Arama

E-Mail Sorunları - Sayfa 5

Güncelleme: 12 Ocak 2013 Gösterim: 94.720 Cevap: 141
eylence - avatarı
eylence
Ziyaretçi
25 Şubat 2009       Mesaj #41
eylence - avatarı
Ziyaretçi
Teknik bir sorun olacağını sanmıyorum tarayıcınızla ilgili olabilir. Vista'da kullandığınız tarayıcnızı temizleyin yada başka bir tarayıcı yükleyip deneyin bakalım gene aynı şeyi yapacak mı Msn Wink
Sponsorlu Bağlantılar
eylence - avatarı
eylence
Ziyaretçi
27 Şubat 2009       Mesaj #42
eylence - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
eylence adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar sitede aradım ama bulamadım galiba tek benim başıma gelmişMsn Grin Messenger oturumu açtıktan sonra sağ üsten E-posta gelen kutusuna gitmek istediğimde yani hotmail'in login sayfası açılıyo ama yabancı site olarak ben onu nasıl türkçe açılmasını sağlayabilirim.. Yalnız login sayfasından giriş yaptıktan sonra yine türkçe gösteriyo sadece login sayfası yabancı geliyo..ve bu sadece messenger sayfasından açtığımda oluyo..İnsallah anlatabilmişimdir..

Arkadaşlar bu sorunum hala devam ediyo çözümünü bulamadım !!!Msn Dunno
Sponsorlu Bağlantılar
akbek - avatarı
akbek
Ziyaretçi
28 Şubat 2009       Mesaj #43
akbek - avatarı
Ziyaretçi
slm ben msn de gelen kutuma tıkladığımda hotmail.br adresine yönleniyorum bunu nasıl hotmail.tr yapabilirim ???
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
28 Şubat 2009       Mesaj #44
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı

Arkadaşlar sitede aradım ama bulamadım galiba tek benim başıma gelmişMsn Grin Messenger oturumu açtıktan sonra sağ üsten E-posta gelen kutusuna gitmek istediğimde yani hotmail'in login sayfası açılıyo ama yabancı site olarak ben onu nasıl türkçe açılmasını sağlayabilirim.. Yalnız login sayfasından giriş yaptıktan sonra yine türkçe gösteriyo sadece login sayfası yabancı geliyo..ve bu sadece messenger sayfasından açtığımda oluyo..İnsallah anlatabilmişimdir..

Alıntı

Arkadaşlar bu sorunum hala devam ediyo çözümünü bulamadım !!!Msn Dunno

Alıntı
akbek adlı kullanıcıdan alıntı

slm ben msn de gelen kutuma tıkladığımda hotmail.br adresine yönleniyorum bunu nasıl hotmail.tr yapabilirim ???

Bu sorunun bizim uygulayabileceğimiz bir çözümü yok. Ancak çözebilecek kişilere çözmeleri konusunda yardım etmenizi öneririm. Bu konuda ayrıntılı bilgi bulabilirsiniz: https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/229327-wlm-2009-windows-live-messengerda-mailleri-goruntuleme-sorunu.html
gulsah77 - avatarı
gulsah77
Ziyaretçi
22 Mart 2009       Mesaj #45
gulsah77 - avatarı
Ziyaretçi
Msn Confusedarkadşlar biriniz bana nolur yardımcı olun msn dekı e postalrı okuyamıorum bırı bana adım adım nolur anltsın lutfennn Msn Cry
yavuzca54 - avatarı
yavuzca54
Ziyaretçi
8 Nisan 2009       Mesaj #46
yavuzca54 - avatarı
Ziyaretçi
ben maillerimi görüyorum ama okuyamıyorum tıkldığım zaman bu yazı çıkıyo Windows Live Hotmail hizmetini güncelleştirdik. Lütfen tarayıcınızı yenileyin veya tarayıcınızı kapatıp yeniden oturum açın. Bir ileti oluşturuyorsanız bunu bir taslak olarak kaydettiğinizden emin olun.
metiner27 - avatarı
metiner27
Ziyaretçi
20 Nisan 2009       Mesaj #47
metiner27 - avatarı
Ziyaretçi
iyi gunler hotmailden silinmiş maillerimi geri getirmem mümkünmü nasıl alabilirim tskler
ahmetseydi - avatarı
ahmetseydi
VIP Je Taime
20 Nisan 2009       Mesaj #48
ahmetseydi - avatarı
VIP Je Taime
Alıntı
metiner27 adlı kullanıcıdan alıntı

iyi gunler hotmailden silinmiş maillerimi geri getirmem mümkünmü nasıl alabilirim tskler

