Arama

Evliliğimi nasıl kurtarırım?

Güncelleme: 31 Mayıs 2012 Gösterim: 3.255 Cevap: 5
pinar - avatarı
pinar
Ziyaretçi
4 Ağustos 2011       Mesaj #1
pinar - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ben pinar.evliyim ve iki cocugum var.evliligim yolunda gitmiyor.ama yapacak biseyim yok.elimden bisey gelmiyor.cocuklarimin hatrina katlaniyorum.bu aralar yalniz kalmak istiyorum ama bisey yapamiyorum.ne yapmaliyim?
Sponsorlu Bağlantılar
kompetankedi - avatarı
kompetankedi
VIP Bir Dünyalı
4 Ağustos 2011       Mesaj #2
kompetankedi - avatarı
VIP Bir Dünyalı
Eşinizi Doğru Tanıyın

Sponsorlu Bağlantılar
Cemil Tokpınar
Ailevî sorunların meydana gelmesinde ve sürmesinde en önemli faktörlerden birisi, eşlerin birbirlerini yanlış tanıması ve yanlış anlamasıdır. Sorun olan ailelerde iki taraf da, kendisini hatasız ve kusursuz görüyor. Her zaman en doğruyu kendisinin yaptığını, gereken fedakârlığı gösterdiğini, ancak hep haksızlığa uğradığını düşünüyor.
İşte burada Nasreddin Hoca'nın ünlü bir fıkrası akla geliyor. Bir gün aralarında anlaşmazlık bulunan iki kişi Hocanın yanına gelir. Birinci adam, olayı kendi açısından güzelce anlatır. Bunu dinleyen Hoca:
"Haklısın" der.
Sözü alan diğer adam da, kendine göre nasıl haklı olduğunu bir güzel açıklar. Hoca aynı şekilde:
"Haklısın" der.
Olaya şahit olan Hocanın eşi dayanamaz ve itiraz eder:
"Hocam nasıl olur, ikisine de haklısın, dedin."
Hoca, biraz sıkılır ve eşini tasdik etmekten başka çare bulamaz:
"Hanım, sen de haklısın."
Aslında eşler arasındaki olaylar, tıpkı bu fıkrayı andırır. Neredeyse tüm ikili ilişkilerde "yüzde yüz haklı" olan taraf yoktur. Herkes aralarında geçen olayları kendi açısından değerlendirir ve bir bakıma herkes haklıdır. İşin asıl önemli yanı şudur: Eşlerden birisinin olumlu veya olumsuz davranışı, diğerini etkiler. Bu yüzden eşinizi doğru tanımak, onun davranışlarını doğru yorumlamak zorundasınız. Eğer davranışın ardında yatan niyeti keşfedemezseniz, boşu boşuna kendinizi üzer, yanlış değerlendirmelere gidersiniz.
Bu konuda ilginç ipuçları vereceğine inandığım iki mektubu özetlemek istiyorum. İkisi de aynı kişiye ait. İlki, ikincisinden iki ay önce yazılmış. Karamsar, ümitsiz, suçlayıcı bir mektup. šöyle diyor okuyucumuz ilk mektubunda:

Kaynak: Evlilik ve Aile Hayatı
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 3 üye beğendi.
nicely - avatarı
nicely
VIP VIP Üye
4 Ağustos 2011       Mesaj #3
nicely - avatarı
VIP VIP Üye
pınar kardeşim evlilik kolay yıkılacak bir müesese değildir siz diyorsunuz iki çocuk var diye ayrı olan anne ve babaların çocuklarıda ilerde ister istemez sorunlu olarak yetişiyor siz genede anlaşmaya ve uzlaşmaya çalışın bence yanlız kalmak istemeniz tabiki doğaldır beden bir müddet sonra dinlenmek ister siz eğer bir tatil veya ailenizin yanına gider bir müddet dinlenirseniz daha iyi karar verebilirsiniz her evlilikte iyi kötü şeyler yaşanır tabi ama boyutu büyük bir çıkmazda iseniz bu konuyu aileniz ve aile büyükleri ile paylaşmanızda fayda var. Allahtan yardım dileyin ve dua ediniz. Eğer eşinizin size el kaldırması ve büyük baskısı yok ise küçük şeyler için canınızı sıkmaya değmez ve yuvanızı yıkma girişiminde bulunmayınız bir yuva zor kurulur ve kolay yıkılır inanınki tam olayı bilmediğim için bu yorumu yaptım umarım işinize yarar birde size tavsiyem nazar ve eşler arası soğukluk için bir cami hocasına gidin ve kendinize bir yakınlık yani şirinlik duası yazdırıp bunu taşıyın eşler arasındaki soğukluk için iydir bu yanlız şunu belirteyim büyücülerden uzak durun ve para karşılığı fiyat biçerek bu duayı yazan kişilerede yaptırmayınız.
Yüce Rabbim inşallah iyi bir çıkar yol göstersin
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Birbirimize tutundukça ;Bıçakların ucu kapanacak.. ~Smiley9TenderMsn Inlove
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Ocak 2012       Mesaj #4
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
valla açıkcası ben erkek arkadaşıma karşı biraz odunsu yapım var Msn Happy yanı genelde kızlar erkeklere nazaran daha duygusal,romantık ve daha ince düşünen bir yapıdadırlar ancak bende tam tersi.Ne yaptıysam olmuyo.yapım bu demekki.ama internette çok para harcadım bısuru suprız,kıtap ama olmadı.

şu adresteki ürünü aldım EVLİLİĞİ KURTARMA FORMÜLÜ | KALITEDE ADRES.gerçi bunada para bayıldım ama olsun.başda alırken yazılardan etkilendiğim için almıştım ama gerçekten işime yaradı.bilmiyorum hanım arkadaşlar ilgilenirmi

tsk ederim bu ortamda bana da söz hakkı verdiğiniz için...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Nisan 2012       Mesaj #5
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben evliliyimi nasıl kurtarcam eşim benden sovudu
nicely - avatarı
nicely
VIP VIP Üye
31 Mayıs 2012       Mesaj #6
nicely - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

ben evliliyimi nasıl kurtarcam eşim benden sovudu

acaba soğuma nedeni ne eşinizin sizden durduk yere soğumaz bence açıklayın bakalım bi çare belki bulunur
Birbirimize tutundukça ;Bıçakların ucu kapanacak.. ~Smiley9TenderMsn Inlove