Arama

MessengerDiscovery Live - Sayfa 7

Güncelleme: 20 Nisan 2008 Gösterim: 270.415 Cevap: 606
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
23 Nisan 2007       Mesaj #61
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
astekmurat adlı kullanıcıdan alıntı

KARDEŞ BEN BU MSN DİSCOVER X2 Yİ NASIL İNDİRCEM
BİR PAYŞALIM VERE BİLİRMİSİNİZ

Messenger Discovery X2 tr
Sponsorlu Bağlantılar
Dark_Prince - avatarı
Dark_Prince
Ziyaretçi
23 Nisan 2007       Mesaj #62
Dark_Prince - avatarı
Ziyaretçi
discovery live yükleyince dosya gönderimi acayip yavaşlıyo bunun bi çözümü yok mu sırf bunun için kurmuyorum programı
Sponsorlu Bağlantılar
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
23 Nisan 2007       Mesaj #63
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
Dark_Prince adlı kullanıcıdan alıntı

discovery live yükleyince dosya gönderimi acayip yavaşlıyo bunun bi çözümü yok mu sırf bunun için kurmuyorum programı

Dosya transferlerindeki yavaşlık problemi bu sürümde de giderilmedi fakat kısmen bir çözüm sağlandı.

MessengerDiscovery Live sembolü > MessengerDiscovery'i Kapat seçeneğini kullanarak, MessengerDiscovery Live aktif olmadan Windows Live Messenger oturumu açabilirsiniz. Böylece dosya transferlerinde bir yavaşlık söz konusu olmayacaktır. Aynı adımı izleyerek MessengerDiscovery Live'ı tekrar aktif edebilirsiniz.

Bu problem kesin olarak MessengerDiscovery Live 2.0 sürümünde giderilmiş olacaktır.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
MrKatliam - avatarı
MrKatliam
Ziyaretçi
23 Nisan 2007       Mesaj #64
MrKatliam - avatarı
Ziyaretçi
discovery live 1.3 kurdum. live msn 8.1.0178 kullanıyorum. kişiler sekmesi işlemiyor. tıklayınca oturum açmış değilsiniz uyarısı geliyor. bir çok kere kapatıp açtım ama olmuyor. sorun ne olabilir?
Aprincurr - avatarı
Aprincurr
Ziyaretçi
23 Nisan 2007       Mesaj #65
Aprincurr - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bir yardım edin size zahmet ben görüntü resmimi değiştiremiyorum işlemiyor sorun neden dir aceba msn sürümüyle alakalı olabilirmi başka problem yok
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
24 Nisan 2007       Mesaj #66
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
sedatoo adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar bir yardım edin size zahmet ben görüntü resmimi değiştiremiyorum işlemiyor sorun neden dir aceba msn sürümüyle alakalı olabilirmi başka problem yok

görüntü resmi yöneticisi kullan seçeneğinin işaretlemeyiniz...
gürol39 - avatarı
gürol39
Ziyaretçi
24 Nisan 2007       Mesaj #67
gürol39 - avatarı
Ziyaretçi
programı kurdum ama oturum açmış değilsiniz uyarısı geliyor. bir çok kere kapatıp açtım ama olmuyor. sorun ne olabilir?
none - avatarı
none
Ziyaretçi
25 Nisan 2007       Mesaj #68
none - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar merhaba;
oncelikle bu güzel çalışma için teşekkür etmek istiyorum.
ve yaşadığım sorunu aktarmak istiyorum. aslında online olan kişilerimden devamli olarak "konuşma bağlantısı açıldı" veya " konuşma bağlantısı kapatıldı" mesajları alıyorum. ancak çoğu zaman bu işlem aslında yapılmamış oluyor. bunu özellikle de denedim. ayni binada oturan arkadaşım aslında benim yanımdayken de onun kendi msn inden bağlantı açtığı ve kapattığı mesajları gelmeye devam etti. bu durum düzeltilebilir mi acaba? hata nedir? ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Doruk68 - avatarı
Doruk68
Ziyaretçi
25 Nisan 2007       Mesaj #69
Doruk68 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
bunyerdem60 adlı kullanıcıdan alıntı

tamam kardeş ben hallettim biraz oynamak gerekiyomuş demekki sağolun herşey için kolay gelsin

Arkadaş halletmişsin kolay gelsin ancak bizde aynı problem devam ediyor nasıl yaptığını yazarsan bizde faydalanmış oluruz. Tşk
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
25 Nisan 2007       Mesaj #70
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
none adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaslar merhaba;
oncelikle bu güzel çalışma için teşekkür etmek istiyorum.
ve yaşadığım sorunu aktarmak istiyorum. aslında online olan kişilerimden devamli olarak "konuşma bağlantısı açıldı" veya " konuşma bağlantısı kapatıldı" mesajları alıyorum. ancak çoğu zaman bu işlem aslında yapılmamış oluyor. bunu özellikle de denedim. ayni binada oturan arkadaşım aslında benim yanımdayken de onun kendi msn inden bağlantı açtığı ve kapattığı mesajları gelmeye devam etti. bu durum düzeltilebilir mi acaba? hata nedir? ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

bu uyarı karşı tarafa sizin görüntü resminizin ulaşmasında-karşı taraf sizin nickinizin üzerine mausla tıklamasında-karşı tarafın size konuşma penceresi açmasında bu uyarı popu gelir.