Arama

One Direction hakkında bilgi verir misiniz?

Güncelleme: 10 Mart 2014 Gösterim: 2.769 Cevap: 5
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Aralık 2012       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Lütfen one directionla ilgili şarkıları bilgilieri dergi eşya vb gibi şeyleri yazarsanız memnun olurum Msn Grin
Sponsorlu Bağlantılar
Jasmine - avatarı
Jasmine
Ziyaretçi
8 Aralık 2012       Mesaj #2
Jasmine - avatarı
Ziyaretçi
One Direction

Sponsorlu Bağlantılar
One Direction, beş üyeden oluşan Britanyalı müzik grubu. Üyeleri Zayn Malik, Louis Tomlinson, Harry Styles, Liam Payne ve Niall Horan'dır. İngiltere'de yayınlanan yarışma programı olan The X Factor'ün yedinci sezonunu üçüncülükle bitirmişlerdir. Daha sonra grup Syco Music'le anlaşarak ilk kayıtlarını yapmıştır.
One Direction'ın ilk teklisi "What Makes You Beautiful", 11 Eylül 2011 tarihinde yayınlanmıştır ve İngiltere müzik listelerinde birinci sıraya yükselmiştir. İkinci teklileri "Gotta Be You" 13 Kasım 2011'de yayınlanmış ve ardından Up All Night adlı albümleri 18 Kasım'da piyasaya sürülmüştür.

2010: The X Factor

2010 yılında Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles ve Louis Tomlinson ayrı ayrı olarak yarışmaya başvurdular. Ama erkekler kategorisinde yenilgiye uğradılar. Daha sonra konuk jüri üyesi Nicole Scherzinger'in önerisiyle beşi 23 Temmuz 2010 tarihinde saat 8:22'de bir araya getirilerek bir grup oluşturuldu ve bu beş genç yarışmanın gruplar kategorisinde yarışmaya başladı. Fakat grup yarışmayı üçüncü olarak tamamladı. Yarışmanın finalinden hemen sonra eğer yarışmayı kazansalardı kaydedilecek olan şarkıları "Forever Young" internete düştü.

2011-

Yarışmadan sonra grup Syco Music ile 2 milyon Pound'luk bir anlaşma imzaladı.
Daha sonra grup "X Factor Live Tour" adı verilen tura katılarak İngiltere ve İrlanda dışında bir çok ülkeyi ziyaret etti.
Grup son olarak Brit Ödül Töreninde Adele'i geçerek En İyi İngiliz Single ödülünü aldı. Seneye gerçekleştirecekleri İngiltere O2 Arena konserlerinin biletleri 15 dakikada tükendi.[kaynak belirtilmeli] 23.000 kişilik olan arenada yedi konser planı yapıldı ancak fazla istek üzerine bu sayı sekize çıkartıldı. Nisan başında yapılan Kids Choice Ödüllerinde "What Makes You Beautiful" şarkılarını seslendirdiler ve daha sonra ise Nickelodeon'da yayınlanan ICarly'nin "IGo One Direction" bölümünde konuk sanatçı olmuşlardır. Grubun albümü Up All Night şu ana kadarki İngiliz rekorlarını alt üst ederek Billboard Hıt 200 listesinde ilk haftasında bir numara olmayı başardılar.
Mayıs 2012'de One Direction İsveç'de 2. albümlerinin kayıtlarına başladılar. Teen voıce awards ödüllerınde üç dalda adaydılar ve hepsını almayı basardılar.Londra 2012 Olimpiyatları Kapanış Töreni'nde, What Makes You Beautiful adlı şarkılarını seslendirdiler. 2012'nin kasım ayında çıkaracakları Take Me Home adlı albümlerinin ilk single çalışmasının adını You Tube ve Twitter aracılığı ile hayranlarına duyurdular. Şarkının adı Live While We're Young.
Çocuklar aynı zamanda 2012 yılının VMA ödül töreninde performans sergilediler ve aday olduklaı 3 ödülün hepsini hayranlarının attığı 25 milyonun üzerindeki tweet ile aldılar.


