Alıntı
f4r333 adlı kullanıcıdan alıntı Merhaba arkadaşlar benim bi sorunum var parmaklarım fazla kalın ve tırnaklarım çok çirkin uzatsam yakışmıyor eskiden tırnaklarımı yediğim için artık düzelmiyor. Allaha şükür ki varlar ya olmasaydı diyorum ama geçen günlerde sevgilimle konusu açıldığında ellerimin kötü olmadığını belki biraz kalın olduğunu ama onun için gayet güzel olduğunu söyledi fakat ben yeterince kırıldım kilolu biri değilim uzun boylu ve zayıfım parmaklarım da uzun fakat kalın tırnaklarım da çok kötü neler yapabilirim bildiğiniz bir şeyler var mı yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
parmaklarının kalınlığını çözemeyiz ama tırnaklarının kalınlığı zamanla geçecektir benim arkadaşım tırnağının üst tabakasını soyuyordu tırnakları sonradan kalın ve çok şekilsiz oldu aradan 1 -2 ay geçti ama bu 1-2 ay içerisinde tırnak yemeyi bıraktı ve çoğu tırnağı düzeldi senin stresten uzak kalman gerekir çünkü insanlar streslendikleri zaman tırnak yerler stresten uzak kal güzel bi tatile çık mesela

bu arada bende tırnak yiyordum ama kısA zamanda bıraktım bahsettiğim arkadaşımdan alışmıştım