Bilgisayarınızdan bir dosya sildiğiniz zaman bu tamamen harddiskinizden silinmez. Veri kurtarma programlarını kullanarak bu dosyayı geri döndürme şansınız vardır...
Bir halt edip babamın pc sinden msn yi silmeye çalıştım ve bir dahada ne tam silebildim ne de bir şey yükleyebildim. Msn imde msn diye başımın etini yedi...Saat gecenin 5 oldu kaç saatten den beri uğraşıyorum,denemediğim yol kalmadı. Rab sizi çook bereketlesin. Tertemiz yaptı her şeyi bu program, eşek gibide yeni sürümü yüklüyor şuan window live . Hehehehe
bu zap messenger programı 25 dkk dır hala çalışıyor
normal mi ?
Hayır, değil. CTRL + ALT + Del tuşlarına aynı anda basıp Görev Yöneticisi'ni çalıştırın. İşlemler listesinden ilgili programı bulup işlemi sonlandırın. Tekrar çalıştırın veya alternatif kaldırma yöntemlerini deneyin. Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?
bu zap messenger programı 25 dkk dır hala çalışıyor
normal mi ?
Benim eski sistemimde bile bu kadar uzun sürmüyor normal değil tabiki Birkaç dakika içinde işlemi bitirmesi gerekir. Çalışmakta olan diğer proramları kapatıp deneyin.
+ programın tarihi 2008, yeni sürüm WLM kaldırmak için hala iyi bir program mı? Hımmm...
slm arkadaşlar msn de kamera açtıgım zamn syh ekranla karşılasıyorumm .. windows 7 kullanıyorumm
bana yardımcı olurmusunuzz bana uygun olan programı söylersenizz sevinirim şimdiden tşkkr ederm