Arama

Yeni Windows Live Messenger Hakkında... - Sayfa 2

Güncelleme: 6 Aralık 2009 Gösterim: 13.334 Cevap: 28
dizifilm - avatarı
dizifilm
Ziyaretçi
27 Aralık 2008       Mesaj #11
dizifilm - avatarı
Ziyaretçi
msn 9 yükledim ama mail geldigi zaman mail i tıkladıgımda msn adresmin şifresini istiyor onu girdikten sonra mail i acıyor bu konuda yardımcı olurmusunuz ne yapmam lazım
Sponsorlu Bağlantılar
Cruelita - avatarı
Cruelita
Ziyaretçi
2 Ocak 2009       Mesaj #12
Cruelita - avatarı
Ziyaretçi
meraba bende yeni yükledim kullanmaya başladım fakat karışık geldi silip eskisini yükliyim dedim fakat eskisi de çalışmadı 7.0 ı bile denedim denetim masaından kaldırdım ama nafile hiçbiri işe yaramadı.Şuan msn yok bilgisayarımda anlayacağınız çok kötü oldu lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim!
Sponsorlu Bağlantılar
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
2 Ocak 2009       Mesaj #13
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Cruelita adlı kullanıcıdan alıntı

meraba bende yeni yükledim kullanmaya başladım fakat karışık geldi silip eskisini yükliyim dedim fakat eskisi de çalışmadı 7.0 ı bile denedim denetim masaından kaldırdım ama nafile hiçbiri işe yaramadı.Şuan msn yok bilgisayarımda anlayacağınız çok kötü oldu lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim!

inceleyiniz:

Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?
cvt41 - avatarı
cvt41
Ziyaretçi
5 Ocak 2009       Mesaj #14
cvt41 - avatarı
Ziyaretçi
yeni sürümü indirdim fakat bir türlü giremiyorum neden acaba?
ShadowFlame - avatarı
ShadowFlame
Ziyaretçi
7 Ocak 2009       Mesaj #15
ShadowFlame - avatarı
Ziyaretçi
Çok güzel olmuşta peki bu 14.0.8050.1202 sürümü için herhangi bir Messenger Plus! uygulaması yokmu beta veya final farketmez ?
tHeBruTaLiTyOfHeLL - avatarı
tHeBruTaLiTyOfHeLL
Ziyaretçi
8 Ocak 2009       Mesaj #16
tHeBruTaLiTyOfHeLL - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
cvt41 adlı kullanıcıdan alıntı

yeni sürümü indirdim fakat bir türlü giremiyorum neden acaba?

İndirdiysen, Extra Klasör'ün İçindeki Bütün Dosyaları Kurdunuz mu ?_?

Alıntı
ShadowFlame adlı kullanıcıdan alıntı

Çok güzel olmuşta peki bu 14.0.8050.1202 sürümü için herhangi bir Messenger Plus! uygulaması yokmu beta veya final farketmez ?

WLM 2009 14.0.8050.1202 Uyumlu Plus Mevcut'tur Bir Kaç Özellik Pasiftir.

Nick Renkleri, Scriptler,Konuşma Log'ları Kayıt Olmaması Vs Vs
dinazor1962 - avatarı
dinazor1962
VIP ne mutlu Türk'üm diyene
10 Ocak 2009       Mesaj #17
dinazor1962 - avatarı
VIP ne mutlu Türk'üm diyene
bende 2009u kaydettim kurulmasi yaklasik 45-50 dk. suruyor.msni actiktan sonra eposta kutusunu acmak istedigimde ispanyolca yazi cikiyor mail adresi ve sifreyi girdikten sonra Turkceye cevriliyor

70329904qg7
Türkiyem dinazor1962 Türkiyem
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
11 Ocak 2009       Mesaj #18
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
İkinci mesaj güncellendi:
Yeni Windows Live Messenger Hakkında...
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
TEKSİLAHJ0RDAN - avatarı
TEKSİLAHJ0RDAN
Ziyaretçi
15 Ocak 2009       Mesaj #19
TEKSİLAHJ0RDAN - avatarı
Ziyaretçi
Peki Görüntülü Konuşma Yaptığımız Zaman Karşı Taraf Beni Görürken Kendisi Kendi Kamerasını Göremiyor.Bu Nasıl Çözülecek??Yani Kişi Kendi Kamerasını Görmüyor.Ama Karşı Tarafınkini Görüyormuş.Bende İlk Defa Duydum.
levent1717 - avatarı
levent1717
Ziyaretçi
18 Ocak 2009       Mesaj #20
levent1717 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

Microsoft tarafından 'Release Candidate' (final öncesi) olarak yayımlanan en yeni Windows Live Messenger 2009 (14.0.8050.1202) sürümünün özellikleri ile ilgili resimli anlatım konuları birkaç gün içinde bu başlıkta toplanacaktır. Gelişmeleri WLM 2009 konusunda takip edebilirsiniz.

slm.ya ben bişey sorucam yeni messengeri yükledim bilgisayarma çalışıyodu da fakat messenger dan gelen mail kutusuna tıkladıgımda acılmıyodu e-posta kutum.sonra sildim denetim masasından program ekle kaldır yaptım sildim tekrar yükledim bu seferde bu programlar bilgisayarınızda zaten var diyo.ama hiç bir yerde yok başlat menüsünden arama yaptırıyorum hiç bir yerde cıkmıyo messengerim yok lütfen bana yardım edin nasıl yükleyebilirim tekrarMsn Sad(((