Arama

Farmville oyununu açamıyorum, sebebi ve çözümü nedir? - Sayfa 6

En İyi Cevap Var Güncelleme: 20 Nisan 2015 Gösterim: 44.390 Cevap: 111
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Ocak 2010       Mesaj #51
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
oyunu açamıyorum lütfen yardım edin sorun ne ? ablam kardeşim herkes açıyo sadece ben açamıyorum hale mızrak ben
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Ocak 2010       Mesaj #52
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
facebook ta farmville oynuyorun yaklaşık 1 aydır ama dun aksamdan beri oyun açılmıyor ne evimdeki bilgisayarımda nede iş yerimdeki bilgisayarımda nede arkadaşlarımın bilgisayarımda soronu nedendir veya ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz teşekkürlerMsn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Ocak 2010       Mesaj #53
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Update: 10:43PM PDT: The FarmVille staff is close to resolving recent loading issues. In the meantime, crops are still safe from wither. Please stand by. yazıyı gene değiştirmişler az kaldı galiba açılmasına
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Ocak 2010       Mesaj #54
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
farmvill hesabıma giremiyorumm ve hasadım çürümek üzere nolur ben bahçeme girmek istiyorum halledin bu sorunu...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Ocak 2010       Mesaj #55
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
farm villeye bu yazı geldi ondan sonrada farm filleye girmiyo nedeni ne sizce Howdy farmers! We are investigating reported connection issues and HAVE DEACTIVATED WITHERING, so crops are safe. Thanks for bearing with us

The FarmVille staff is close to resolving recent loading issues. In the meantime, crops are still safe from wither. Please stand by.
bende de bu yazıyor arkadaşlar
Son düzenleyen Misafir; 7 Ocak 2010 09:35 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Ocak 2010       Mesaj #56
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
oyunu açamıyorum acil yardım istiyorum
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Ocak 2010       Mesaj #57
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bu yazı geldiğinden beri oyunumu açamıyorum lütfen çok acil bir şekilde yardımcı olursanız çok sevinirim

Update: 10:43PM PDT: The FarmVille staff is close to resolving recent loading issues. In the meantime, crops are still safe from wither. Please stand by.
arkadaslar bende dee bu yazıooo en son arkadasların tarlasını gezerken su tavuk zımbırtısı cıktı 2 tane paylastımm bidaaha giremedimmmm
Son düzenleyen Misafir; 7 Ocak 2010 10:13 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Ocak 2010       Mesaj #58
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar düzeldi girebiliyorum artık sizde deneyin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Ocak 2010       Mesaj #59
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya arkadaslar bnm hesap sabah acılıyodu ama suan bı acılıo hemen kapanıo bı acılıo hemen kapanıo bırden hesabımı goremıyorum acaba sebebı nedır bılen var mı??
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Ocak 2010       Mesaj #60
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bende giremiyorum hesabıma
herkes kendi hesabına giriyo ama birtek ben giremiyorum
belli bir yeri doluyor tam sonunda tıkanıyor ve öylece bekliyor
neden kaynaklanıyor acaba
ne bir uyarı ne bir yazı
sonlara doğru takılıyor ve açılmıyor