Arama

Matematikle ilgili eğlenceli bilgiler bulabilir misiniz? - Sayfa 2

En İyi Cevap Var Güncelleme: 24 Nisan 2012 Gösterim: 11.219 Cevap: 16
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Nisan 2011       Mesaj #11
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya lütfen hiçbir siteden ne bulmaca nede işime yarar bişey bulamıyorum hepsi aynı bilgileri vermiş yardım edebilirmisiniz lütfen Msn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Nisan 2011       Mesaj #12
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
lütfen yardımcı olun bende bi kaç bişey var işinize yarıycandan emin değilim ama banada yardımcı olurmusunuz çok az bilgiye ulaşabildim her site aynı bilgileri paylaşmış !!!

Sponsorlu Bağlantılar

"Bu Benim Eserim" Proje Yarışması

"Bu Benim Eserim" adlı proje yarışmasına Çavdarhisar ilçesinden katılan öğrencilerin projesi, Bursa'daki bölge elemelerini geçerek Ankara'da sergilenmeye değer görüldü.

Milli Eğitim Bakanlığının bu yıl 6'ncısını düzenlediği "Bu Benim Eserim" adlı proje yarışmasına Çavdarhisar ilçesinden katılan öğrencilerin projesi, Bursa'daki bölge elemelerini geçerek Ankara'da sergilenmeye değer görüldü.

Alınan bilgiye göre, Bursa'daki elemelerde Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Yalova, Eskişehir, Kütahya ve Afyonkarahisar'dan 52 proje yarıştı.

İllerden Bursa'da sergilenmeye değer görülen binlerce projeden seçilen 52 proje arasında, Hacıkebir İlköğretim Okulu öğrencileri Emine Karagöz ve Emine Aydar'ın danışman öğretmenleri Erkan Kaygısız ile yürüttüğü "İrrasyonel Sayılarla Toplama" projesi matematik dalında Ankara'da sergilenmek üzere seçildi.

Hacıkebir beldesine taşımalı sistemle Zobu köyünden gelen Emine Karagöz ve Efeler köyünden gelen Emine Aydar'ın başarısı, okulda ve ilçede gurur ve sevinç kaynağı oldu.

Öğretmen Kaygısız, 11-12 Mayıs'ta Ankara'da yapılacak Türkiye finallerinde de projenin başarılı olmasını beklediğini belirterek, bu tür yarışmaların öğrencilerin motivasyonunu artırdığını bildirdi.

İŞİNİZE YARAR HERELDE HABER SONUÇTA BANADA YARDIMCI OLURMUSUNUZZ !!??
seqer kıss - avatarı
seqer kıss
Ziyaretçi
8 Mayıs 2011       Mesaj #13
seqer kıss - avatarı
Ziyaretçi
Ya Bana matematikle ilqili sloganlar qerekiyor ama bulamıyorum BAna lütfen yardım edinn..........
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Mayıs 2011       Mesaj #14
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
BNMDE MAT GAZETESI HAZIRLAMAM LZM YA ILGINC BILGILER VE OYUNLAR OLABILIRSE LTFNN
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Mayıs 2011       Mesaj #15
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
matematik proje ödevimi yapacağım lütfen biri bana acilen yardım etsin...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Mayıs 2011       Mesaj #16
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
hani nerdeki Msn Sad
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Nisan 2012       Mesaj #17
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bir tabakta7 tane portakal var.Buportakalları7çocuga 1er tanebütün portakalvererek paylaştırın ve hala tabakta1 portakal kalsın
cevap son kalaN ÇOCUGA PORTAKAL TABAKLA verilir......................