Arama

Bilişim teknolojilerinden nasıl yaralanılır?

Güncelleme: 16 Nisan 2013 Gösterim: 3.609 Cevap: 3
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Mart 2012       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yah yararlanma biçimi yok mu arkadaşlar bilişim teknolojilerinden nasıl yararlanır
Sponsorlu Bağlantılar
ziyaretçi - avatarı
ziyaretçi
Ziyaretçi
14 Nisan 2013       Mesaj #2
ziyaretçi - avatarı
Ziyaretçi
bilişim teknolojisinden nasıl yararlanırız lütfen 1 cevap verin acill
Sponsorlu Bağlantılar
Son düzenleyen _VICTORY_; 14 Nisan 2013 13:33
IrResistibLe - avatarı
IrResistibLe
Ziyaretçi
14 Nisan 2013       Mesaj #3
IrResistibLe - avatarı
Ziyaretçi
Okullarda öğrencilere eğitim sırasında verilen dersler arasında yer alan bilişim teknolojileri, temel bilgi teknolojileri, eğitim teknolojileri gibi derslere girmeden önce, öğrenciler, en azından bir sefer evlerinde, ya da internet cafelerde internetle tanışmış olarak girmekteler; ve günümüzde, bilişim teknolojilerinden yararlanma adına en etkili yöntemin internet olduğu düşünülecek olursa, bilişim teknolojilerinden nasıl yararlanırız sorusunun yanıtının da bilişim teknolojilerinden yararlanma biçimi olarak, internet şeklinde verilmesi oldukça doğal olmaktadır. Günümüzde pek çok öğrencinin, belki en kolay bulduğu; belki de en çok zevk aldığı ders, temel bilgi teknolojileri, eğitim teknolojileri, ya da bilişim teknolojileridir. Bu anlamda, bilişim teknolojilerinden yararlanmak adına, en etkin faktörün bilgisayar; ve internet olduğu söylenebilir.
Bilişim teknolojilerinden nasıl yararlanırız sorusunun yanıtları arasında yer alan, bilişim teknolojilerinden yararlanma biçimi olarak cep telefonlarını da örnek gösterebiliriz. Cep telefonları, bilişim teknolojilerinden yararlanma biçimi olarak, önceleri sadece konuşmak, ve mesajlaşmak için kullanılıyor olabilirdi, ancak artık günümüzde cep telefonları, internet kullanımı için de etkin araçlar haline gelmiş bulunmaktadırlar.
Bilişim teknolojilerinden yararlanmada, bilişim teknolojilerinden nasıl yararlanırız sorusunun yanıtları arasında, bilişim teknolojilerinden yararlanma biçimi olarak günümüzün en popüler aracı ise tablet bilgisayarlardır. Artık tablet bilgisayarların modernliğinden söz etmek bir yana, her öğrencinin bir tablet bilgisayarı olduğunu düşünecek olursak, bilişim teknolojilerinden yararlanmanın günümüzde ne kadar kolay olduğunu daha net bir şekilde anlatma olanağı bulabiliriz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Nisan 2013       Mesaj #4
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
burada bilişim teknolojilerinden nasıl yararlanılır yok mu güzel bir biçimde

Benzer Konular

7 Ağustos 2012 / ThinkerBeLL Mühendislik Bilimleri
16 Ekim 2014 / Misafir Soru-Cevap
1 Mayıs 2014 / Misafir Cevaplanmış
8 Ekim 2013 / Intersect Taslak Konular
3 Mayıs 2014 / biliminsanı Cevaplanmış