İmaj

Yahoo News, Google'da yapılan aramaların listesini yayınladı ve One Direction'ın 3.5 milyon tarafından arandığını yazdı.[kaynak belirtilmeli] Yönetim, grup üyelerine kendi Twitter hesaplarını açmalarına ve istediklerini yazmalarına izin veriyor. Onlara göre bu onları hayranlarına daha çok yakınlaştırıyor. Bütün One Direction üyelerinin takipçi sayısı 5 milyonu aştı ve her gün ortalama 35.000 kişi onların takipçisi oluyor.[kaynak belirtilmeli] Fakat Zayn twitter hesabını Ağustos 22'de aldığı nefret tweet'leri yüzünden kapattı, iki gün sonra tekrar hesabını açtı. Üyeler aynı zamanda farklı kişilikleri ile tanınır. Horan "Küçük tatlı Irlandalı olan", Malik "Sessiz ve gizemli olan", Payne "Mantıklı olan", Styles "Cazibeli olan", Tomlinson "Komik olan".
Horan grubu şöyle tanımlıyor "Biz bir erkek-grubu değiliz, biz bir grubun içindeki erkekleriz. İnsanların aklındaki gruplar gibi değiliz. Diğer gruplar gibi bir birmizin eşi kıyafetlerimiz yok ve onlardan farklı müzik yapıyoruz."

Üyeler

Niall Horan
Niall James Horan (d. 13 Eylül 1993, Mullingar, İrlanda), annesi Maura Gallagher ve babası Bobby Horan'ın en küçük çocuğudur. Greg adında bir abisi var. Ebeveynleri o beş yaşındayken ayrıldı. Abisi ile birlikte birkaç yıl boyunca dönüşümlü olarak anne ve babalarında kaldıktan sonra Mullingar'da yaşayan babalarının evinde kalmaya karar verdiler. Annesi tekrar evlendi ve County Longfaord'da eşi Chris ile yaşıyor. Bir Hıristiyan okulunda öğrenciydi ve okul korosundaydı. X-Factor'den önce yurdunda birkaç performans sergiledi. Horan küçüklüğnden beri gitar çalıyor. Bir röportajda gitarı hakkında "En iyi Noel hediyesi." diye konuştu.[kaynak belirtilmeli]
2010 yılında Horan X-Factor'ün 7. sezonuna yalnız olarak katıldı ve "So Sick" şarkısını söyledi. İki juri üyesi onun yeteneklerini soruşturdu ama üç evet aldı ve konuk juri Katy Perry tarafından da kabul edildi. Ve ikinci aşama olan Boot Camp'de "Champagne Supernova'yı" söyledi. Erkekler katogorisinde başarısız oldu ama yetenekli olduğu için juriler tarafından ikinci bir şans olan One Direction'a konuldu. X-Factor'a ilk katıldığında 16 yaşında olduğunu ve Justin Bieber ya da Beyonce gibi ünlü bir isim olmak istediğini söyledi ve "Justin Bieber'la çok karşılaştırılıyorum ve bundan şikayetçi değilim. Onun gibi çok bilet satmak istiyorum, bir albüm yapmak ve ünlü isimlerle calışmak istiyorum." dedi. Kendine İrlandalı Bieber diyor.
Niall bir Swing hayranı olduğunu söylüyor. Aynı zamanda bir Rock Müzik hayranı. The Eagles, Bon Jovi ve The Script'i dinliyor. Ve Ed Sheeran'ı bir esin kaynağı olarak görüyor. Sheeran'la Moments adlı şarkı için çalışmanın onun için büyük bir onur olduğunu söyülyor.
Horan One Direction'dan önce pek fazla randevusunun olmadığını söylüyor "Sadece evde oturup film seyrederdim" diyor.


Zayn Malik
Zain Javadd Malik(d. 12 Ocak 1993, Bradford, İngiltere), babası Pakistanlı Yaser Malik ve İngiliz anne Tricia Malik'in çocuğudur. Malik'in üç kız kardeşi var Doniya, Waliyha ve Safaa. Bradford'un East Bowling tarafında büyüdü. İlk okulda Lower Fields'a ve lisede Tong High School'a gitti. Zayn küçüklüğünü "Küçükken başa çıkılması zor biriydim. Biraz hiperaktiftim ki annem bile beni çocuk arabasında gezdirirdi." diye anlatıyor. Annesi de Zayn'i "Zayn bilgisayar başında şarkılara saatlerce eşlik ederdi." diye anlatyor.[kaynak belirtilmeli] Zayn Malik saçları yüzünden ilk iki okulundan atıldığını ama kız kardeşleri ile başka okula geçince uyum sağladığını söylüyor.
2010 yılında Malik X-Factor'ün 7. sezonuna yalnız olarak katıldı. Denemesi ilk başda televizyonda gösterilmez daha sonra internette görülür. Malik ilk bölümü geçtikten sonra Boot Camp'a kadar ilerler. Boot Camp'da dans etmesi gerekiyordu. Dans edemediğini düşündüğünden sahne arkasında saklanır ama Simon Cowell onu bulur ve tekrar sahneye gelmesi için ikna eder. Boot Camp'den sonra erkek kategorisinde başarısız olur ama onun için ve diğer dört kişi için ikinci şans olan One Direction'a juriler tarafından konulur. Zayn bu anı için "Hiçbir gruba dahil edileceğimi düşünmemiştim. İlk başta hayır diyecektim" diyor.
Zayn bir R&B hayranı ve X-Factor seçmlerinde R&B şarkısı "Let Me Love You"u söyledi. Zayn aynı zamanda One Direction'da ki en zor notaları söyleyendir. Zayn X-Factor'de yarışmacı olan Rebecca Ferguson'la bir ilişki yaşadı ve bu ilişki yaş farkı nedeni ile hoş karşılanmadı. Dört ay sonra ilişkileri bitti. Şuan Little Mix grubundan Perrie Edwards ile bir ilişki içerisinde.
Zayn, karikatür çizmeyi ve okumayı çok seviyor. Zayn aynı zamanda sigara içiyor "Kesinlikle bırakacağını" söylüyor. Müslüman olduğu bilinmektedir.


