Saç Düzleştirme işlemi ile artık 8 ay boyunca düz ve daha sağlıklı saçlara sahip olabilirsiniz. Birçok saç tasarım merkezi tarafından uygulanan kalıcı saç düzleştirme işlemiyle saçlarınız 8 ay boyunca yeni fönlü gibi düz ve parlak gözüyor. Uygulamanın sağlığa zararı olmadığı belirtiyor.

Saç düzleştirme işlemi nasıl yapılıyor?

*Öncelikle Saç analizi yapılarak saçın durumu kontrol edilir.

*Saça Koruyucu sprey sıkılır ve hafifçe taranır.

*Saçta yıpranmış kısımlar varsa ön bakım yapılır.

*Saçın pul tabakasını açabilecek ürün saçın tamamına sürülür ve bekletilir.

*Saç yıkanarak ısıdan korumaya yardımcı bakım spreyi sıkılır.

*Saçın her bir bölümü kağıt inceliğinde ayrılarak düzleştirici maşa ile düzleştirilir. Bu işlem saçın uzunluğuna göre gür olma durumuna göre yaklaşık 1-1,5 saat sürer.

*Düzleştirilen saça 'Sabitleyici süt' sürülerek beklenir.

*Sabitleyici üründen sonra saç durulanır ve son bakım yapılır.

*Bu işlemden sonra fırça kullanmadan fön ile kurutulur.

*3 gün boyunca saç yıkanmamalı, saçında klips ya da toka kulanılmamalıdır.

Yapılan tüm işlemlerden sonra denizden, havuzdan, banyodan çıkıldığında saçlarınız yine dümdüz fön çekilmiş gibi durur. İstenildiği zaman maşa yapılabilir ya da dalgalı olarak da kullanılabilir
pink_dark - avatarı
pink_dark
Ziyaretçi
14 Temmuz 2010       Mesaj #5
pink_dark - avatarı
Ziyaretçi
Benim annem var kuaför...O benim saçımı düzleştiriyor yıkayana kadar geçmiyor ama onun başka yöntemleri de var mesela özel bir krem var onunla birlikte yaparsa 2-3 ay yıkayınca bile geçmiyor...Annemin Almanya'dan ısmarladığı özel aletleri var onlar çok iyi aletler...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Ağustos 2010       Mesaj #6
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
YHAAA BUU KALICI DÜZLÜKYANİ PERMA GİBİ UZUN SÜRE KALN DÜZLÜQÜ KUAFÖRDE YAPTIRISAK FİYATI ENEKADDIR SİZCE LÜTFEN YAZARMISINIZ MALUN ÖQRENCİYİM....
takotako - avatarı
takotako
Ziyaretçi
25 Kasım 2010       Mesaj #7
takotako - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar .. Lütfen yardım istiyorum .. Ben Erkeğim saçlarım uzadı baya .. dalgalı çok .. Düzleştirmek istiyorum bazen arkadaşıma fön çektiriyorum güzel oluyor diyor etrafımdakiler ama soğuk yiyince veya 1 gün sonra bozulunca herkez kötü demeye başlıyor .. Lütfen yardım istiyorum Msn Happy Şimdiden tşk ederim yardımlar için Bana yardım edenin kölesi olabilirim [x_kalp@hotmail.com] Lütfen !Msn Cry
Alıntı
pink_dark adlı kullanıcıdan alıntı

Benim annem var kuaför...O benim saçımı düzleştiriyor yıkayana kadar geçmiyor ama onun başka yöntemleri de var mesela özel bir krem var onunla birlikte yaparsa 2-3 ay yıkayınca bile geçmiyor...Annemin Almanya'dan ısmarladığı özel aletleri var onlar çok iyi aletler...

Bana yardım edebilirmsn Msn Sad ?
Son düzenleyen DiSs-eR; 25 Kasım 2010 01:42 Sebep: Mesajlar Birleştirildi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Ocak 2011       Mesaj #8
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Benim saçLarım dümdüz kıskananlar çatlasın herkes saçımın çok güzel olduğunu söylüyor dümdüz saçlarım var kıskanan çook ama napsınlar onların saçları kabarık allah vergisi Msn Grin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Nisan 2011       Mesaj #9
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadslar ya tek basıma nasıl yapabilirimm .s
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Eylül 2011       Mesaj #10
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar benim saçlarım aşırı kıvırcıktı her gece düzkeştirici ile düzleştiriyordum sonra bde yatarken bere takıyorum o bana 2 gün dayanıyodu. Fakat şimdi elidorun uzman düz saç kremini aldım duştan çıkmadan önce 1 dakika masaj yaparak uyguladım çkar çıkmaz saçımı havluya sarıp nemini aldım sonra kurutma makinesi ile saçlarımı kuruttum ve 1hafta dayanan düz saçlarım oldu zaten 3 günde 1 duşa girdiğim için sorun yok.... öneriyorum