Arama

Daemon Tools'ta karşılaştığım sorunun nedeni ve çözümü nedir?

Güncelleme: 3 Mart 2011 Gösterim: 4.012 Cevap: 2
jayjay - avatarı
jayjay
Ziyaretçi
26 Mart 2010       Mesaj #1
jayjay - avatarı
Ziyaretçi
Deamon tools kullanan biri olarak bir sorunlar karşılaştım ve hatanın neden kaynaklandığını bilemiyorum!! Msn Mad

Sponsorlu Bağlantılar
Seçtiğim sürücü içindeki dosyaları görüntülemiyor hatta görmesi gereken dosyayı görmüyor ve normal olarak dosyanın içinden de setup dosyasını çıkaramıyorum.

birkaç kere kaldırıp tekrar kurdum kendi sitesi dahil başka yerlerdende indirdim ama değişmedi. kurulum gerçekleştikten sonra kendisi pcyi kapatıp tekrar başlatması gerekir diye tahmin ettim ama yapmıyor ben kendim kapatıp açıyorum ama değişen birşey yok.

Demaon tools kullanan veya bahsettiğim konuda fikri olanlar yardmcı olursa çok sevinirim !!Msn Embarrassed
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Aralık 2010       Mesaj #2
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
pcnizi iyi bir virüs programıyla taratın.ardından sisteminizdeki olası hataları düzeltebilmek için http://rapidshare.com/files/436258945/ComboFix.rar bu adresten combofix'in son sürümünü indirip masaüstünüzde çalıştırın ve işlemin bitmesini bekleyin.bu sırada;herhangi bir şey yapmayın pcnizde.sonra tekrar eski daemon tools'u kaldırıp yerine http://rapidshare.com/files/436259813/Daemon_Tools_Setup.rar bu adresten daemon tools'u indirip kurun.sorununuz çözülmezse tekrar yazın.ama çözüleceğini düşünüyorum.çünkü,arkadaşımın pcsinde de aynısı olmuştu ve onda bu yöntem işe yaramıştı.
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Mart 2011       Mesaj #3
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
BENİM MAKİNEM VİSTA 2007 NEEDFOR SPEED HOT PURSIT'İN KURULUMU SIRASINDA İSO DOSYASI ÇIKMIYO İNTERNET KISA YOLU CRACK BENİ OKU VAR 1 TEK İSO YOK ŞUAN ALCOHOL OLDUĞU İÇİN OLABİLİR Mİ EN SON DEOMON TOOLS SÜRÜMÜNÜ YÜKLEYİNCE'DE VİRÜS GİRMİŞ GİBİ KASILIYO MAKİNE VE KİLİTLİYO KENDİNİ PROGRAM EKLE KALDIRDANDA ZOR SİLİNİYO GERİ DÖNÜP YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM KOLAYLIKLAR DİLERİM.

Benzer Konular

19 Şubat 2012 / -AVALANCHE- Soru-Cevap
18 Eylül 2011 / Ziyaretçi Soru-Cevap
26 Şubat 2009 / 00100001 Soru-Cevap