Liam Payne
Liam James Payne (d. 29 Ağustos 1993, West Midlands, İngiltere) Babası Geoff ve annesi Karen'ın tek oğludur, Ruth ve Nicola adında iki ablası vardır. Dört yaşındayken böbreğinde bir yara olduğunu ve disfaksiyonel olduğunu öğrendi. Acı ile başa çıkmak için günde sabah ve akşam 32 tane iğne alıyordu. Liam, tek böbreği olduğu için kız arkadaşının onu terk ettiğini söylüyor. Okul hayatı için kendine "Okuldaki haylaz çocuk" diyor. Bazı takımlar için oynadı ve bazı maçlarda yer aldı. 12 yaşındayken 18 yaş ve altı takımlarda oynadı. Payne okulda zorbalıkla başa çıkmaya çalışıyordu ve bunun için boks eğitimi aldı. Eğitimler sırasında burnunu da kırdığını söylüyor.
Payne X-Factor'e ilk olarak 2008 yılında katıldı. Daha 14 yaşında olduğundan jüri tarafından hayır cevabını aldı.[kaynak belirtilmeli] 2010 yılında tekrar denedi ve Boot Camp'e kadar geldi. Boot Camp'te kaybetmeden ve One Direction'a konulmadan önce "Stop Crying Your Heart Out" şarkısını söyledi. Payne One Direction'la ilk kez grup olmaları hakkında "Boot Camp'ten önce de birbirmizi görüyorduk. Hatta Niall ile aynı odayı paylaştık ama grup olduktan sonra çok çalıştık ve gerçekten hızlı büyümemiz gerekti." diyor.
Payne Justin Timberlake'i örnek alıyor. Aynı zamanda Take That üyesi olan Gary Barlow'dan ilham aldığını söylüyor. Payne'in aynı zamanda tek böbreği çalışıyordu ve diyor ki "Yediğim, içtiğim her şeye dikkat etmem gerkiyor." Fakat 2012'nin ağustos ayında diğer böbreğinin artık çalıştığını Twitter aracılığıyla hayranlarına duyurdu. Dansçı olan Danielle Peazer ile ilikişi var. 2010 yılında X-Factor'de tanıştılar ve o zamandan beri birlikteler. Twitter'dan ölüm tehditleri alan Danielle için Payne "İnsanların daha başkasını tanımadan bu kadar kötü şeyler söylemesi çok kötü." diyor. Now Magazine'de bir röportajda "Danielle muhteşem. Bizim çocuklar onu seviyor, arkadaşca tabi. Onunla çok vakit geçirebilsem de ondan uzaklaşmak zor. Ama her şeyi iyi karşılıyor." dedi.


Harry Styles
Harold Edward Styles (d. 1 Şubat 1994, Cheshire İngiltere) annesi Anne Cox'un ve babası Des Styles'ın çocuğudur. Adı Gemma olan kendisinden büyük bir kız kardeşi var. Ailesi o yedi yaşındayken boşandı. Annesi tekrardan Robin Twist'le evlendi. Styles annesinin Twist'le evlenmesinden memnun olduğunu söylüyor. Styles bir çocuk olarak da şarkı söylemeyi severdi. Eskiden White Escimo adlı bir grubun baş solistliğini yapardı. Grupta Harry ile birlikte Haydn Morris, Nick Clough ve Will Sweeny vardı. Sonradan "Battle Of Bands" adlı bir yarışmaya katıldılar ve kazandılar.
Styles 2010 yılında X-Factor'e "Isn't She Lovely" şarkısı ile katıldı. Styles, üç juriden iki evet alınca Boot Camp'a kadar ilerledi. Boot Camp'da kaybetmeden ve One Direction'a katılmadan önce "Stop Crying Your Heart Out" şarkısını söyledi. Styles One Direction adını bulan kişi oldu. Styles X-Factor anansörü Peter Dickson adlarını söyleyince kulağa hoş geldiğini söyledi. Tomlinson diyor ki "Harry grubun adı hakkında düşüncelerimizi almak için hepimize mesaj atmıştı. Hepimizin evet dediği o günlerden biriydi." Styles, "X-Factor sayesinde kendisine daha çok güvenmeye başladığını" söylüyor.

