Arama

Diş doktorunun yaptığı yanlış iğneden dolayı dilim 3 aydır uyuşuk, ne yapmalıyım?

Güncelleme: 18 Ağustos 2014 Gösterim: 3.023 Cevap: 3
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Nisan 2010       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Diş doktorumun yaptığı yanlış bir iğneden dolayı 3 aydır dilimin sol tarafı uyuşuk durumda. Yediğim içtiğim şeylerden tat alamıyorum ve dilim dönmediği için çoğu harfi çıkartamıyorum. Üstelik hiçbir şey hissetmediğim için sürekli ısırıp parçaladığım da oluyor. Aynı doktora gitmek istemiyorum yalnız bu konuyla ilgili diş doktoruyla mı yoksa kulak burun boğaz doktoruyla mı görüşmem gerektiğini de bilemiyorum. Bu konuda bilginiz varsa yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Kasım 2010       Mesaj #2
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
evet benimde aynı sekılde dilim uyuşuk durumda hala. 20lik dişimi çektirdim ve dilimin bir kısmı uyuşuk ortadan bölünmüş şekilde.bana b vitamini almam gerektiği söylendi ama henüz denemedim.iştahım açılır diye korktuğumdan
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Mayıs 2011       Mesaj #3
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benim dişim yaptırılıcak birisi dolgu birisi kanal tedavisi ve ben hiç diş doktoruna gitmedim ve salı günü dişimi yaptırcam çok korkuyorum acıtıyor mu acıtmıyormu yanlış bişey yapar mı bide benimkini profossör doktor yapacak hemde çene cerahhi yapacak ve ben yıne de çok korkuyorum nasıl oluyor söyler misiniz..?
muge - avatarı
muge
Ziyaretçi
18 Ağustos 2014       Mesaj #4
muge - avatarı
Ziyaretçi
Ben de 20lik disimi cektirdim 2011de. Dilim yarisi ortadan bolunmus gibi hala uyusuk ve 2014 yilindayiz. B vitamini tedavisini uyguladim ama egzamalarim suratima atinca biraktim. Ise yarayanlar olmus. Bende yaramadi. 20lik dis tedavisi olmadan once neye dikkat etmek lazim bilemiyorum bu durumun yasanmamasi icin.

Benzer Konular

11 Ocak 2011 / SoRuM VAR Cevaplanmış
13 Şubat 2013 / NeutralizeR Taslak Konular
7 Şubat 2015 / BurhanGocer Soru-Cevap