Arama

Wolfteam Directx 8.1 hatası ve çözümü nedir? - Sayfa 9

En İyi Cevap Var Güncelleme: 6 Şubat 2015 Gösterim: 53.816 Cevap: 120
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Nisan 2012       Mesaj #81
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
MERHABA ARKADAŞLAR BEN ÇZM DİRECTX 8.1 HATASININ ÇÖZÜMÜ ÇOK KOLAY PROGRAMSIZ VE BASİT WİNDOWS 7 KULLANANLAR BENLE İLTİBATA GEÇSİN YARDIM EDİYİM atayyvas09@windowslive.com ekleyin ve çözelim bulmayanlar facebook sitemizden ulaşın site adı' çzmyolu '
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Nisan 2012       Mesaj #82
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
BeyleR Ben oynuyna giriyom yine sizin deginiz gibi o hata çıkıyor yaa directx 8.1 hatası internnetden indirdim kurdum 8.1 i yine oynuya girdim bu SEFER ^GİRDİ^ AMA SABAH TEKREAR AÇTIM YİNE AAYNI HATA YİNE AYNI HATA YANİ BEYLER NEYSE BU ARTIK Bİ ÇÖZÜMÜ MUTLAKA OLMALI YANİ
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Nisan 2012       Mesaj #83
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
dvd oyunun kurulumunu mu tamamını mı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Nisan 2012       Mesaj #84
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben pcye format attım oyun açılmadı belki bidaha olur diye atıcam olurmu sizce eğer olmazsa wolfteamın dvdsini alcam bidaha atarsam olurmu yardım
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Mayıs 2012       Mesaj #85
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
hayır ekran kartı almayınız bu sorun bendede olmuştu benimki windows 7 idi windows xp yükledim sorun bitti eğer sizinki xp yse görsel xp yi kurun eğer görsel xp yse normal xp yi
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Mayıs 2012       Mesaj #86
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
KARDESIM HIC CANINI SIKMA BAK O HATA GELİYOR YA TAMAM DIYCEKSIN ORDA DENEDIM BEN OYNUYORUMDA HİCBİSİ OLMUYOR TAMAM DIYCEKSIN HAFİF 1-2DK BEKLETIOR SİYAH EKRAN BEKLE KUT ACILIOR DIREK HIC SIKINTI YAPMA
gncknk - avatarı
gncknk
Ziyaretçi
12 Mayıs 2012       Mesaj #87
gncknk - avatarı
Ziyaretçi
ya bende de aynısı oldu format attırdım pc ye ewe geldim wolfteam indirdim sora bu hatayı aldım herhelde sorun wolfteamda dır dedim sonra cs 1.6 indirdim o da açılmadı metin 2 de rakıonda açılmadı beee lütfen bişe bulun
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Mayıs 2012       Mesaj #88
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benim pc vista 2gb bellek var hata veriyo acill cevap lütfen!!!!1
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Mayıs 2012       Mesaj #89
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben pc de bazı sorunlar vardı ve pc ye format atım ertesi gün wolfteamı kurdum ve direcx 8.1 hatası geldi bana dediler daha üst sürümünü yükleyin dediler directx 11 yükledim hala aynı problem pc ye format atılmadan öne açılıyordu sadece wolfteam deyil pc ye indirdiğim hiç bir oyun açlımıyor onlardada binbir farklı sorunlar çıkıyor ekran kartı daha yeni aldım hala aynı sorun yani ekran kartı alıp paranızı boşşa harcamayn sorunu bilen varsa lütfen benle itibata geçsin facebook ismim emre kaçarlar kırmızı bir ferrari resmi vardır .... teşekkürler Msn Sad
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Mayıs 2012       Mesaj #90
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar wolfteamı oynıyacam ama olmuo directx hatası verio yha.