One Direction X-Factor'da 3. oldu ve hemen ardından imzalaştıklarını öğrenmeleri hakkında Harry o an için "Biz kazanmak istemiştik ve 3. olmak kesinlikle umut kırıcıydı ve imzalaştığımızı öğrenmek inanılmazdı. Simon Cowell hayatımızın değişeceğini söylüyordu. Garipti."
Bir çocuk olarak Elvis Presley'yi esin kaynağı olarak gördüğünü söylüyor. Aynı zamanda Foster The People, Coldplay ve Kings Of Leon hayranı olduğunu söylüyor. Styles yeni albmleri hakknda "Daha ağır gitarlar ve daha büyük davullar istedik. İlkinden farklı olsun istedik. Artık 18 yaşından büyüğüz ve yaptığımız şeyi bizimde sevmemiz gerekiyor" diyor. Styles aynı zamanda Coldplay'den Chris Martin'in sahne performasını örnek olarak alıyor. Styles aynı zamanda çıplak kalmayı sevdiğini de söylüyor "Kendimi daha özgür hissediyorum." diyor ve X-Factor'da çekilmiş çıplak bir fotorafı bulunuyor. Styles ve Tomlinson hayran kitlesi tarafından bir ikili olarak görülüyor ve onlar birbirinden hoşlanıyormuş gibi gösteriyorlar. Aslnda gerçek olmasa da Styles ve Tomlinson bu düşünceden hoşlanıyor.


Louis Tomlinson
Louis William Tomlinson doğum adı Louis Troy Austin (d. 24 Aralık 1991 Doncaster İngiltere) Annesinin adı Johanna, babasının adı Troy'dur. 2000'de anne ve babası boşandı. Daha sonra üvey babasının adını aldı. Dört üvey kız kardeşi var, isimleri; Charlotte, Félicité ve ikizler Daisy ile Phoebe. Tomlinson, çocukları çok sevdiğini söylüyor ve kız kardeşleri ile çok iyi anlaştığını. Bu nedenle Fat Friends adlı bir play'de oynadıktan sonra oyunculuk okuluna gitti. Louis'in If I Had You adlı bir dizide küçük rolleri oldu ve BBC'nin Waterloo Road dizisinde. Louis okulda pek iyi bir öğrenci deiğildi ama sınıfları geçti. Bunun hakkında "Eğlenmekle fazla meşguldum" diyor.
2010 yılında Tomlinson X-Factor'ün 7. sezonuna yalnız olarak katıldı. Hey There Delilah şarkısını söyledi ve üç evet aldı. Make You Feel My Love şarkısı ile Boot Camp'de başarısız oldu ve One Direction grubuna konuldu. One Direction'un kurulması hakkında "Hepimiz birbirimize baktık ve birbirimize yapmak istiyormusun diye sorduk. Sonra cevabımız evet oldu" diyor. X-Factor hakkında "Bazıları X-Factor'ün ünlenmek için çok basit bir yer olduğunu söylüyor. Ama aslında çok zordu ve bizim hiçbir deneyimimiz yoktu. Biz tamamen farklı bir erkek grubuz" diyor.
Louis Robbie Williams'ı bir esin kaynağı olarak gördüğünü söylüyor. Williams hakkında "Onu hep sevmişimdir. Büyük bir hayranıyım. X-Factor 2010'da onunla tanışma şansını yakalamıştım.Eleanor Calder ile bir ilişkisi var. O çok seviliyor

Turlar ve konserler

One Direction'un Orjinal Facebook fan sayfası :https://www.facebook.com/onedirectionmusic
The X Factor Live Tour 2011 (Şubat-Nisan 2011)
One Direction Uk Tour (Kasım-Ocak 2012)
Better With U Tour (Şubat-Mart 2012)

