Arama

Başarı nedir?

Güncelleme: 3 Ocak 2012 Gösterim: 1.781 Cevap: 1
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Ocak 2012       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
hemen gönderin
Sponsorlu Bağlantılar
Son düzenleyen _Yağmur_; 2 Ocak 2012 14:07
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Ocak 2012       Mesaj #2
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Başarı her alanda lazım olan bir şeydir.Başarı olmadan büyük yerlerde kariyer kazanamayız.Başarılı olmak büyük çaba sarfetmek gerektirir.Bunun için çok çalışmak lazımdır.
Pek çok türde başarı vardır; Akademik başarı, kariyerde başarı, okul başarısı vb. gibi çoğalır gider.Bu başarılan hepsinin ayrı bir değeri vardır.Başarı sahibi olmak isteyen insanlarda en önce aranan şartlardan biri sorumluluk sahibi olmaktır.Sorumluluk başarının anahtarıdır.Sorumsuz olan biri ne başarı elde edebilir, ne de hayatında mutlu olabilir.
Sponsorlu Bağlantılar
Başarılar sadece hakettiği insanları bulur.Haketmeyen insan asla başarı kazanmaz.Zaten başarı hakedenlerin kazandığı ödüldür.Unutmayalım ki başarı her anlamda önemlidir.


BAŞARI
Aslında başarı diye bir şey yoktur.Başarı,sadece bizi hedefimize kilitleyen bir sözcüktür.Aslında çocuklar küçük yaşta yanlış bir düşünce ile büyürler.Çünkü başarı tüm derslerinin iyi olması değil bir hedefe ulaşm aktır.Ve tabi ki birçok yerde başarıyı görebiliriz;okulda,işte,hayatta,çevrede vb. Başarıyı yakalamak ise bizim elimizdedir ve çok çalışmak ve emek vermekten geçen bir yoldur.Bu yolu aşmak zor olabilir ama işte burda bize düşen görev GERÇEKTEN İSTEMEKtir.Çünkü insan istemeden bir işi yapamaz.Ayrıca Moorhead'ın güzel bir sözü vardır "Hiçkimse başarı merdivenini elleri cebinde tırmanmamıştır."

Benzer Konular

17 Şubat 2011 / kayıp dünya Soru-Cevap
27 Eylül 2010 / Misafir Taslak Konular
25 Mart 2009 / ThinkerBeLL X-Sözlük
25 Aralık 2011 / Misafir Taslak Konular