sa byler bnm işletim sistemim windows 7 bndede aynı sorun wardı program files - windows live - installer - wlarp dosyasına tıklayıp oradaki kaldır butonuna bastıgınızda sorun çözülüyor eğer size yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana
ya arkadaşlar aynı sorun bende de var bahsedilen uygulamaları yapıyorum ancak silinmesi gereken dosya yok ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim...
Arkadaşlar Bende Önerilen biçok yöntemi denedim ama system diye belirten arkadaşlar yanlışlık şurdaki SYSTEM32 içinde bulunan uxcore.ddl 'yi silin sorun hallolucak ve şu konuyada dikkat edin messenger haricinde live parçalarından kuruluysa diğer hepsini kaldırın sorun ortadan kalkacak...
Uxcore.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı Diye Sorun Çıktı Sonra C:\Windows\System32 İçindeki Uxcore.dll Sildim Sonrada Uxcore.dll Eksik Olduğundan Başlatılamıyor Ne Yapacağım Yardımcı Olurmusunuz
Arkadaşlar benim bilgisayar kasıyordu. Bilgisayardan bazı programları silmeye karar verdim sonra böyle bi hata verdi sanırım aralarından uxcoreyide silmişim belki size de oyle olmyştur
Uxcore.dll nedir?
Uxcore.dll, Windows İşletim Sistemi için Microsoft Corporation tarafından geliştirilmiş olan, Windows Live Client UX ile ilişkili bir DLL dosyası türüdür. Uxcore.dll dosyasının en son bilinen sürümü, Windows için üretilmiş olan 14.0.3913.0522 sürümüdür. Bu DLL dosyası 1 yıldız popülarite derecelendirmesi ve "Bilinmeyen" güvenlik derecelendirmesine sahiptir.
DLL Dosyaları Nedir?
uxcore.dll gibi DLL ("dinamik bağlantı kitaplığı") dosyaları, EXE ("yürütülebilir") dosyalarına benzeyen küçük programlardır. Bu dosyalar, birden fazla yazılım programının aynı işlevi paylaşmasını sağlar (örn. yazdırma).
Diyelim ki Windows çalıştırıyorsunuz ve Microsoft Word'de bir belge düzenliyorsunuz. Yazdırmayı kontrol eden DLL dosyasının, o işlev gerekmediği sürece yüklenmesine gerek yoktur - mesela siz belgeyi yazdırmaya karar verdiğiniz zamana kadar. "Yazdır"ı seçtiğinizde, Microsoft Word yazıcı DLL dosyasını çağırır ve o anda belleğe (RAM) yüklenir. Başka bir programdaki, örneğin Adobe Acrobat'taki, belgeyi yazdırmak isterseniz, gene aynı yazıcı DLL dosyası kullanılacaktır.
Neden DLL Hataları Alıyorum?
Bunlar paylaşılan dosyalar olduğu için, DLL dosyaları yazılım uygulamasının dışında var olur. Her ne kadar yazılım geliştiriciler için pek çok yarar sağlasa da bu ayrım, sorunların ortaya çıkması için bir fırsat hazırlar.
Son derece basit, eğer Windows uxcore.dll dosyanızı düzgün yükleyemezse, bir hata iletisiyle karşılaşırsınız. Lütfen daha fazla bilgi için aşağıdaki "uxcore.dll Hatalarının Nedenleri"ne bakın.
DLL Hataları Ne Zaman Oluşur?
uxcore.dll ile ilişkili olanlar gibi, DLL hataları, genellikle bilgisayar başlatmada, program başlatmada ya da programınızda belirli işlevleri kullanmayı denerken (örn. yazdırma) ortaya çıkar.