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Aralık 2012       Mesaj #3
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
One Direction, beş üyeden oluşan Britanyalı müzik grubu. Üyeleri Zayn Malik, Louis Tomlinson, Harry Styles, Liam Payne ve Niall Horan'dır. İngiltere'de yayınlanan yarışma programı olan The X Factor'ün yedinci sezonunu üçüncülükle bitirmişlerdir. Daha sonra grup Syco Music'le anlaşarak ilk kayıtlarını yapmıştır.
One Direction'ın ilk teklisi "What Makes You Beautiful", 11 Eylül 2011 tarihinde yayınlanmıştır ve İngiltere müzik listelerinde birinci sıraya yükselmiştir. İkinci teklileri "Gotta Be You" 13 Kasım 2011'de yayınlanmış ve ardından Up All Night adlı albümleri 18 Kasım'da piyasaya sürülmüştür.2010 yılında Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles ve Louis Tomlinson ayrı ayrı olarak yarışmaya başvurdular. Ama erkekler kategorisinde yenilgiye uğradılar. Daha sonra konuk jüri üyesi Nicole Scherzinger'in önerisiyle beşi 23 Temmuz 2010 tarihinde saat 8:22'de bir araya getirilerek bir grup oluşturuldu ve bu beş genç yarışmanın gruplar kategorisinde yarışmaya başladı. Fakat grup yarışmayı üçüncü olarak tamamladı. Yarışmanın finalinden hemen sonra eğer yarışmayı kazansalardı kaydedilecek olan şarkıları "Forever Young" internete düştü.[kaynak belirtilmeli]
2011- [değiştir]


One Direction Logosu
Yarışmadan sonra grup Syco Music ile 2 milyon Pound'luk bir anlaşma imzaladı.
Daha sonra grup "X Factor Live Tour" adı verilen tura katılarak İngiltere ve İrlanda dışında bir çok ülkeyi ziyaret etti.
Grup son olarak Brit Ödül Töreninde Adele'i geçerek En İyi İngiliz Single ödülünü aldı. Seneye gerçekleştirecekleri İngiltere O2 Arena konserlerinin biletleri 15 dakikada tükendi.[kaynak belirtilmeli] 23.000 kişilik olan arenada yedi konser planı yapıldı ancak fazla istek üzerine bu sayı sekize çıkartıldı. Nisan başında yapılan Kids Choice Ödüllerinde "What Makes You Beautiful" şarkılarını seslendirdiler ve daha sonra ise Nickelodeon'da yayınlanan ICarly'nin "IGo One Direction" bölümünde konuk sanatçı olmuşlardır. Grubun albümü Up All Night şu ana kadarki İngiliz rekorlarını alt üst ederek Billboard Hıt 200 listesinde ilk haftasında bir numara olmayı başardılar.[kaynak belirtilmeli]
Mayıs 2012'de One Direction İsveç'de 2. albümlerinin kayıtlarına başladılar. Teen voıce awards ödüllerınde üç dalda adaydılar ve hepsını almayı basardılar.Londra 2012 Olimpiyatları Kapanış Töreni'nde, What Makes You Beautiful adlı şarkılarını seslendirdiler. 2012'nin kasım ayında çıkaracakları Take Me Home adlı albümlerinin ilk single çalışmasının adını You Tube ve Twitter aracılığı ile hayranlarına duyurdular. Şarkının adı Live While We're Young.
Çocuklar aynı zamanda 2012 yılının VMA ödül töreninde performans sergilediler ve aday olduklaı 3 ödülün hepsini hayranlarının attığı 25 milyonun üzerindeki tweet ile aldılar.Yahoo News, Google'da yapılan aramaların listesini yayınladı ve One Direction'ın 3.5 milyon tarafından arandığını yazdı.[kaynak belirtilmeli] Yönetim, grup üyelerine kendi Twitter hesaplarını açmalarına ve istediklerini yazmalarına izin veriyor. Onlara göre bu onları hayranlarına daha çok yakınlaştırıyor. Bütün One Direction üyelerinin takipçi sayısı 5 milyonu aştı ve her gün ortalama 35.000 kişi onların takipçisi oluyor.[kaynak belirtilmeli] Fakat Zayn twitter hesabını Ağustos 22'de aldığı nefret tweet'leri yüzünden kapattı, iki gün sonra tekrar hesabını açtı. Üyeler aynı zamanda farklı kişilikleri ile tanınır. Horan "Küçük tatlı Irlandalı olan", Malik "Sessiz ve gizemli olan", Payne "Mantıklı olan", Styles "Cazibeli olan", Tomlinson "Komik olan".[kaynak belirtilmeli]
Horan grubu şöyle tanımlıyor "Biz bir erkek-grubu değiliz, biz bir grubun içindeki erkekleriz. İnsanların aklındaki gruplar gibi değiliz. Diğer gruplar gibi bir birmizin eşi kıyafetlerimiz yok ve onlardan farklı müzik yapıyoruz."Üyeler [değiştir]

