Ziyaretçi
office 2007 kullanıyorum.excel, word ne olursa bununla ilgili dosyaları açmak için çift tıkladığımda açılmıyor.kilitleniyor ve sonradan açılıyor.
dosya türlerinden düzeltmeye çalıştım olmadı.
birlikte aç kısmından yaptım, yine olmadı.
başka bir çözüm var mı acaba
şimdiden teşekkürler...
dosya türlerinden düzeltmeye çalıştım olmadı.
birlikte aç kısmından yaptım, yine olmadı.
başka bir çözüm var mı acaba

Microsoft Office 2007 için eskiden bildiğimiz DOC, XLS, PPT dosya formatlarının eski sınırlarından çıkararak vede XML format yetenekleri ile güçlendirerek daha güçlü bir format yapısı sağlamaya çalışmıştır. Ancak bu durumun bizim gibi eski Office (2003,XP,2000) yazılımlarını kullananlara yansıması ise bu yeni biçimli dosyaları açamamamız oldu.
Bu konu Microsoft bir dönüştürücü paket yazılımı ile bu sorunu aşmamızı sağlamıştır. Download details: Word, Excel ve PowerPoint Dosya Biçimleri İçin Microsoft Office Uyu indirebileceğiniz yazılım paketi ile Word, Excel, Powerpoint gibi tüm Office 2007 dosyalarını eski versiyonlarda açabilmemizi sağlıyor.
Paketin çalışma mantığı ise bizlere herhangi ek bir yük getirmemekte. Şöyle ki biz herhangi bir dosyayı açmaya çalıştığımızda eğer bu dosya Office 2007 paketine ait ise bu dosya otomatikman kullandığınız versiyona uygun şekilde çevrilerek doğrudan ilgili yazılım (Word, Excel, Powerpoint) ile açılması sağlanmıştır.
Bu konu Microsoft bir dönüştürücü paket yazılımı ile bu sorunu aşmamızı sağlamıştır. Download details: Word, Excel ve PowerPoint Dosya Biçimleri İçin Microsoft Office Uyu indirebileceğiniz yazılım paketi ile Word, Excel, Powerpoint gibi tüm Office 2007 dosyalarını eski versiyonlarda açabilmemizi sağlıyor.
Sponsorlu Baglantilar