Arama

Metallica'nın The unforgiven isimli şarkısını nereden indirebilirim?

En İyi Cevap Var Güncelleme: 2 Mayıs 2012 Gösterim: 1.658 Cevap: 3
Selinay - avatarı
Selinay
Ziyaretçi
20 Ağustos 2011       Mesaj #1
Selinay - avatarı
Ziyaretçi
Merhabalar, metallicanın bu şarkısını bir türlü indiremedim şarkının tam adını bilmiyorum, the unforgiven 3 olarak arasam da bulamıyorum.. download indirebileceğim bir link verir misiniz?
EN İYİ CEVABI Efulim verdi
Alıntı
Selinay adlı kullanıcıdan alıntı

Merhabalar, metallicanın bu şarkısını bir türlü indiremedim şarkının tam adını bilmiyorum, the unforgiven 3 olarak arasam da bulamıyorum.. download indirebileceğim bir link verir misiniz?
Metallica - The Unforgiven III - YouTube

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Cevap lütfen

Bu şarkıyı indirebileceğiniz bir link vermemiz mümkün değil; telif hakkı içeren dosya paylaşımı yapmıyoruz.
Sponsorlu Baglantilar

Şarkı indirmek için belli programlar var Bearshare, Ares.. vb. bu tür programlardan şarkıyı indirebilirsiniz.Ya da youtube videolarını indirebileceğiniz bir program ile gönderdiğiniz videodaki şarkıyı bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Tıklayınız
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Ağustos 2011       Mesaj #2
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Cevap lütfen
Sponsorlu Bağlantılar
Efulim - avatarı
Efulim
VIP VIP Üye
21 Ağustos 2011       Mesaj #3
Efulim - avatarı
VIP VIP Üye
Bu mesaj 'en iyi cevap' seçilmiştir.
Alıntı
Selinay adlı kullanıcıdan alıntı

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Cevap lütfen

Bu şarkıyı indirebileceğiniz bir link vermemiz mümkün değil; telif hakkı içeren dosya paylaşımı yapmıyoruz.

Şarkı indirmek için belli programlar var Bearshare, Ares.. vb. bu tür programlardan şarkıyı indirebilirsiniz.Ya da youtube videolarını indirebileceğiniz bir program ile gönderdiğiniz videodaki şarkıyı bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Tıklayınız
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Sen sadece aynasin...
buz perisi - avatarı
buz perisi
VIP Lethe
2 Mayıs 2012       Mesaj #4
buz perisi - avatarı
VIP Lethe
YouTube to mp3 Converter
Verdiğim linke tıklayın.Sonra Youtube'a girip istediğiniz şarkının linkini kopyalayıp verdiğim linkteki boş yere yapıştırın.Sonrasında Video'yu dönüştür tuşuna tıklayın. Ve son olarak download yazan yeri tıklayın.Kendiliğinden inecektir.
In science we trust.