Niall Horan [değiştir]


Niall Horan
Niall James Horan (d. 13 Eylül 1993, Mullingar, İrlanda), annesi Maura Gallagher ve babası Bobby Horan'ın en küçük çocuğudur. Greg adında bir abisi var. Ebeveynleri o beş yaşındayken ayrıldı. Abisi ile birlikte birkaç yıl boyunca dönüşümlü olarak anne ve babalarında kaldıktan sonra Mullingar'da yaşayan babalarının evinde kalmaya karar verdiler. Annesi tekrar evlendi ve County Longfaord'da eşi Chris ile yaşıyor. Bir Hıristiyan okulunda öğrenciydi ve okul korosundaydı. X-Factor'den önce yurdunda birkaç performans sergiledi. Horan küçüklüğnden beri gitar çalıyor. Bir röportajda gitarı hakkında "En iyi Noel hediyesi." diye konuştu.[kaynak belirtilmeli]
2010 yılında Horan X-Factor'ün 7. sezonuna yalnız olarak katıldı ve "So Sick" şarkısını söyledi. İki juri üyesi onun yeteneklerini soruşturdu ama üç evet aldı ve konuk juri Katy Perry tarafından da kabul edildi. Ve ikinci aşama olan Boot Camp'de "Champagne Supernova'yı" söyledi. Erkekler katogorisinde başarısız oldu ama yetenekli olduğu için juriler tarafından ikinci bir şans olan One Direction'a konuldu. X-Factor'a ilk katıldığında 16 yaşında olduğunu ve Justin Bieber ya da Beyonce gibi ünlü bir isim olmak istediğini söyledi ve "Justin Bieber'la çok karşılaştırılıyorum ve bundan şikayetçi değilim. Onun gibi çok bilet satmak istiyorum, bir albüm yapmak ve ünlü isimlerle calışmak istiyorum." dedi. Kendine İrlandalı Bieber diyor.
Niall bir Swing hayranı olduğunu söylüyor. Aynı zamanda bir Rock Müzik hayranı. The Eagles, Bon Jovi ve The Script'i dinliyor. Ve Ed Sheeran'ı bir esin kaynağı olarak görüyor. Sheeran'la Moments adlı şarkı için çalışmanın onun için büyük bir onur olduğunu söyülyor.
Horan One Direction'dan önce pek fazla randevusunun olmadığını söylüyor "Sadece evde oturup film seyrederdim" diyor.[kaynak belirtilmeli]
Zayn Malik [değiştir]


Zayn Malik
Zain Javadd Malik[1] (d. 12 Ocak 1993, Bradford, İngiltere), babası Pakistanlı Yaser Malik ve İngiliz anne Tricia Malik'in çocuğudur. Malik'in üç kız kardeşi var Doniya, Waliyha ve Safaa. Bradford'un East Bowling tarafında büyüdü. İlk okulda Lower Fields'a ve lisede Tong High School'a gitti. Zayn küçüklüğünü "Küçükken başa çıkılması zor biriydim. Biraz hiperaktiftim ki annem bile beni çocuk arabasında gezdirirdi." diye anlatıyor. Annesi de Zayn'i "Zayn bilgisayar başında şarkılara saatlerce eşlik ederdi." diye anlatyor.[kaynak belirtilmeli] Zayn Malik saçları yüzünden ilk iki okulundan atıldığını ama kız kardeşleri ile başka okula geçince uyum sağladığını söylüyor.
2010 yılında Malik X-Factor'ün 7. sezonuna yalnız olarak katıldı. Denemesi ilk başda televizyonda gösterilmez daha sonra internette görülür. Malik ilk bölümü geçtikten sonra Boot Camp'a kadar ilerler. Boot Camp'da dans etmesi gerekiyordu. Dans edemediğini düşündüğünden sahne arkasında saklanır ama Simon Cowell onu bulur ve tekrar sahneye gelmesi için ikna eder. Boot Camp'den sonra erkek kategorisinde başarısız olur ama onun için ve diğer dört kişi için ikinci şans olan One Direction'a juriler tarafından konulur. Zayn bu anı için "Hiçbir gruba dahil edileceğimi düşünmemiştim. İlk başta hayır diyecektim" diyor.[kaynak belirtilmeli]
Zayn bir R&B hayranı ve X-Factor seçmlerinde R&B şarkısı "Let Me Love You"u söyledi. Zayn aynı zamanda One Direction'da ki en zor notaları söyleyendir. Zayn X-Factor'de yarışmacı olan Rebecca Ferguson'la bir ilişki yaşadı ve bu ilişki yaş farkı nedeni ile hoş karşılanmadı. Dört ay sonra ilişkileri bitti. Şuan Little Mix grubundan Perrie Edwards ile bir ilişki içerisinde.[kaynak belirtilmeli]
Zayn, karikatür çizmeyi ve okumayı çok seviyor. Zayn aynı zamanda sigara içiyor "Kesinlikle bırakacağını" söylüyor. Müslüman olduğu bilinmektedir.
Liam Payne [değiştir]


