Arama

Soslu ve sossuz konserve yapımı hakkında bilgi verebilir misiniz?

Güncelleme: 22 Nisan 2012 Gösterim: 1.219 Cevap: 1
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Nisan 2012       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Soslu ve sossuz konserve yapımı yöntemleri hakkında performans ödevim var internette gezindim fakat düzgün bişi bulamadım birde siz yardımcı olabilirmisiniz
Sponsorlu Bağlantılar
Rower - avatarı
Rower
VIP MazessezaM
22 Nisan 2012       Mesaj #2
Rower - avatarı
VIP MazessezaM
Domates sosu konservesi yapımı

Sponsorlu Bağlantılar
Malzemeler;

6 Kilo Domates
1 Kahve fincanı sıvı yağ
1 kahve fincanı tuz
1 kahve fincanı şeker
1 kahve fincanı sirke

Yapılışı;

Domatesleri soyup blendırdan çekin. Derince bir tencerede ocağa koyun. Suyunu çekip eriyinceye kadar kaynatın. İçine 1 kahve fincanı sıvı yağ, 1 kahve fincanı tuz,1 kahve fincanı şeker, 1 kahve fincanı sirke koyarak 5 dakika daha kaynatın. Komposto konservesinde olduğu gibi ocağın altını kapatmadan kavanozları doldurun, ters çevirip 1gün dokunmadan bekletin.


Gölgen misali yanındayım!Msn Thunder

Benzer Konular

15 Ekim 2008 / Misafir Taslak Konular
13 Şubat 2012 / Misafir Soru-Cevap
22 Ocak 2016 / Misafir Tıp Bilimleri