Arama

Messenger'da Değişikliklerin Görünmemesi Sorunu ve Çözümü

Güncelleme: 18 Nisan 2010 Gösterim: 3.367 Cevap: 3
kaderimsin - avatarı
kaderimsin
Ziyaretçi
3 Mart 2007       Mesaj #1
kaderimsin - avatarı
Ziyaretçi
Msn Dunno arkadaşlar foruma bu konu hakkında 2 kez mesaj yazmama rağmen yazmış olduğum mesajlar forumdan siliniyor.
benim sıkıntım msn'de yapmış olduğum değişklikleri göremiyorum. kendi bilgisayarımda nickimi ve engellemiş olduğum kişileri bir başka bilgisayardan oturum açtığım zaman nick bölümünde sadece mail adresi yazıyor (xx@xx) şeklinde ve engellediğim kişiler de yapmış olduğum değişikleri de göremiyorum.
Sponsorlu Bağlantılar
forumda, msn yi bilgisayardan tamamen kaldırmak ile ilgili dökümanları okudum ve uyguladım ama yine bir sonuç alamadım.
windows live messenger 8.1.0.178.00 messenger plus live 4.11.0.254 kulanıyorum
şimdiden teşekkür ederim...
virtuecat - avatarı
virtuecat
Ziyaretçi
3 Mart 2007       Mesaj #2
virtuecat - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
kaderimsin adlı kullanıcıdan alıntı

Msn Dunno arkadaşlar foruma bu konu hakkında 2 kez mesaj yazmama rağmen yazmış olduğum mesajlar forumdan siliniyor.
benim sıkıntım msn'de yapmış olduğum değişklikleri göremiyorum. kendi bilgisayarımda nickimi ve engellemiş olduğum kişileri bir başka bilgisayardan oturum açtığım zaman nick bölümünde sadece mail adresi yazıyor (xx@xx) şeklinde ve engellediğim kişiler de yapmış olduğum değişikleri de göremiyorum.

Sponsorlu Bağlantılar
forumda, msn yi bilgisayardan tamamen kaldırmak ile ilgili dökümanları okudum ve uyguladım ama yine bir sonuç alamadım.
windows live messenger 8.1.0.178.00 messenger plus live 4.11.0.254 kulanıyorum
şimdiden teşekkür ederim...

8.1 versiyonu hernekadar beta durumundan çıkmış olsada tam olarak hazır deıl bu tarz sorunlar yapabılıyor teknık bır durum deıl messenger ı pcden kaldırıp 8.0 ı kurun
kaderimsin - avatarı
kaderimsin
Ziyaretçi
8 Mart 2007       Mesaj #3
kaderimsin - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
virtuecat adlı kullanıcıdan alıntı

8.1 versiyonu hernekadar beta durumundan çıkmış olsada tam olarak hazır deıl bu tarz sorunlar yapabılıyor teknık bır durum deıl messenger ı pcden kaldırıp 8.0 ı kurun

8.0 kurdum ama yine olmadı ya
nedir benim bu msn'den çektiğim Msn Cry
biri bana acil yardım etsin lütfen
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Nisan 2010       Mesaj #4
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
hala sorunumun cvbı gelmedi msn oturumunda bana gönderilen profil notumun yeniliklerde kimsenin okumasını istemiyorum silmeye çalıştım ama olmadı halen daha gözüküyo nasıl silebilirim kimsenin okumamasını istiyorum ne olur acil cvp yazın......