Arama

PC'de kayıtlı resimler hata uyarısı vererek açılmıyor, nedeni ve çözümü nedir?

Güncelleme: 21 Mart 2012 Gösterim: 6.626 Cevap: 4
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Nisan 2010       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhablar pc de bulunan resimlerimi açmak istediğim zaman sayfada problem var diyor ve resmi göstermiyor fakat aynı resmi picasa3 adlı programda görüntülebiliyorum.bu neden kaynaklanyor olabilir birde bazı dosyalarımda kayım c ve d diskindede yok.yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Sponsorlu Bağlantılar
Efulim - avatarı
Efulim
VIP VIP Üye
29 Nisan 2010       Mesaj #2
Efulim - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

merhablar pc de bulunan resimlerimi açmak istediğim zaman sayfada problem var diyor ve resmi göstermiyor fakat aynı resmi picasa3 adlı programda görüntülebiliyorum.bu neden kaynaklanyor olabilir birde bazı dosyalarımda kayım c ve d diskindede yok.yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Öntanımlı program picasa olduğu için resimleriniz picasa da açılıyor demektir . Öntanımlı programı değiştirmelisiniz. Bunu da resme sağ tıklayıp >> özelikler >>Birlikte aç >> tıklıyoruz hangi programla açılmasını istiyorsanız o programı seçiyorsunuz .

Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Kasım 2011       Mesaj #3
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
aynı sorun bendede var ama benimkisi sanırım biraz farklı ... görüntüleme şeklini paint olarak ayarladım o şekilde açılması için ama bu işime yaramıyor..faks görüntüleyici şeklinde olunca tıkladığımda hiç bir işlem gerçekleşmiyor.. ayrıca resimi sürüklerken bir dosyadan bir dosyaya atarkende bir donma oluyor.. bu formatla v.s ilede alakalı değil.. format yeni ama belki format içinde eksik dosya olabilir ondan kaynaklana bilir diycem yalnız ilk formattada açılıyordu... bunu düzeltmek için herhan gibi bir setup programı v.b birşey yokmudur acaba?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Aralık 2011       Mesaj #4
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
meraba arkadaşlar bnm bilgisayarımdaki uygulamalar ve resimlerin hiç biri görünmüyor örneğin ; facebook'a giriyorum ama sayfam gözükmüyor sadece sağ üst köşedeki anasayfa,çıkış gibi butonlar war yanlız çıkış butonunu kullanabiliyorum çünkü anasayfama ve duvarıma girdiğimde hçbir şey gözükmüyor bunun nedeni nedir acaba ??
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Mart 2012       Mesaj #5
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
meraba benim pc deki resimlerim görünüyor ve açımıyor nedeni nedir