Arama

Http 400 Bad request geçersiz istek hatası ve çözümü nedir? - Sayfa 2

Güncelleme: 13 Ağustos 2014 Gösterim: 35.867 Cevap: 22
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Nisan 2012       Mesaj #11
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ARKADAŞLAR BENDE FACEYE GİRMİYOR ŞU HATAYI VERİYOR HTTP 400 BU HATAYI BİLEN BİRİSİ CEVAP YAZSIN
Of ya bende de aynı şey oldu. Dediğinizi yaptım. Sayfa açıldı ama girilmiyor. Çerezler gerekiyor diyorr ! off
Sponsorlu Bağlantılar
avşarlı - avatarı
avşarlı
Ziyaretçi
7 Mayıs 2012       Mesaj #12
avşarlı - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar ayynı sorun bende de var.Benim bilgisayar ne msnye ne de faceye giriyo. Hepinizin dediklerini denedim ama yine olmuyo.Lütfenn bu konuda uzman biri bize yol göstersin lütfennnnn...Msn SadMsn Sad
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Haziran 2012       Mesaj #13
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yaaaa ndn HTTP 400 Hatalı İstek bu yazı çıkıo yaaa onun nedenini hiç anlamdm lütfen biln biri varsa ban yardım edebilr mi?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Haziran 2012       Mesaj #14
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
beyler bu i.explorer mi eğer oysa mozilla gibi başka tarayıcı seçip açabilirsiniz i.explorerde açılmıyor ise google chorome,mozilla,opera vs. gibi tarayıcı türlerinden seçebilirsiniz arkadaşlar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Şubat 2013       Mesaj #15
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bilgisayarın tarih ve saat ayarını yap düzelir....Msn Grin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Mayıs 2013       Mesaj #16
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ARKADASLAR BAKIYORUMDA BU SORUNLA KARSILAŞAN COK ARKADAS VAR VE SAÇMA SAPAN YORUMLAR YAPILMIS ONU İNDİR BUNU İNDİR .... SADECE CHROME TARAMA VERİLERİNİ TEMİZLEYİN YETERLİ GEÇMİSİ SİLİN YANİ HER NEYDEN GİRMEYE ÇALİSİYOSANIZ EXP YANDX MOZZ FARKETMEZ ...
TEŞEKKÜRE GEREK YOK ALLAH RAZI OLSUN DEYİN YETER Msn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Ağustos 2013       Mesaj #17
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yaa ben choremede oluyor.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Kasım 2013       Mesaj #18
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bu hata tamamen bağlanmak istediğiniz noktada teknik bir problemin olmasından ötürü karşınıza çıkar.Tarayıcınız karşı sayfaya ulaşıyor, bağlanabiliyor ama bir yanıt bulamıyorsa bu hata kodu ekrana yansır.

Sayfayı daha sonra denemekten başka pek bir alternatifiniz yoktur. Nadir olarak bu hata ile Güvenlik Duvarı ayarlarından ötürü de karşılaşabilirsiniz. Bunu anlamanın en temiz yolu ulaşmaya çalıştığınız fakat başarısız olduğunuz sayfayı bir başka bilgisayarda açmaya çalışmaktır. Eğer ki bir başka bilgisayarda sayfa açılıyorsa güvenlik duvarını test amaçlı iptal edip sayfayı açmayı tekrar deneyebilirsiniz.
Gumiho - avatarı
Gumiho
Ziyaretçi
11 Mart 2014       Mesaj #19
Gumiho - avatarı
Ziyaretçi
ya yardım edin da yaa internet exlovere girdim oldu 5 dk sonra 400 bad ruest dedi operadan girdim 3 -2 gün dayandı 400 bad ruest dedi diğer internetler de aynı hatayı yaptı Msn Sad
Gumiho - avatarı
Gumiho
Ziyaretçi
11 Mart 2014       Mesaj #20
Gumiho - avatarı
Ziyaretçi
ya üfff ıktım kraloyuna giremiyorum napcam bilen varmıııMsn Sad