Liam Payne
Liam James Payne (d. 29 Ağustos 1993, West Midlands, İngiltere) Babası Geoff ve annesi Karen'ın tek oğludur, Ruth ve Nicola adında iki ablası vardır. Dört yaşındayken böbreğinde bir yara olduğunu ve disfaksiyonel olduğunu öğrendi. Acı ile başa çıkmak için günde sabah ve akşam 32 tane iğne alıyordu. Liam, tek böbreği olduğu için kız arkadaşının onu terk ettiğini söylüyor. Okul hayatı için kendine "Okuldaki haylaz çocuk" diyor. Bazı takımlar için oynadı ve bazı maçlarda yer aldı. 12 yaşındayken 18 yaş ve altı takımlarda oynadı. Payne okulda zorbalıkla başa çıkmaya çalışıyordu ve bunun için boks eğitimi aldı. Eğitimler sırasında burnunu da kırdığını söylüyor.[kaynak belirtilmeli]
Payne X-Factor'e ilk olarak 2008 yılında katıldı. Daha 14 yaşında olduğundan jüri tarafından hayır cevabını aldı.[kaynak belirtilmeli] 2010 yılında tekrar denedi ve Boot Camp'e kadar geldi. Boot Camp'te kaybetmeden ve One Direction'a konulmadan önce "Stop Crying Your Heart Out" şarkısını söyledi. Payne One Direction'la ilk kez grup olmaları hakkında "Boot Camp'ten önce de birbirmizi görüyorduk. Hatta Niall ile aynı odayı paylaştık ama grup olduktan sonra çok çalıştık ve gerçekten hızlı büyümemiz gerekti." diyor.[kaynak belirtilmeli]
Payne Justin Timberlake'i örnek alıyor. Aynı zamanda Take That üyesi olan Gary Barlow'dan ilham aldığını söylüyor. Payne'in aynı zamanda tek böbreği çalışıyordu ve diyor ki "Yediğim, içtiğim her şeye dikkat etmem gerkiyor." Fakat 2012'nin ağustos ayında diğer böbreğinin artık çalıştığını Twitter aracılığıyla hayranlarına duyurdu. Dansçı olan Danielle Peazer ile ilikişi var. 2010 yılında X-Factor'de tanıştılar ve o zamandan beri birlikteler. Twitter'dan ölüm tehditleri alan Danielle için Payne "İnsanların daha başkasını tanımadan bu kadar kötü şeyler söylemesi çok kötü." diyor. Now Magazine'de bir röportajda "Danielle muhteşem. Bizim çocuklar onu seviyor, arkadaşca tabi. Onunla çok vakit geçirebilsem de ondan uzaklaşmak zor. Ama her şeyi iyi karşılıyor." dedi.
Harry Styles [değiştir]


