Arama

Sanalika.es'e nasıl girilir? - Sayfa 4

En İyi Cevap Var Güncelleme: 18 Aralık 2012 Gösterim: 46.638 Cevap: 136
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Eylül 2010       Mesaj #31
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben kaydoldum ama çok yavaş yüklenio Msn Grin
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Eylül 2010       Mesaj #32
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
laptopta olmuoyo giricem üzülüom yeter artık
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Eylül 2010       Mesaj #33
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bakın çok kolay interneti açıyosunuz mozilladan faln olmuyo herneyse araçlar var ona tıklıyosunuz sonra orda internet seçenekleri var ona basıyosunuz ordan bağlantılar a giriyosunuz orda 8 fln yazıyo onu açıyosunuz orda kutucuk avr küçüğk ona basınca açılıyo birine 200.143.204.3 yazıyosunuz diğerine de 3128 yazıyosunuz sonra google a sanalika es yazıyosunuz basıyosunuz çıkana üye oluyosunuz ve bu kadar sanalika es e giriyosunuz virüs faln yok çünkü program indirmiyosunuz sonuçta sonra normale dönmek içinde yine aynı yere giriyosunuz hepsini diliyosunuz 3128 yazdığınız yere 80 yazıyosunuz ve kutucuktaki işareti kaldırıyosunuz işte bu kadar ama kara adresle normal sanalikaya nasıl giriliyo onu anlayamadım daha Msn Confused
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Ekim 2010       Mesaj #34
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
sanalika ese kurmadan indirmeden oynaya bilir miyiz
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Ekim 2010       Mesaj #35
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
sanalika es e girmek için yardım edin nolur çok acill !!
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Ekim 2010       Mesaj #36
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben bu ese bi türlü giremiyom nerden üye olunuyo yardım lutennnnnnnnn
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Ekim 2010       Mesaj #37
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkaslar sanalika.es girmek cok kolay ama pes etmeyın enternet explorerın üzeri sağ tusa tıklayın ve baglanltılar cıkıyo oraya tıklayın sonra asada yerel ** ayarları yazıo adres kutucuguna 200.143.204.3 bunu yazın hemen yanıdan b nok yazıo o kutucugada 3128 yazın ve 1 gün felan bekleyın internetiniz gitmiş olabilir ama gelecek bendede sık oluyo bi süre sonra gelıyo pes edersenız ese giremesiniz
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Ekim 2010       Mesaj #38
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
hayır ondan deil bizim kablolu bide o sadece bazı net lerde oluor gerçeğini en kısa zamanda öğrenip vereceğim.. Msn Wink
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Kasım 2010       Mesaj #39
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bn yaptım sanalika es artık bu adrese sanalika.es.combu adresde üye oluyorsunuz ve normal sanalika 2 kez biri indiriyor biri normAl sanalaika biri es seçiyosunuz ve iki ttane snlika oluyo

Tşk........................ Msn Grin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Kasım 2010       Mesaj #40
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
BAK CANIM SANALİKA ES E GİRMENİN 2 YOLU VAR;
1.ÖNCE BİR MOZİLLA FİREFOX YA DA İNTERNET EXPLORER A GİR SONRA ORDAN AYARLAR VAR ONA TIKLA SONRA EN ALLATTA YAZAN İNTERNET SEÇENEKLERİNE TIKLA ORDAN BAĞLANTILARA GİR ORDANDA YEREL AĞ BAĞLANTILARA GİR ORDAKİ KODLARDAN ADRESE 200.143.204.3 YAZ B.NOK. ADA 3128 YAZ SONRA TMM DEYİP GİR ŞİMDİ ARTIK ONAYLANMIŞTIR.
2.ÖNCE FACEBOOK A GİR ORDAN SANALİKA ES E GİR EN AZ 50 ARKADAŞINA ÖNER 50 KİŞİ ONAYLARSA SANALİKA ES E FACEBOOK TAN RAHATLIKLA SANALİKA ES E GİREBİLİRSİN.
NOT:1. SAÇENEK 100DE100 GARANTİLİ DEĞİLDİR O YÜZDEN SANA 2. SEÇENEĞİ ÖNERİRİM. Msn Happy Msn Happy (: (: İYİ OYUNLAR DİLERİM....