Silinenler klasöründe yoksa geri getirilemez diye biliyorum.
ѕнσω мυѕт gσ ση ツ
48erman - avatarı
48erman
Ziyaretçi
1 Mayıs 2009       Mesaj #49
48erman - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
canergözübüyük adlı kullanıcıdan alıntı

merhabalar,
bu akşam bir mailime cevap yazarken aşağıdaki uyarıyla karşılaştım. uyarı 1 de aşağıdaki bağlantıyı tııklayın diyor ama her hangi bir link yok. Msn Sad. ne yaptıysam çözemedim.

işte gelen uyarı.

Bu hesap kapatıldı
Hesabınız Kullanım Koşulları'nı ihlal etmiş gibi göründüğünden kapatıldı. Hesabınızı yeniden açmak için aşağıdakileri yapın:

1. Aşağıdaki bağlantıyı tıklatın ve e-posta desteği formunu doldurun.
2. "Lütfen seçiminizi yapın" etiketli kutuda şunu seçin: Bağlantılar/Oturum Açma Sorunu.
3. Başka bir kutu görünür. Bu da "Lütfen seçiminizi yapın" etiketlidir. Şunu seçin: Hesap Kapatıldı. Erişim Reddedildi.
4. Yanında kırmızı yıldız Msn Star olan tüm soruları yanıtladığınızdan emin olun. Sonra şunu tıklatın: Gönder.
İsteğinizi inceleyip 24 saat içinde size döneceğiz. Lütfen birden fazla talep GÖNDERMEYİN - bu, yanıt verme süremizi uzatır.
Yardım

bu uyarı penceresini her açtığımda sağ üst köşede bulunan msn adresi kısmında her defasında farklı msn adresleri çıkıyor. adreslerin hiç biri benim kişi listemde yok.

yardım yazısını tıkladığımda ise

Kullanılabilir Dil Seçeneği:
Geçerli diliniz: Türkçe (Türkiye). için destek şimdilik yalnızca aşağıdaki listeden kullanılabilir. Lütfen aşağıdan bir dil seçin

şeklinde bir uyarı veriyor. bu durumda nasıl bir işlem yapabilirim.
yapmam gerekenler konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

sayın modaratör ve site yöneticileri burada bunu daha önce de bir başkası sormuş ve ona denmişki ; denilenleri yaptın mı?...
ama yukarıda tam olarak açık ve net olarak diyorki : bu durumda nasıl bir işlem yapabilirim.
bu konda daha ayrıntılı bir açıklama yaparsanız memnun olurum.çünkü aynı sorunla bende şu anda karşı karşıyayım

şimdiden teşekkür ederim. Msn Happy
Son düzenleyen ahmetgns; 2 Mayıs 2009 10:31 Sebep: Alıntı olan kısım belirtildi.
48erman - avatarı
48erman
Ziyaretçi
3 Mayıs 2009       Mesaj #50
48erman - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
48erman adlı kullanıcıdan alıntı

sayın modaratör ve site yöneticileri burada bunu daha önce de bir başkası sormuş ve ona denmişki ; denilenleri yaptın mı?...
ama yukarıda tam olarak açık ve net olarak diyorki : bu durumda nasıl bir işlem yapabilirim.
bu konda daha ayrıntılı bir açıklama yaparsanız memnun olurum.çünkü aynı sorunla bende şu anda karşı karşıyayım

şimdiden teşekkür ederim. Msn Happy

MERHABALAR HALA YUKARIDA BELİRTTİĞİM KONU HAKKINDA CEVAP YAZMAMIŞSINIZ BİRİLERİ BU KONU HAKKINDA İLGİLENEBİR Mİ LÜTFEN ACİLDİR CEVABINIZI BEKLİYORUM