Arama

Counter Strike oyunu kota yer mi?

En İyi Cevap Var Güncelleme: 12 Haziran 2021 Gösterim: 5.800 Cevap: 3
hakanck2662 - avatarı
hakanck2662
Ziyaretçi
24 Temmuz 2012       Mesaj #1
hakanck2662 - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar Counter Strike Kota Yermi Yerse ne kadar yer İnternet 8gb Aşar mı Günde Maxsimum 4 saat oynamaktan
EN İYİ CEVABI Intersect verdi
CS serverları bugünlerde de "oynadığın esnada" pek hazla kota harcamıyor. Fakat servera girerken indirilen dosyalar haddinden fazla büyük olabilirler. Yani custom bir mod oynuyorsanız (bkz: jail, zm, dr gibi) o moda özel dosyaları indireceği için başınız ağrıyabilir. Ama dosyalar daha önce herhangi farklı bir ağdan bağlı halde oynanırken indirilmişse yükleme yapmayacaktır, bu şekilde yine kotalı bir internet üzerinden oynanabilir.
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Eylül 2012       Mesaj #2
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşım bu konuyu çok araştırdım eğer zm gibi bir server oynamıyorsan ve serverde en fazla 10 kişi olsa örnek olarak jail ve çok modelde olmasa saatte 10-15 mb yer ek olarak mesela yeni map falan olur models falan yükler işte o zaman biraz çıkar kotan benim bir serverim var csde arkadaşlarla takılmalık oynuyorum 5-6 kişi giriyor ve models falan pek yok ve kotamda henü hiç aşmadı inşde aşmaz .
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Şubat 2017       Mesaj #3
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bende CSGO oynuyorum fakat bunun fazla kota yetmediğini bende biliyorum evde herkes internete giriyor ama babam acısını sadece benden çıkartıyo internet sınırsız olmasına rağmen bı süreden sonra yavaşlıyomuş bunun acısını da benden çıkartıyolar çok kota yemiyocsgo
Intersect - avatarı
Intersect
VIP VIP Üye
12 Haziran 2021       Mesaj #4
Intersect - avatarı
VIP VIP Üye
Bu mesaj 'en iyi cevap' seçilmiştir.
CS serverları bugünlerde de "oynadığın esnada" pek hazla kota harcamıyor. Fakat servera girerken indirilen dosyalar haddinden fazla büyük olabilirler. Yani custom bir mod oynuyorsanız (bkz: jail, zm, dr gibi) o moda özel dosyaları indireceği için başınız ağrıyabilir. Ama dosyalar daha önce herhangi farklı bir ağdan bağlı halde oynanırken indirilmişse yükleme yapmayacaktır, bu şekilde yine kotalı bir internet üzerinden oynanabilir.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Yok bir şey iyiyim. Sadece ölü olmayı tercih ederdim.