Arama

Telefon hafıza kartını görmüyor, sebebi ve çözümü nedir? - Sayfa 7

En İyi Cevap Var Güncelleme: 7 Şubat 2016 Gösterim: 232.160 Cevap: 68
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Mart 2015       Mesaj #61
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Ya ben yeni hafiza karti aldim telefona taktim sd hazirlaniyor dedi yarim saat gectikten sonra uygulama yuklemeye calistim cihazda yeterli alan yok dedi yardim edinnnn Msn Sad
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Nisan 2015       Mesaj #62
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Benim fotograf hafizasinda gozukuyo ama uygulama inerken cihazda yeterli alan yok diyo
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Haziran 2015       Mesaj #63
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
galaxy ace kullanıyorum bi sabah kalktım ve müziğim boş hiçbir şey yok defalarca kapatım açtım birşey değişmiyor lütfen yardım edin lütfeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnn
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Haziran 2015       Mesaj #64
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya telefon kafayı yedi müziğim galerim bom boş açıp kapatıyorum işe yaramıyor ne yapmam gerekli yardımcı olun lütfen
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
7 Haziran 2015       Mesaj #65
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Cep telefonlarında karşılaştığınız hafıza kartı , sd kart görmeme sorunlarını nasıl çözeceğinizi anlatacağız. Telefonun sd kartı görmemesi kullanıcılar için büyük sıkıntı yaratmaktadır. Telefonların hafızaları kullanım için yeterli olmadığından, önemli bilgileri hafıza kartında saklamaktayız. Hafıza kartını görmeme sorunun birden çok nedeni olabilir. sd kartın manyetik bölümünde bulunan sorunlar , telefonun kartı taktığınız bölümündeki sorunlar , yazılımsal problemler sorunun başlıca nedenleridir.

Aşağıdaki yöntemleri adım adım uygulayarak sorunu çözmeye çalışacağız.
1. Öncelikle kartınızı bilgisayar’a takarak kartı kontrol edebilirsiniz. Bilgisayarda kontrol ettiğiniz zaman karta erişim sağlayabiliyorsanız , telefonunuzda kartı biçimlendirmeyi deneyebilirsiniz. Biçimlendirmeyi yaptıktan sonra tekrar deneyebilirsiniz.
2. Kartınızda şifre koruması olabilir. Bu tarz bir şifreleme yapıldığı zaman bilgisayarınızda ve telefonunuzda kartın içeriğine erişemezsiniz. Bu yüzden kartı yukardaki işlemdeki gibi telefonuza takarak biçimlendirmeyi deneyebilirsiniz.
3. ES Dosya Yöneticisi uygulamasını indirerek, .Sonra ayarlara gidin ve root üzerinden /system/etc kısmına gelin ve vold.fstab dosyasını aratın. Daha sonra dosyayı text editör (sayfa düzenleme) ile açın ve aşağıdaki satırı bulun. dev_mount sdcard /mnt/sdcard 34 /devices/platform/msm_sdcc.2/mmc_host hboot versiyonunuz 1,25 ise 34 yazan yeri 33 olarak değiştirin. hboot versiyonunuz 1,28 ise 33 yazan yeri 34 olarak değiştirin.
4. Bütün işlemleri yaparak sorunu çözemediyseniz son olarak başka bir hafıza kartı takarak deneyin. Eğer bu kart çalışıyorsa hafıza kartınız arızalıdır. Başka kartlarla hala sorun yaşıyorsanız telefonunuz yuvasında sorun var anlamına gelir. Sorunu gidermek için en yakın servise cihazınızı götürmeniz gerekir. Yuva değişimi yapıldıktan sonra sorununuz çözülecektir.

🌘 🚀
serip - avatarı
serip
Ziyaretçi
8 Temmuz 2015       Mesaj #66
serip - avatarı
Ziyaretçi
iyi günler. benim benim 512 gb lık nokıa markalı micro sd kartım var telefon kapağının arka tarafındaydı tel yere düştü ve kart çalışmıyor. iki kart okuyucum var bilgisayara denedim ancak çalıştırmadı hiç bir şekilde görmüyor kartı takınca bilgisayar ya da laptop hiç bir tepki vermiyor yazı ses vs lütfen içinde çok önemli dosyalarım var lütfen acil yardım istiyorum ne yapabilirim...
Yardım edin - avatarı
Yardım edin
Ziyaretçi
13 Eylül 2015       Mesaj #67
Yardım edin - avatarı
Ziyaretçi
Abi benim sorunum şu.sd kartı takıyorum telefona görüyor.ayarlardan sd kartı telefon hafızası yap dedim.sd kartın henüz 7.19gb yeri var ama indirme yapmıyor.lütfen yardım et.
helpp - avatarı
helpp
Ziyaretçi
15 Ekim 2015       Mesaj #68
helpp - avatarı
Ziyaretçi
lütfen yardım edin hafıza kartımı ne bilgisayar nede telefon göstemiyor st kart takın yerleştirin diyor sd kart iindeyken fabrika ayralarına geri dön yaptım lütfen yardım edin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Şubat 2016       Mesaj #69
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya lütfen yardım edin okumuyor hafıza kartının içinde 3012 fotoğraf 200 tandede şarkı var lütfen yaa Msn Sad

Benzer Konular

12 Nisan 2014 / daMLa- Soru-Cevap
25 Ekim 2016 / Misafir Soru-Cevap