Arama

"Oturum açmış değilsiniz" Sorunu ve Çözümü - Sayfa 2

Güncelleme: 25 Kasım 2009 Gösterim: 114.699 Cevap: 14
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
23 Nisan 2008       Mesaj #11
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
MessengerDiscovery Live İçin F-Secure Internet Security 2008 Ayarları

Sponsorlu Bağlantılar
mde27

Varsayılan ayarlarda kullanılan F-Secure Internet Security 2008'in MDL 1.4 kurulumunu ve kullanımını engelleyen herhangi bir kısıtlamasına rastlanamamıştır. Bununla birlikte MDL'yi kurmakta ve kullanmakta sorun yaşıyorsanız, saatin yanındaki F-Secure Internet Security 2008 sembolüne sağ tıklayın, açılan menüden "Kaldır > Kaldır ve tüm ağ trafiğine izin ver" seçeneğine tıklayın, MDL'yi kaldırıp yeniden kurun, WLM'yi başlatın ve oturum açın.

Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
26 Nisan 2008       Mesaj #12
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
MessengerDiscovery Live İçin Windows Vista Ayarları

Sponsorlu Bağlantılar
MessengerDiscovery Live kurulum dosyasını çalıştırdığınızda aşağıdaki uyarıyı alabilirsiniz. Resimde gösterildiği gibi "İzin Ver" seçeneğine tıklayın:

mde28

Kurulum bittikten sonra WLM ve MDL otomatik olarak açılacaklar. Oturum açtığınızda bir güvenlik uyarısı alacaksınız. Aşağıdaki resimde gösterildiği gibi "Engellemeyi Kaldır" seçeneğine tıklayın:

mde29

Bu işlemi yaptıktan sonra hala "oturum açmış değilsiniz" uyarısı alabilirsiniz. Saatin yanındaki WLM sembolüne sağ tıklayın ve "Çıkış" seçeneğini kullanın.

Başlat > Ayarlar > Denetim Masası > Windows Güvenlik Duvarı'nı açın. Açılan pencerede "Programa Windows Güvenlik Duvarı aracılığıyla izin ver" seçeneğine tıklayın:

mde30

Listede MessengerDiscovery Live'ın işaretli olduğundan emin olun:

mde31

Windows Live Messenger'ı yeniden başlatın ve oturum açın. Bazı MDL özelliklerine erişmeye çalıştığınızda hala "oturum açmış değilsiniz" uyarısı alıyorsanız, WLM'yi kapatın. Program Ekle veya Kaldır listesinden MDL'yi bulup kaldırın. MDL kurulum dosyasına sağ tıklayın ve aşağıdaki resimde gösterildiği gibi "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğine tıklayarak kurulumu başlatın:

mde32

NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
5 Temmuz 2008       Mesaj #13
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Ayrıca modem ayarlarınızı kontrol edebilirsiniz. Bakmanız gereken bölüm güvenlik duvarı/firewall seçenekleri. En üst düzeyde güvenlik seviyesine ayarlıysa bazı kısıtlamalar söz konusu olabilir. 1863 numaralı portu hem TCP hem de UDP için açıp modeminizi yeniden başlatmayı deneyebilirsiniz.

Şu mesajda da bir muhtemel çözüm önerisi mevcut:
MessengerDiscovery Live 1.5 - Tekil Mesaj - MsXLabs
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
9 Temmuz 2008       Mesaj #14
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Güncelleme: Oturum açmış değilsiniz, kişi yöneticisi, uyarılar ve görüntü resimleri özellikleriyle ilgili bilinen tüm sorunların giderildiği MessengerDiscovery Live 1.5.0720 sürümüne güncellenmiştir (11 Temmuz 2008)

https://www.msxlabs.org/forum/son-haberler/184142-messengerdiscovery-live-1-5-a.html
ucurum - avatarı
ucurum
Ziyaretçi
25 Kasım 2009       Mesaj #15
ucurum - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar sitede verilmiş "Oturum açmış değilsiniz" Sorunu ve Çözümü" ama bu çözüm benim sorunumu gidermedi.Yani verilen çözüm doğrudur ama benim gibi sorunları olanlar için geçerli bir çözüm değil.Bende sürekli o hatayı araştırdım, siteye baktım, dediklerini yaptım ama çözüm olmadı.

Benim çözüm olarak önerdiğim şu;

Biliyorsunuz bi ara msn yi güncellememiz gerekiyordu ve güncelleme yapmadan programı açamıyorduk.Ben güncellemek yerine uyumluluk modunu windows 200 yaptım ve güncelleme yapmadan proğramı açabildim.İşte sorun bu günden sonra başladı. Yani sorun Msn mesengerinizin Uyumluluk modunun "Windows 2000" olarak seçili olmasıdır. Bu uyumluluk modunu tekrar "Windows 95" olarak değiştirip güncelleme yaparsanız Msn Discoveryniz sorunsuz olarak çalışacaktır.

Bu işlemleri yaptığınızda hala aynı hatayı veriyorsa, kaldırıp yeniden kurun.Ama uyumluluk moduna dikkat etmeyi unutmayın.