Arama

Smackdown 2009 oyununda özel hareketler hangi tuşlarla yapılmaktadır? - Sayfa 6

En İyi Cevap Var Güncelleme: 31 Ekim 2016 Gösterim: 74.910 Cevap: 103
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Kasım 2010       Mesaj #51
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
smackdown 2009 da 619 nasıl yapılır? şöyle yapılır iplerin oraya git ve s tuşuna bas bukadar
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Kasım 2010       Mesaj #52
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar yaaa john cena STF nasıl oluyo allah rızası için yardım edin etmezseniz allah sizin başınıza bi bela getirsin inşallah hadi cevabınızı bekliyorum
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Kasım 2010       Mesaj #53
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
siz 2010 nasıl yapıyorsunuz adam bayılıyor ama özel hareketini yapmıyor nasıl yapıyor lütfen birisi söylesin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Kasım 2010       Mesaj #54
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
rko için adam yerden kalkarken adama koş koşmak için kosacagın yonun tusuna iki uc kez bas tam adama kosarken s ye bas yakalayıp rko yu çakar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Kasım 2010       Mesaj #55
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yaaaa arkadaşım yardımcı olur msun ben şey sorcam john cena STF nasıl yapılıyor lütfen öyle söyle de oyunun tadını çıkaralım
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Aralık 2010       Mesaj #56
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlaar ben cogu hareketi biliyorum 619 iplerin yanına gelin s mezar taşı alttaki can parlamaası lazım adam sersemken s ile kavrayıp a+s apıyo twist of tafe can yanması lazım adam sersemken s ile kavrayıp as yapıonuz swanton bomb onu cogunuz bilir ama sölim canın yanması lazım adam yerdeyken s ile iplere cıkın a+s yapın oluo rko bunun 2 yapılısı var biri adama hızlı gelirken s yapınca biride canın yanması lazım adam sersemken s ile kavrayıp a+s yapıypnuz fu canın yanması lazım s ile kavrayıp a+s de olur a+s+d de olur ama a+s daha kolay
estiyef can yanıp sönmesi lazım adamın tam ayağına gelin a+s adam pes bile edio D undertakerin su iplere ckıp kıoluna vurması söle canın yanıp sönmesi lazım adamı ringin kenarına yapıştıerın s yapın önü dönükse a+s yapın oluor simdi cok karısık bisi dicem underttakerde choksleam nasıl yapılır canın yanıp sönmeesi lazım adam sersemken s ile kavrayıp d ve sağ ok tuşuna basın oluor oyunda kafes macı nasıl yapılır bende bilmiom
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Aralık 2010       Mesaj #57
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
mezar taşı nasıl yapılıyo
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Aralık 2010       Mesaj #58
Misafir - avatarı