Harry Styles
Harold Edward Styles (d. 1 Şubat 1994, Cheshire İngiltere) annesi Anne Cox'un ve babası Des Styles'ın çocuğudur. Adı Gemma olan kendisinden büyük bir kız kardeşi var. Ailesi o yedi yaşındayken boşandı. Annesi tekrardan Robin Twist'le evlendi. Styles annesinin Twist'le evlenmesinden memnun olduğunu söylüyor. Styles bir çocuk olarak da şarkı söylemeyi severdi. Eskiden White Escimo adlı bir grubun baş solistliğini yapardı. Grupta Harry ile birlikte Haydn Morris, Nick Clough ve Will Sweeny vardı. Sonradan "Battle Of Bands" adlı bir yarışmaya katıldılar ve kazandılar.
Styles 2010 yılında X-Factor'e "Isn't She Lovely" şarkısı ile katıldı. Styles, üç juriden iki evet alınca Boot Camp'a kadar ilerledi. Boot Camp'da kaybetmeden ve One Direction'a katılmadan önce "Stop Crying Your Heart Out" şarkısını söyledi. Styles One Direction adını bulan kişi oldu. Styles X-Factor anansörü Peter Dickson adlarını söyleyince kulağa hoş geldiğini söyledi. Tomlinson diyor ki "Harry grubun adı hakkında düşüncelerimizi almak için hepimize mesaj atmıştı. Hepimizin evet dediği o günlerden biriydi." Styles, "X-Factor sayesinde kendisine daha çok güvenmeye başladığını" söylüyor.[kaynak belirtilmeli]
One Direction X-Factor'da 3. oldu ve hemen ardından imzalaştıklarını öğrenmeleri hakkında Harry o an için "Biz kazanmak istemiştik ve 3. olmak kesinlikle umut kırıcıydı ve imzalaştığımızı öğrenmek inanılmazdı. Simon Cowell hayatımızın değişeceğini söylüyordu. Garipti."[kaynak belirtilmeli]
Bir çocuk olarak Elvis Presley'yi esin kaynağı olarak gördüğünü söylüyor. Aynı zamanda Foster The People, Coldplay ve Kings Of Leon hayranı olduğunu söylüyor. Styles yeni albmleri hakknda "Daha ağır gitarlar ve daha büyük davullar istedik. İlkinden farklı olsun istedik. Artık 18 yaşından büyüğüz ve yaptığımız şeyi bizimde sevmemiz gerekiyor" diyor. Styles aynı zamanda Coldplay'den Chris Martin'in sahne performasını örnek olarak alıyor. [kaynak belirtilmeli] Styles aynı zamanda çıplak kalmayı sevdiğini de söylüyor "Kendimi daha özgür hissediyorum." diyor ve X-Factor'da çekilmiş çıplak bir fotorafı bulunuyor. Styles ve Tomlinson hayran kitlesi tarafından bir ikili olarak görülüyor ve onlar birbirinden hoşlanıyormuş gibi gösteriyorlar. Aslnda gerçek olmasa da Styles ve Tomlinson bu düşünceden hoşlanıyor.[kaynak belirtilmeli]
Louis Tomlinson [değiştir]


Louis Tomlinson
Louis William Tomlinson doğum adı Louis Troy Austin (d. 24 Aralık 1991 Doncaster İngiltere) Annesinin adı Johanna, babasının adı Troy'dur. 2000'de anne ve babası boşandı. Daha sonra üvey babasının adını aldı. Dört üvey kız kardeşi var, isimleri; Charlotte, Félicité ve ikizler Daisy ile Phoebe. Tomlinson, çocukları çok sevdiğini söylüyor ve kız kardeşleri ile çok iyi anlaştığını. Bu nedenle Fat Friends adlı bir play'de oynadıktan sonra oyunculuk okuluna gitti. Louis'in If I Had You adlı bir dizide küçük rolleri oldu ve BBC'nin Waterloo Road dizisinde. Louis okulda pek iyi bir öğrenci deiğildi ama sınıfları geçti. Bunun hakkında "Eğlenmekle fazla meşguldum" diyor.[kaynak belirtilmeli]
2010 yılında Tomlinson X-Factor'ün 7. sezonuna yalnız olarak katıldı. Hey There Delilah şarkısını söyledi ve üç evet aldı. Make You Feel My Love şarkısı ile Boot Camp'de başarısız oldu ve One Direction grubuna konuldu. One Direction'un kurulması hakkında "Hepimiz birbirimize baktık ve birbirimize yapmak istiyormusun diye sorduk. Sonra cevabımız evet oldu" diyor. X-Factor hakkında "Bazıları X-Factor'ün ünlenmek için çok basit bir yer olduğunu söylüyor. Ama aslında çok zordu ve bizim hiçbir deneyimimiz yoktu. Biz tamamen farklı bir erkek grubuz" diyor.[kaynak belirtilmeli]
Louis Robbie Williams'ı bir esin kaynağı olarak gördüğünü söylüyor. Williams hakkında "Onu hep sevmişimdir. Büyük bir hayranıyım. X-Factor 2010'da onunla tanışma şansını yakalamıştım."[kaynak belirtilmeli] Eleanor Calder ile bir ilişkisi var. O çok seviliyor
directioner34 - avatarı
directioner34
Ziyaretçi
1 Şubat 2013       Mesaj #4
directioner34 - avatarı
Ziyaretçi
One Direction hakkında düşünceleriniz nelerdir kısa yazın Msn Grin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Mart 2013       Mesaj #5
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
van direction da hangisi müslüman biliyodum unuttum
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Mart 2014       Mesaj #6
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
one direction hakkında bilgi acil!!!!!!

Benzer Konular

3 Kasım 2014 / Ziyaretçi Soru-Cevap
24 Mayıs 2011 / Misafir Cevaplanmış